FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 15.10.14 14:58
BTW, komentar na karikaturu - živa istina danas!! Moja sestra je profesorica u srednjoj školi. ..... strava po nekim stvarima. Učeniku ne možeš apsolutno ništa, može radit što god.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 15.10.14 15:00
Max Blitz (citat):
BTW, komentar na karikaturu - živa istina danas!! Moja sestra je profesorica u srednjoj školi. ..... strava po nekim stvarima. Učeniku ne možeš apsolutno ništa, može radit što god.
Ja sam mislio da se to tako samo ovde, Svedska demokratija, ali se ocigledno varam.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 16.10.14 8:47
SveJug (citat):
Max Blitz (citat):
Ja sam mislio da se to tako samo ovde, Svedska demokratija, ali se ocigledno varam.
NE NE NE Vi (da ne kažem Oni), ste izvezli a mi uvezli zaštitu dece od maltretiranja !!!
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 16.10.14 11:24
Jedno vrijeme je u politikinomm zabavniku izlazio serijal 'batine koje se pamte'. Neki 'pedagozi' su znali pretjerati sa vaspitnim sredstvima...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 16.10.14 12:01
Ali ne da odeš u zatvor i da ti oduzmu dete koje se zacenjuje od besa na javnom mestu a ti ga pedagoški (bez navodnica stvarno tako mislim) klepiš po dupetu.
Uvek sam bio protiv bijenja dece pogotovo u porodicama sa narušenim odnosima gde se jedan od roditelje (najčešće otac) iživljava na detetu.
Stvarno bih voleo da mi neki od uvaženih dečjih psihologa objasni šta i kako uraditi kada na sred ulice dete počne da zacenjuje zato što mu se ne ispunjava neka želja ????
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 16.10.14 16:49
Ovo nije karikatura ali ju ja u to svrstavam. Skinuto sa zafrkantske prezentacije [You must be registered and logged in to see this link.] a da ne bi nepotrebno kliktali evo je: [You must be registered and logged in to see this image.]
013gonzo Podporučnik