FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 59 Đakovo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 31.12.21 10:54
Marija i Francek su muž i žena i dobri vjernici koji vjeruju i u spiritizam i reinkarnaciju. Dogovore se da onaj koji prvi od njih umre, pokuša drugoga kontaktirati trideseti dan poslije smrti. Sudbina je htjela da uskoro Francek dobije Coronu i umre. Prema obećanju koje mu je dala još dok je bio živ, Marija tridesetog dana pokuša ostvariti kontakt s Francekom na drugom svijetu. Tijekom seanse, Marija u transu zaziva: - Francek, Francek, Marija je tu, čuješ li me? - i pomalo ustrašenim glasom nastavlja - O, Francek, kako mi nedostaješ! Kako li izgleda tamo gdje si sad? Odjednom se začuje Francekov glas : - O Marija, prekrasno mi je, plavo nebo, kratko pokošena trava, zelene livade na kojima gotovo stalno sija sunce.... - I što radiš većinu vremena, moj dragi Francek? - Znaš, Marija, - nastavlja Francek - ustajemo prije nego izađe sunce, i nakon obilnog doručka mrkve ili kupusa, ne radimo ništa drugo nego se seksamo. Nakon ručka, kada pojedemo nešto salate imamo dvosatni odmor i onda se nastavimo seksati do šest sati. Zatim večeramo opet mrkvicu i ako još možemo nastavimo se seksati sve do noći. Uglavnom to ovisi o spremnosti partnerice. Oko deset sati zaspimo. I tako svaki dan. Marija, još uvijek plačući, ali ipak šokirana odgovara: - Pa nas je velečasni učio da seksa ne bi smjelo biti u raju?!? - U raju? - iznenađenim glasom se oglasi Francek - Pa ja nisam u raju! - Šmrc, šmrc? Pa gdje si onda? - Ja sam ti sada zec u Međimurju.
_________________ In medias (t)res...
SveJug, šole and Doktor Živago vole ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 59 Đakovo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 03.01.22 14:41
Policajac se iz noćne smjene vraća u 2 ujutru, umjesto u 6. Polako se skida i uvlači u krevet. Žena nije spavala. -Dragi, užasno me boli glava. Nisam spavala cijele noći. Da li bi bio tako dobar da skokneš do dežurne apoteke i doneseš mi aspirin ? Naravno draga - napipa policajac odjeću obuće se i ode. U apoteci, apotekar ga u čudu pogleda i upita : Jeste li to vi Marko, policajac iz komšiluka. Jesam ! A zašto ste u uniformi vatrogasca !?
_________________ In medias (t)res...
IgorK and Doktor Živago vole ovaj upis
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.01.22 13:22
Žena je otputovala kod svojih, muž je uzeo neradni dan. Probudio je sina ujutro, spremio mu doručak…uhvatio za ruku i odveo u vrtić. Odgojiteljica je odmahivala glavom, ne poznaje ovo dijete. Uzeo je dijete i otišao u drugi vrtič - i tamo je odgojiteljica odmahivala glavom - Nije naše dijete. Sad se već iznervirao, zgrabio je dijete i krenuo u treći vrtič Negdje usput dijete je progovorilo: - Tata, imamo vremena samo za još jedan vrtič, zakasnit ću u školu!
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
mirko bratuš, šole, goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 30.01.22 16:54
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.04.22 8:40
Stara muslimanska porodica na okupu. Senilni starac odjednom se počeo krstiti. Mali Mujica trči kroz hodnik: -"Babo, babo, eno dede, vratio se na fabrička podešavanja!"
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.04.22 18:49