FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Moram priznati da mi se ne dopada karikatura, jer zastava ne simbolizuje administraciju i vlast jedne drzave, nego narod. Ma koliko osudjivao, ili podrzavao politiku SAD, njenog predsjednika ili vlast, americki narod je uvijek imao mjesto u mom srcu, kao slobodoljubiv i tolerantan. Volio bih da je drug dinosaurus ukloni.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 20.09.15 17:41
PORUCNIK (citat):
Moram priznati da mi se ne dopada karikatura, jer zastava ne simbolizuje administraciju i vlast jedne drzave, nego narod. Ma koliko osudjivao, ili podrzavao politiku SAD, njenog predsjednika ili vlast, americki narod je uvijek imao mjesto u mom srcu, kao slobodoljubiv i tolerantan. Volio bih da je drug dinosaurus ukloni.
Poručniče otišao si daleko...ali nema veze... Ne mogu je ukloniti iz dva razloga 1.Nemam pojma kako se uklanja.. 2.Ne slažem se sa tvojim tekstom iz više razloga a nije mesto da se objašnjava..
Inače nemam ništa protiv da moderatori uklone karikaturu,ako se i sama ne izgubi, jer imam ''poseban'' metod za postavljanje...
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 20.09.15 21:52
dinosaurus (citat):
PORUCNIK (citat):
Poručniče otišao si daleko...ali nema veze... Ne mogu je ukloniti iz dva razloga 1.Nemam pojma kako se uklanja.. 2.Ne slažem se sa tvojim tekstom iz više razloga a nije mesto da se objašnjava..
Inače nemam ništa protiv da moderatori uklone karikaturu,ako se i sama ne izgubi, jer imam ''poseban'' metod za postavljanje...
OK, druze, ne uzmi za zlo moj prijedlog
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 20.09.15 22:03
PORUCNIK (citat):
OK, druze, ne uzmi za zlo moj prijedlog
Nema razloga Poručniče...samo si izneo svoje mišljenje...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Ima nesto u tradiciji i kulturi, a i nerazumijevanju istih. Cik nek neko sjutra zakolje kurban u dvoristu ili kod kuce (kao sto je tradicija) u SAD! I cik nek se neko napije na ulici u Teheranu!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 24.09.15 19:41
PORUCNIK (citat):
Ima nesto u tradiciji i kulturi, a i nerazumijevanju istih. Cik nek neko sjutra zakolje kurban u dvoristu ili kod kuce (kao sto je tradicija) u SAD! I cik nek se neko napije na ulici u Teheranu.
Porucnice, ne znam za rakiju i Teheran, nisam nikad bio. Al' ovdje mozes klati stoku na svom posjedu. Naravno moraju se postovati neki propisi i zone. Ne moze na ulici (kao sto sam gledao da rade u Sandzaku)
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: KARIKATURE 25.09.15 18:03
pera84 (citat):
PORUCNIK (citat):
Ima nesto u tradiciji i kulturi, a i nerazumijevanju istih. Cik nek neko sjutra zakolje kurban u dvoristu ili kod kuce (kao sto je tradicija) u SAD! I cik nek se neko napije na ulici u Teheranu.
Porucnice, ne znam za rakiju i Teheran, nisam nikad bio. Al' ovdje mozes klati stoku na svom posjedu. Naravno moraju se postovati neki propisi i zone. Ne moze na ulici (kao sto sam gledao da rade u Sandzaku)
Citao sam da je jedan zavrsio na sudu zbog klanja kurbana (prije nekoliko godina), a kurban se, ipak, ne kolje na ulici i na necistom mjestu, jer se na tom mjestu mora i prouciti dova.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL