FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 208 ČLAN OD: : 2012-08-15 DOB : 60 NOVI KNEZEVAC
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 29.09.12 20:43
da tu smo imali gadjanje druze moj
missar Stariji vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 29.09.12 22:20
nerona (citat):
Niš novog nema.Si ti morti videl ili čul prijatela Zagorca?
Nebe opri se ! Nemrem dojti k sebi, a kak bum kontaktiral našega prijatela ? Morti imaš negov mobitel/e-mail ? pozz
The author of this message was banned from the forum - See the message
nerona Džomba
BROJ POSTOVA: : 152 ČLAN OD: : 2011-07-20
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 29.09.12 22:49
missar (citat):
nerona (citat):
Niš novog nema.Si ti morti videl ili čul prijatela Zagorca?
Nebe opri se ! Nemrem dojti k sebi, a kak bum kontaktiral našega prijatela ? Morti imaš negov mobitel/e-mail ? pozz
Vrnul se on sim jer mošt zri.
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 29.09.12 23:04
nerona (citat):
Vrnul se on sim jer mošt zri.
Nerona , čestitam ti unapredjenje. Postao si desetar !!!! Ovo se mora proslaviti.
pozdrav, missar
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 29.09.12 23:34
sve čestitke za unapredjenje druze desetaru
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 29.09.12 23:48
duci64 (citat):
Duci64 , gest za svaku pohvalu. Vidi se da poštuješ hijerarhiju u kasarni. zasluženi "+" za poštovanje starešina. pozz
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 29.09.12 23:57
poštujem hijerarhiju i čin ali pre svega poštujem čoveka svi smo ljudi ali treba biti čovek
Naslov komentara: Re: Debar 1983g 30.09.12 0:40
duci64 (citat):
poštujem hijerarhiju i čin ali pre svega poštujem čoveka svi smo ljudi ali treba biti čovek
Potpuno si u pravu, bar na ovim "našim" prostorima ima mnogo ljudi ali malo čovečnosti. Svako može biti Čovek, samo ako to želi i u skladu sa pravilima čovečnosti se i ponaša. Meni se čini da nije mnogo teško, ukoliko se želi, zar ne... pozz
ps: duci64, kad odgovaraš na nečiji post, videćeš u gornjem desnom uglu "quote ".Klikni to i imaš automatski nečiji komentar , na kojii ti odgovaraš. Nekad bude velika frekvencija postova,koji se ubace izmedju mog posta i tvog odgovora. I ako post ne nasloviš imenom na koga se odnosi ,ostali neće znati kome se obraćaš. Ovo je samo mala pomoć još si novajlija. Ali obećevaš.......
nerona Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 30.09.12 10:31
duci64 (citat):
Hvala, ali nebum ti dal voljno sve dok se ne popuni vod!Kaj misliš da missara postrojimo u našu VP i vod..kak bi se on tu snaše l?
nerona Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 30.09.12 10:38
duci64 (citat):
Još ima ljudi i ljudstva na svijetu .
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 30.09.12 18:04
JAsam za da se drug MISSAR odnosno drug razvodnik primi u našu vp i vod biće nas više da li se ti slazeš druze NERONA
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 30.09.12 19:32
duci64 (citat):
JAsam za da se drug MISSAR odnosno drug razvodnik primi u našu vp i vod biće nas više da li se ti slazeš druze NERONA
DRUGOVI vojnici Nerona i Duci64, sad ste me baš ganuli. I onako sam u Bijeljini sam ( ko siroče ). Da li ste sigurni da bi se ja snašao u vašoj kasarni? Mislim , drugi rod i tako to... Obećavam da ću se truditi da izvršim svako naredjenje. Uz vašu pomoć na početku, mislim da bi bili najbolja ekipa. A i graničar Zagorac bi bio tu na "oku". Nešto mi mnogo "švrlja" u poslednje vreme, nigde da ga nadješ!!! Značke Najbolji Vojnik nam ne ginu.... garant. pozz
nerona Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 30.09.12 22:00
missar (citat):
duci64 (citat):
DRUGOVI vojnici Nerona i Duci64, sad ste me baš ganuli. I onako sam u Bijeljini sam ( ko siroče ). Da li ste sigurni da bi se ja snašao u vašoj kasarni? Mislim , drugi rod i tako to... Obećavam da ću se truditi da izvršim svako naredjenje. Uz vašu pomoć na početku, mislim da bi bili najbolja ekipa. A i graničar Zagorac bi bio tu na "oku". Nešto mi mnogo "švrlja" u poslednje vreme, nigde da ga nadješ!!! Značke Najbolji Vojnik nam ne ginu.... garant. pozz
Za poćetak lepo bi te primili i dali ti mesto i krevet lijevo od prolaza negdje bliže prozoru dalje od desetara...naime spavaona nam je bila od samo dva reda kreveta! Pošto si novi običaj, je da prvu noć voziš bicikl bez pedala!Pusti Zagorca, tko zna gdje on sada švrlja?
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 30.09.12 23:39
nerona (citat):
Za poćetak lepo bi te primili i dali ti mesto i krevet lijevo od prolaza negdje bliže prozoru dalje od desetara...naime spavaona nam je bila od samo dva reda kreveta! Pošto si novi običaj, je da prvu noć voziš bicikl bez pedala!Pusti Zagorca, tko zna gdje on sada švrlja?
Vožnje bicikla u u mojoj spavaoni nije bilo.Ali bilo je "miniranje" kreveta, to jeste. U spavaoni mog voda bilo dva reda po osam kreveta (spratnih), znači 2x16= 32 kreveta. U vodu nas je bilo 28 vojnika i četiri prazna kreveta, odmah pored ulaznih vrata.Ja sam bio u drugom redu,donji krevet,pored prozora, preko puta desetara.Nisam imao izbor,kasnio sam dva dana (normalno neopravdano) i taj krevet je bio slobodan. Ostale kreveti su popunili "dobri vojnici". :lol:E, sad imati takvu poziciju kreveta ,pored vrata je "dvosekli mač". Bar par nedelje je trajalo "privikavanje " vojnika na novi način života (nov režima ishrane, zajednička spavaona, novi kreveti , hrkanje, ispuštanje gasova ,pričanje u snu, toalet itd...). tako da je noću "saobraćaj " bio jako živ. Kako ko otvori ili zatvori vrata, ja se probudim. :shock:Brzo smo postigli dogovor da se vrata ne zatvaraju (protivno pravilniku,čini mi se) već budu pritvorena, te sam i ja dobio priliku da spavam normalno El, vidiš Nerona kako se problemi rešavaju "civilizirano" a ne kao vi "vozili bicikle". Mislim ,veza gospodski rod. pozz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 04.10.12 0:04
Šta je bre, ovo. Pa ovde nikog nema. Ko je dežurni večeras? Zapucam u kontrolu iz Bijeljine, a ovde se sve razbežalo. E, to neće da može, zakletvu ste položili i samim tim i odgovorni za svoje ponašanje. Nerona, sutra u 9.00 zakazan sastanak kod kapetana, a vojnik Duci64 , da mi se javi odmah posle doručka !!! Jasno !!! Dovešću ja vas u red ,živi bili pa videli.. Zdravo
SekiCet Džomba
BROJ POSTOVA: : 141 ČLAN OD: : 2011-10-20 CETINJE
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 04.10.12 0:06
ja jos nemam zaduzenja a guster ,,,,,,,,......fala bogu pravi crnogorac
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 04.10.12 0:25
SekiCet (citat):
ja jos nemam zaduzenja a guster ,,,,,,,,......fala bogu pravi crnogorac
Druže moj, ti mi trebaš? Ona dvojica se združili i samo "vataju maglu". Interesuje me kasarna u Kumboru,mislim da se zove "Orijenski bataljon". Kakav je njen status? (ili sudbina ). Letujem u Kumboru u neposrednoj blizini kasarne. Ogroman kompleks,zaista.Da li i remontni zavod za plovila isto pripada kasarni (vojsci ), ili je "civilni".Ukoliko imaš neka saznanja voleo bi da čujem. pozz
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 04.10.12 13:56
vojnik duci 64 je na redovnom odsustvu pozdrav druze razvodniče MISSAR
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 04.10.12 14:25
ja igrom slucaja radim u radio difuzni centar crne gore ,,,,to ti je ono repetitori a jedan od mojih repetitora su bas preko puta kumbora na vrh one glavice moja saznanju su da se remontni zavod i kasarna na prodaju ,,,ali u medju vremenu se javljaju stari vlasnici te tako sve ce to da priceka do samog raspadanja objekata,,,,,,jedan moj drugar ima gliser i sve sam presa ili bolje receno ulazio u sve objekte sa mora to je rasulo ne daj boze ali nije to jedino u nasu mrcnu jadnu jugu sto je zapusteno no ajd ./././/././.pozdrav
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 04.10.12 15:28
duci64 (citat):
vojnik duci 64 je na redovnom odsustvu pozdrav druze razvodniče MISSAR
REDOVNO ODSUSTVO !!!! Ne mogu da verujem, pa ti si prošao kapiju kasarne 15. avgusta ove godine Koji oficir je potpisao dozvolu za redovno? Opšte rasulo u kasarni, izgleda mi. Nego da ti lepo smisliš neki doooobar razlog za odsustvo,inače ti garantujem da ćeš davati stražu ...do penzije. Jedino ako ti je teča Pukovnik, e onda je u redu. pozz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 04.10.12 15:51
SekiCet (citat):
ja igrom slucaja radim u radio difuzni centar crne gore ,,,,to ti je ono repetitori a jedan od mojih repetitora su bas preko puta kumbora na vrh one glavice moja saznanju su da se remontni zavod i kasarna na prodaju ,,,ali u medju vremenu se javljaju stari vlasnici te tako sve ce to da priceka do samog raspadanja objekata,,,,,,jedan moj drugar ima gliser i sve sam presa ili bolje receno ulazio u sve objekte sa mora to je rasulo ne daj boze ali nije to jedino u nasu mrcnu jadnu jugu sto je zapusteno no ajd ./././/././.pozdrav
SekiCet, moram priznati da ti je posao dobar i zanimljiv (bar meni). Registrovao sam taj repetitor. Da, kompleks kasarne izgleda žalosno, onako zapušten i zaboravljen. Tako vreme došlo na ovim prostorima. Nego svaki put kad uđem u more pogledam Lovćen, a na vrhu se beli Mauzolej kao bela golubica. Baš je lep. pozz
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 04.10.12 16:43
druze MISSARkao najbolji vojnik u četi dobio sam odsustvo od majora JEZDIĆA
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 04.10.12 17:32
duci64 (citat):
druze MISSARkao najbolji vojnik u četi dobio sam odsustvo od majora JEZDIĆA
Druže Duci64, znam da vojnici FBPN JNA uvek govore istinu. Bez sumnje. . Kad se vratiš sa odsustva želim da čujem ,kao i svi mi u kasarni, kako si ti postao najbolji vojnik u četi i zaslužio odsustvo. Lepo i natenane da nam sve ispričaš. Dogovoreno? A,sad na mestu voljno i uživaj u odmoru ! pozz
duci64 Razvodnik
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 04.10.12 20:39
razumem druze razvodniče
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 05.10.12 0:11
e moj misaru to nije lovcen nego stirovnik a lovcen je iza njega,,,,,,to sto vidi sa mora to ti je glavni repetitor u cg,,,,,e stvarno rasulo dolje na more a jedino odrzavaju njihove repetitore ...vojne....zekova glava,,,stirovnik .....i durmitor u sve sam ulazio i da znas da je zanimljivo jer se onda osjecas mocno kad udjes pod zemljom po50 do 100 m..poz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 05.10.12 0:17
e moj misaru to nije lovcen nego stirovnik a lovcen je iza njega,,,,,,to sto vidi sa mora to ti je glavni repetitor u cg,,,,,e stvarno rasulo dolje na more a jedino odrzavaju njihove repetitore ...vojne....zekova glava,,,stirovnik .....i durmitor u sve sam ulazio i da znas da je zanimljivo jer se onda osjecas mocno kad udjes pod zemljom po50 do 100 m..poz
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 05.10.12 0:44
SekiCet (citat):
Kad sam spomenuo Lovćen mislio sam na Njegošev Mauzolej koji se vidi sa mora (kao bela golubica). A za ovaj repetitor na Štirovniku ,kažeš jel tako ?
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 05.10.12 23:45
nerona (citat):
Iiiii?
Nerona, Hvaljen Isus! Kaj ste doma večeras?
Bog vam dal sreće, zdravlja i pravične pameti. Pune lajte, picekov, kucekov, debele krave, kokoši kak purane velike, mir pri hiži, , čudej dečice i opet pravične pameti. Bok, bok svim vam!
Tak su mene vučili moji stari. Ve dojdeš nekem v hižu se pozdravi . Kaj ni tak? pozdrav od prijatela missar
nerona Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 06.10.12 0:28
missar (citat):
nerona (citat):
Iiiii?
Nerona, Hvaljen Isus! Kaj ste doma večeras?
Bog vam dal sreće, zdravlja i pravične pameti. Pune lajte, picekov, kucekov, debele krave, kokoši kak purane velike, mir pri hiži, , čudej dečice i opet pravične pameti. Bok, bok svim vam!
Tak su mene vučili moji stari. Ve dojdeš nekem v hižu se pozdravi . Kaj ni tak? pozdrav od prijatela missar
Naveke...Kaj ti je ,bu te neko čul si ponoral duge već nisi bil u pržunu?
Dome sem..zri mošt i tak si mislim kaj je ovo meni trebalo od jenoga grozdja dva put delat vino. Pozdrav!
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 06.10.12 0:56
nerona (citat):
Naveke...Kaj ti je ,bu te neko čul si ponoral duge već nisi bil u pržunu?
Dome sem..zri mošt i tak si mislim kaj je ovo meni trebalo od jenoga grozdja dva put delat vino. Pozdrav!
Pržun.... zakaj pa ne.... A za vino , jerujem da nebuš došel praznih ruku. pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 06.10.12 15:06
missar (citat):
SekiCet (citat):
:evil:e moj misaru to nije lovcen nego stirovnik a lovcen je iza njega,,,,,,to sto vidi sa mora to ti je glavni repetitor u cg,,,,,e stvarno rasulo dolje na more a jedino odrzavaju njihove repetitore ...vojne....zekova glava,,,stirovnik .....i durmitor u sve sam ulazio i da znas da je zanimljivo jer se onda osjecas mocno kad udjes pod zemljom po50 do 100 m..poz
Kad sam spomenuo Lovćen mislio sam na Njegošev Mauzolej koji se vidi sa mora (kao bela golubica). A za ovaj repetitor na Štirovniku ,kažeš jel tako ?
vidim da znas i u pravu si .,.,.,.to je strasno opasna planina zbog udara vjetra i promjene vremenskih prilika,...poz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 07.10.12 18:08
evo tri dana sam i de4zurni pozarni dje ste vojsko ocete da me opet major jezdic salje na vojni sud
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 07.10.12 19:28
SekiCet (citat):
evo tri dana sam i de4zurni pozarni dje ste vojsko ocete da me opet major jezdic salje na vojni sud
E, moj druže, da nije tebe da dežuraš, ovi "odozgo" bi Debar već davno rasprodali. Tako vreme došlo. Duci ti je na nagradno odsustvo, a neronu ko "navata", dobija Nobelovu nagradu. Nego, ako si se umorio da dođem da te odmenim...... nije mene teško , a da naši smo..... pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 07.10.12 23:56
odraste me pa me sad mazite dracama ,,,,,,,,,,,bas lijepo a ko ce sledovanje izdat
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 08.10.12 0:27
SekiCet (citat):
odraste me pa me sad mazite dracama ,,,,,,,,,,,bas lijepo a ko ce sledovanje izdat
Svaka ti čast ,čoče ,prošla ponoć a ti još radiš !!! E, da mi neko priča ne bi mu vjerova. Jeli se to nešto mijenja po tom pitanju u Montenegro , kako mi se čini... ? pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 08.10.12 17:06
jes moj misar ja ti radim od do mozda jedini ali to ti je tako,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,evo sad cu da izdam sledovanje za dorucak,,,,,,,ajde pogodi sto je za veceru,,poz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 08.10.12 21:32
SekiCet (citat):
jes moj misar ja ti radim od do mozda jedini ali to ti je tako,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,evo sad cu da izdam sledovanje za dorucak,,,,,,,ajde pogodi sto je za veceru,,poz
Druže moj, pa ti jedini u ovoj kasarni radiš. Pogledaj okolo sve same lenštine, niko ništa makar da napiše ,a kamo li da uradi što.. A, što pitaš , sećam se jelovnika za ručak i marende, ponešto za doručak ali za večeru ništa... No, kad si tu da iskoristim , reci života ti, šta je bilo na meniju kod vas (doručak,ručak , večera ). Samo da vratim pamćenje. Ostarilo se , nije lako.... pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 08.10.12 22:36
ne znam misar kako je bilo kad si ti bio ali kod mene je vojska birala .....svako ti ja vece dodjem u spavaonu i aj sad recite vojsko sto da se jede a oni u glas ...dorucak kranjske kobaje ....rucak ispecite mesa i krtole,,krompira ...a za veceru suklijas jaja omleti i tako to ,....................ja mislim da bi se dosta momaka vratilo u to vrijeme da moze radi hrane i radi ostalih zajebancija sto nas zadesise ,.......poz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 08.10.12 23:10
SekiCet (citat):
ne znam misar kako je bilo kad si ti bio ali kod mene je vojska birala .....svako ti ja vece dodjem u spavaonu i aj sad recite vojsko sto da se jede a oni u glas ...dorucak kranjske kobaje ....rucak ispecite mesa i krtole,,krompira ...a za veceru suklijas jaja omleti i tako to ,....................ja mislim da bi se dosta momaka vratilo u to vrijeme da moze radi hrane i radi ostalih zajebancija sto nas zadesise ,.......poz
Ne mogu da verujem, pa vi ste uveli Samoupravni Socijalizam u kasarnu. Čudo, te vas ne poapsiše. Ovde većina ljudi kuka na lošu hranu a vi dole pravite bahanalije. SekiCet, ko boga te molim ne spominji više hranu, pobeći će pola vojske svojim kućama. Malo im treba..... pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 09.10.12 22:15
UZBUNA UZBUNA UZBUNA
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 09.10.12 22:16
ustaj bando sto nece niko da se dize ka da su sve crnogorac do crnogorca
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 09.10.12 22:19
Ko je dao uzbunu.....? 'Ajmo postrojavanje gde je dezurni veceras missar
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 09.10.12 23:08
aleksandar obradovic (citat):
Ko je dao uzbunu.....? 'Ajmo postrojavanje gde je dezurni veceras missar
Nemojte ljudi uzbunu ako boga znate. E, vala ovaj SekiCet živa nesreća !! Kakva uzbuna ga sad spopala. Kad smo već kod uzbune ,moja prva uzbuna (normalno noćna ) bila je sredinom februara, u dva po ponoći. Napolju pršti od mraza. Mi onako bunovni, sudaramo se , ko je šta obuko, ko nije, istrčavamo u hodnik.. Ja do soške , nema mi čizama... Razderem se .... ko mi je uzeo čizme? Desetar mi kaže , uzmi one koje ostanu i to ti je. Najzad ugledam nečije čizme i jedva ih navučem (četiri broja manje) . Ništa pertlanje..Normalno izašo poslednji na pistu ( iz naše čete).A , moj kapetan prevrće očima, u stilu , gde mi se ovakav zalomi.... Tako je moje vojnikovanje počelo vrlo neslavno (a nije do mene...). Posle mi se drugar iz voda izvinjavao što mi je pokupio čizme (greškom). Ionako je sve to išlo u vojni rok. E sada , u "ovoj kasarni " poželjno bi bilo da se uzbuna najavi ranije kako bi mogao da je spreman dočekam i obavim uspešno. A, SekiCet me "zadužio " noćas samo tako....neka,neka , pamtićemo.. pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 10.10.12 17:54
e moj misar a moje tek vojevanje pocinje januarom 83 zima da ti ne pricam ,,,,nedje krajem mjeseca je bilo 21 22 u minus a spavaona moze 300 ljudi stat ,,,,,znam da sam htio da ispanem pametan i da se dignem tokom noci da obucem sve na sebe kad ono sva se vojska priobukuje to st je bilo u kasetu,,,,,,,,,,,,,aaaaaa da mi pricamo o uzbunama moja prva uzbuna je bila nedje pocetkom marta i tako dokle nijesam dosa u debar sve uzbuna do uzbune,,,,,iz prilepa smo zavrsavali za stip krivolak okolina skoplja ustvari do kacanika smo dolazili tom prilikom moj drugar iz voda GURI RAFIZ onako pospani truckamo se u fap i on zavrce ceradu i govori gle ovo mjesto ka da je moje selo i spusti ceradu tek kad smo stigli na odrediste i gle stvarno kacanik i njegovo selo ,.......guri je bio iz kacanika,,,,,,,,
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 11.10.12 0:40
SekiCet (citat):
e moj misar a moje tek vojevanje pocinje januarom 83 zima da ti ne pricam ,,,,nedje krajem mjeseca je bilo 21 22 u minus a spavaona moze 300 ljudi stat ,,,,,znam da sam htio da ispanem pametan i da se dignem tokom noci da obucem sve na sebe kad ono sva se vojska priobukuje to st je bilo u kasetu,,,,,,,,,,,,,aaaaaa da mi pricamo o uzbunama moja prva uzbuna je bila nedje pocetkom marta i tako dokle nijesam dosa u debar sve uzbuna do uzbune,,,,,iz prilepa smo zavrsavali za stip krivolak okolina skoplja ustvari do kacanika smo dolazili tom prilikom moj drugar iz voda GURI RAFIZ onako pospani truckamo se u fap i on zavrce ceradu i govori gle ovo mjesto ka da je moje selo i spusti ceradu tek kad smo stigli na odrediste i gle stvarno kacanik i njegovo selo ,.......guri je bio iz kacanika,,,,,,,,
E, vala bogumi za ovaj post "+" zasluženo. Nego, da te pitam ima li si nešto od vojne obuke ili samo uzbune, jadan ne bio. pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 11.10.12 23:10
ja kao inzinjerac naucit cu vas kako se zaprecava ,,,put ,,,,,,,,,kuca ............auto......pa ces da vidis sto je obuka lezis uglib do guse i kopaj
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 12.10.12 0:01
SekiCet (citat):
ja kao inzinjerac naucit cu vas kako se zaprecava ,,,put ,,,,,,,,,kuca ............auto......pa ces da vidis sto je obuka lezis uglib do guse i kopaj
Au ,brate mili, pa kakav sad inžinjerac. Tebe ako neko savata koji si rod ,dobija premiju!!! Odakle si došao u Debar? A ovo " ležiš uglib do guše i kopaj" ,da li si bio upoznat da je u to vreme postojala i mehanizacija! pozz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 12.10.12 23:30
@nerona
Nerona, kaj se dela? Pobogu druže, pa nema te danima. Doma sve OK ? A i SekiCet mi se "izgubio" negde... nije valjda u kafani, mislim ozbiljan čovjek , ne ide...... pozz
SekiCet Džomba
Naslov komentara: Re: Debar 1983. 13.10.12 21:22
ja sam dosa u debar iz PRILEPA iz vojne poste 7700 >5 pionirska inzinjerija.a sto se tice gliba i prasine nema crnogorca sto se vise nakupio od mene ..........a sto se tice mene i moje vojske ima da se pise roman i na kraju sam idobio cin kad su me istumbali poslije 6....7 mjeseci....dosta je za ovaj odgovor pa pitaj dalje ,...............otkrio si u koji sam rod vojske ...specijalac za zaprecavanje...................uh zaboravih da ti kazem da sam po kazni dosa u debar ja mislim da je moje odljenje prvo odeljenje inzinjerije na granicu poslano,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a u odeljenje skoro sve albanci i jedan iz bg sve moji drugari ,to je najbolja vojska bez premca ,,,.../////poz
Naslov komentara: Re: Debar 1983 g. 13.10.12 22:00
SekiCet (citat):
ja sam dosa u debar iz PRILEPA iz vojne poste 7700 >5 pionirska inzinjerija.a sto se tice gliba i prasine nema crnogorca sto se vise nakupio od mene ..........a sto se tice mene i moje vojske ima da se pise roman i na kraju sam idobio cin kad su me istumbali poslije 6....7 mjeseci....dosta je za ovaj odgovor pa pitaj dalje ,...............otkrio si u koji sam rod vojske ...specijalac za zaprecavanje...................uh zaboravih da ti kazem da sam po kazni dosa u debar ja mislim da je moje odljenje prvo odeljenje inzinjerije na granicu poslano,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a u odeljenje skoro sve albanci i jedan iz bg sve moji drugari ,to je najbolja vojska bez premca ,,,.../////poz
Specijalac za zaprečavanje , opet mi vrdaš. Po kakvoj kazni si doša u Debar , koji si čin dobio i na osnovu čega? Dok ovo ne razjasnimo nema mrdanja. Moram znati sa kim se družim, vojska je to ( i ovako mi je moj " bezbednjak" za vratom), samo da da znaš. p.s. Izlaziš li sjutra na ........ red je. pozz