FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Pula - Katarina, mornarička pešadija

Go down 
+116
damjan72
pera84
barbican
Nikica1973
oktagon
dunja963
Berač šparuga na utvrdama
vojniks
semsudin
Charapan
Jaroslav
pula84
PORUCNIK
drzarkoff
Simonoski
slonche
aries
misamld
BORKO
opatija
jun87
toni105
Kapetan56
trc 79/80
Komandni vod
taneski goran
petrovic mirko
DŠKM
Zoran.jancevski
navyblue
Suljić Irfan
zastavnik
vlado nikolovski
goran9030
beka bucan
kasup
sulja
Mile65
pulajna
Smoki
split
mornar71
Katarina 1983
scout88
Minolovac
Vojnik Graničar
Brajić
dpuric
BRKA
milutins
Radovan Radovanovic
Rasko'
Blagoje
Neša
more6
toma82
lacoš
Anes suno secondo
Djole71
Alef
marioslo
janeztrdi
damjan 72
kg-88
MUSHOKI
SveJug
flexi
missar
lutfi m
kapija
dragisa lazic
davor1
Max Blitz
Stazio
vojnik231
slisko
brioni 82
Gringo
Milan1
vickyvicky
bežigrad
vadragan
Mikoyan
milan55
vladimir era uzice
Boban88
maks
vladimir
vlade021
alexandar
Slaviša Makso
Kap. Stanimirović
generacija80
johnny b
pelister1
dragnik
marinac
mario5
slavi
rade09
vojnik1984
Korto
Prasac
m@x
Gerr
Giuliano
nesa65
bravid
mgalic2
Marduk
BUNKERMAN
purger
mad-max
VBČ
kole
madamov
120 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next
AutorPoruka
slavi
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 14
ČLAN OD: : 2011-05-23

Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime10.05.16 14:47

Kapetan56 (citat):
Dmitar Šćekić je moj pokojni otac, bio je 56. godište. Odgovor M@x-u.. ko je bio bolji u šahu?

evo mene prije M@x-a: otac ti je bio velika faca i dobar šahista. koliko je to moguće između vojnika i starješine, on i ja smo bili prilično bliski (ja sam bio "ćato" - grebator, pa sam u odnosu na ostale vojnike provodio više vremena sa starješinama). mnogo mi je pomogao jednom prilikom kad sam zbog sopstvene gluposti zakasnio na sve moguće vozove i autobuse koji su me na vrijeme vraćali s odustva u kasarnu: (sjećam se da sam ga nazvao iz Rijeke negdje oko pola noći  - moj rok za prijavljivanje! - i javio da ne mogu stići u Pulu do jutra a on rekao nešto u smislu "ma ne sekiraj se, sve će biti u redu"; i bilo je!).
žao mi je što čujem da nije više među živima.
inače - pomenuo sam to ovdje na forumu - devedesetih sam sreo (pot)poručnika Kneževića  (takođe pokojnog) u Beogradu i on mi je rekao da se tvoj otac zadržao u Puli (bar izvjesno vrijeme nakon početka rata) pa ne znam da li je to tačno?
Na vrh Go down
Kapetan56
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 2
ČLAN OD: : 2016-05-10

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime11.05.16 12:46

Cini mi se da nam je pricao to o vozu kad smo bili klinci, kako je 'vadio' vojnike iz problema.. jeste, bili smo u Puli i u Zadru tih godina..
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime09.06.16 23:57

Mornarička pješadija, podoficiri obalne obrane Pula 1947, 1948.
(Pula je bila pod savezničkom kontrolom dok nije službeno sjedinjena s ostatkom Hrvatske unutar socijalističke Jugoslavije 15. rujna 1947., a definitivno poslije Londonskog memoranduma 1954.)

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
toni105
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 1
ČLAN OD: : 2016-06-20

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime08.07.16 21:42

Pozdrav svima.
Služio sam na Katarini od lipnja 1988.-lipnja 1989.
Nikako se sjetiti imena svog poručnika i mješovitoj minobacačkoj. Znam samo da je zastavnik bio Hrnjaz Dušan. Inače prvih 6 mjeseci na obuci kod tada još poručnika Borčeta Stojanovskog. Geenijalac, tog bih čovjeka volio sresti ponovno. salutiranje
Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

Forumska Spomenica 2009 FS
BROJ POSTOVA: : 66
ČLAN OD: : 2009-05-19
DOB : 59
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 16:35

Ja konačno posetio pre nedelju dana, iskoristio splet okolnosti i jedan koncert u Areni da se nateram. B)

Postavići slike negde, pa linkujem.
Na vrh Go down
http://milan.adamov.rs
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 16:43

Prva slika, ispred zgrade:

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 16:52

Kapija ...

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 16:56

Posle ulaza ...

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:00

Ovde je bio moj krevet ...

goran9030 voli ovaj upis

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:02

kantina ... 

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:03

Hodnik ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:05

Sa sinom ...

goran9030 voli ovaj upis

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:06

Zaliv ... 

Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.09.16 17:08

Ovde smo stražarili, ćošak ispred zgrade VPS-a, 32 godine kasnije ...

goran9030 voli ovaj upis

Na vrh Go down
taneski goran
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 15
ČLAN OD: : 2015-10-23
DOB : 54
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.09.16 20:17

Hvala na lepim slikama ,secanja na vpknicke dane p dalje ne blede
Na vrh Go down
goran9030
Podpukovnik
Podpukovnik
goran9030

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 7506
ČLAN OD: : 2015-03-20
DOB : 58
M(j)esto Đakovo

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime15.09.16 10:01

madamov - hvala za postavljene slike. tužno to sada izgleda. još je gore nego kad sam bio prije par godina. tada se navodno nešto šuškalo kako će se čitav kompleks prenamijeniti za nešto korisno. navodno za turizam. ne sjećam se više. 
očito je to bio samo još jedan spin. a građevine su i dalje tamo i tako kvalitetno napravljene da će stajati dugo. samo kada bi ih netko održavao i koristio.

jun87
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-02-04

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime04.02.17 19:32

Pozdrav svima
Slucajno sam naletio na ovu stranicu. Procitao sam sve komentare pa me zanima , ima li ovdje koga da jr bio u VP9030 jun '87/'88. Bio sam na spec obuci u zapovjednoj bitnici ( zaboravio sam tocan naziv ) haubickog diviz. ( topograf ). Nedugo nakon dolazka , igrom slucaja bio sam kao "pomocni cato" . Nakon toga vracam se u morn. pjesadiju , kao art. izvidjac (MB 120mm , 82mm , veza , racunaci/planšetisti - toliko se sjecam sastava te cete.
Na vrh Go down
opatija
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-04-24

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime24.04.17 1:17

ima li iko slika od 6 mj 1988
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 7
ČLAN OD: : 2017-06-21

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime22.06.17 10:33

Very Happy
Neša (citat):
Pozdrav,klasi avgust 85 VP 9030/33 Katarina pešadijski bataljon,i svima ostalim, ima li koga iz čete kap. Vučičevića - Vučka.
Pozdrav od mene, ja sam bio u toj klasi kod kapetana Vučićevića, 85/86
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime23.06.17 10:05

Blagoje (citat):
Pitanje je samo na poslednjoj slici da li je sa harmonikom Petrovic iz Užica?? Seticu se i imena, da li Dragan beše??

A  onaj najviši ...da li je Borac Borivoje?    ajde malo potpalite vijuge!!
Ljudi! Koju fotku gledate!?  Smile
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime23.06.17 10:41

Smoki (citat):
Hvala. Tačno, činilo mi se da smo imali 2 BB, pored Borac Borivoje i Boris Bošnjak, ali nikako se nisam setio. E sad kad sam pročitao to, odmah mi je bilo sasvim normalno, da je to on. Smile   Ako budeš s kojim od njih na liniji, pozdravi jih, pa neka malo se jave na forum!

Puno pozdrava!

Boris Smolar
Puno pozdrava, druže Smolar!

Borivoje Borac Very Happy Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime23.06.17 11:07

Blagoje (citat):
Na crno-beloj mi se cini da je Minic sa cigaretom (desno)?
To je Minić desno, pored Smolara.
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime23.06.17 11:11

Blagoje (citat):
Pitanje je samo na poslednjoj slici da li je sa harmonikom Petrovic iz Užica?? Seticu se i imena, da li Dragan beše??

A  onaj najviši ...da li je Borac Borivoje?    ajde malo potpalite vijuge!!
Ja sam! Tako mi je drago da sam vas našao Very Happy .. bar neke od vas
Na vrh Go down
Smoki
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 8
ČLAN OD: : 2014-12-23

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime26.06.17 22:51

Super, da ne bi bilo ovog foruma, ne bi se mi našli... Very Happy
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime27.06.17 9:04

Tako je! Jupiiii  Very Happy Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
Smoki
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2014-12-23

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.08.17 8:22

PRIJATNO AVGUST 85. NA DANAŠNJI DAN PRIJE 32 GODINE SMO DOŠLI U PULU.  vojnik  Very Happy stražar
Na vrh Go down
BORKO
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Prijatno avgust! Sitnoooooo 32 godine u jeeee!   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.08.17 8:49

Smoki (citat):
PRIJATNO AVGUST 85. NA DANAŠNJI DAN PRIJE 32 GODINE SMO DOŠLI U PULU.  vojnik  Very Happy stražar
Na vrh Go down
misamld
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 5
ČLAN OD: : 2017-08-03
M(j)esto Mladenovac

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.08.17 18:39

Pozdrav svima znaci da nas ima jos koji se secamo vojnickih dana Pula Katarina 2 ceta 2 vod 139 brmp avgust 1984 komandir cete kep Vlada Stanimirovic komandir voda  zastavnik Carapic Dragic, I vod vodnik Salkan Butkovic,prateci i mb vod tada vodnik pok.Ranko Brajic ako me secanje dobro sluzi.Ja sam do skidanja 1985 u avgusu mesecu proveo svo vreme u ovoj ceti sa gore navedenom sad gospodom oficirima, kapetana Stanimirovica sam video slucajno 1999 u Beogradu ispred Gradske bolnice i bili smo neko vreme u kontaktu njegov zivot uglavno znam a i sreli smo se u Vrscu 2010 gde on zivi sa porodicom.
Pokretaca ove teme Milana Adamova se secam jer smo zajedno dosli u cetu secam se njegovih cigareta kenta ili zlatnog winstona koje smo sa odusevljenjem delili u kantini mislim da mu je otac bio pilot ako se nevaram Zoran Spehar Bgd, Rozic Drazen Sid,Kostic Vlastimir Melenci,Vitorovic Sinisa Macvanska Mitrovica slucajno sam se cuo sa njim pre dva meseca ziv i zdrav,Ivkovic Boris iz Obrenovca bio direktor Hipodroma Beograd tada smo se videli prvi put posle vojske tj 2011
Adamov me je podsetio i na Markovice jedan je bio iz Pozarevca a drugi je bio iz Vranja.
Steva Bogosavljevic iz Ivanjice video ga na kontrolnom punktu Srbija Crna Gora u Brodarevu 1993 kad sam se vracao sa mora
Kopren Darko je bio stazista iz Borova Sela video ga u Novom Sadu 2004 ziv i zdrav
bio je pre njega jos jedan stazista fini momak iz Nisa Tasic neznam mu ime njega pokojni Ranko nikako nije voleo itd...... nastavicu secanja kasnije.........
Na vrh Go down
misamld
Gušter
Gušter

M(j)esto Mladenovac

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.08.17 18:56

na Danasnji dan 1985 godine smo se skinuli i obukli civilku 32 godine je proslo kao tren
Na vrh Go down
misamld
Gušter
Gušter

M(j)esto Mladenovac

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.08.17 19:34

Milan mi je dao temu za razmisljanje kako da se setimo jos ljudi koji su bili sa nama u ceti sada sam se setio da sam ostavio sacuvao telefonski imenik iz te godine u koji sam ubelezio sva imena koja sam pokupio iz vojske i adrese pa cu ih redom kako idem pisati mozda se jos neko pronadje u ovoj nasoj prici
listajuci imenik prvi si bio ti i tvoj tel brojAdamov Milan 532 223 kakva slucajnost listajuci google sasvim sam slucajno dosao na ovaj forum danas i prvo na tebe naletim i normalno te se setim udjem da citam komentare kad ono jos likova iz nase cete i dobro se zainteresujem za temu jer jednostavno interesujeme gde su svi ti ljudi i prvenstvenu da su zivi i zdravi . Od Vlade sam cuo da je Ranko poginuo
interesujeme da li neko nesto zna o st.vodniku Carapicu Dragicu ,bio je dobar lik takodje me interesuje sta li se u ovim teskim ratnim vremenima desilo sa mladim vodnikom Salkanom Butkovicem koji je bio izuzetan lik pravi smeker
Na vrh Go down
misamld
Gušter
Gušter

M(j)esto Mladenovac

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.08.17 20:04

evo nekih jos imena iz mog tel. adresara vojnika koji su bili u 2 ceti
Bacani Mladen Zabok,Ciric Predrag Kaludjerica,Ceganjac Goran Grocka bio u I ceti kod POr.Kukic Nuradina iz Gusinja Plav njega sam video na utakmici Grocka Vrcin 1990 znam da zivi u Svedskoj i da je ok igrao prof fudbal,Drobnjakovic Milan Beograd bio januarac 84 i cata kada smo mi dosli video ga na sajmu knjiga nesecam se koje god.,Dukic Goran Subotica,Ivkovic Boris Obrenovac o njemu sam napiso u predhodom komentru,Jakovljevic Goran Padez,stazista Petar S Malesevic Zivinice,Kostic Vlastimir Brasa Melenci cuo se snjim 2011 radi u NISU,Momcilovic neznam ime advokat iz Adasevaca SId vido se sa njim na licitaciji u Sidu bio Cata brigadni kod kap.Lakic Sretka zamenio golmna Proleter Zrenjanin Djordjevica Dragana koji je bio brigadni cata koliko se ja secam pre njega,Kopren Darko Borovo selo vec sam napisao predhodni komentar o njemu nastavak sledi.........
Na vrh Go down
misamld
Gušter
Gušter

M(j)esto Mladenovac

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.08.17 20:26

i evo nastavka mojih secanja Lazic Miroslav iz Uba zavrsio ekonomski fakultet u Beogradu zivi i radi u rodnom Ubu video ga na svadbi u Zaklopaci njegove sestre negde 2000 god i jos jednom u Ubu posle toga dve godine,Marinkovic Aleksandar Smederevo,Mandic Dragomir Strojtanica Bjelo Polje on je bio januarac 85, Lazic Milan zvani  Laza magare desetar januarac 84 selo Ba Ljig po donjem ekstremitetu medjunoznom dobi adekvatan nadimak i normalno spomenuti Markovic D Zoran Pozarevac,i Markovic R Zoran selo Prevlac Priboj Vranjski,takodje se setih magacionera Stosica isto Vranjanac januarac 84,Martinov Dejan Borca,Obradovic Dragan Bjelo Polje,Rozic Drazen Sid cuo sam da se iselio u Hrvatsku po pocetku rata 91,Skrabanja Brane stazist iz Bilece ,Smartno pri Litije sSlovenija,stazista takodje Tasic Dragan iz Nisa,Vitorovic Sinisa vec spomenut,Vukosavljevic Veroljub Crna glava Josanicka banja,Zdravkovic Dragan Nis i to bi bilo za sad sve od mene i mog telefonskog adresara
Na vrh Go down
aries
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 3
ČLAN OD: : 2017-08-14

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime14.08.17 21:16

Dobro vece svima na forumu,treba mi informacija o kapetanu Tesic Milutinu iz MAD-a VP 9030/42,bio sam avgustovska klasa 1984,ako ima na forumu jos nekog iz ove jedinice,voleo bih da se javi.
Na vrh Go down
aries
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime15.08.17 12:09

Nadam se da ce neko imati informaciju o kapetanu Tesicu,sta je bilo sa njim od 85. do danas,nas nekoliko iz jedinice 9030/42 smo u kontaktu i voleli bi da se sastanemo sa nasim komandirom iz pomenute jedinice.
Na vrh Go down
aries
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime15.08.17 12:13

Takodje pozivam januarce 84. i februarce 85. iz jedinice 9030/42 da se jave.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime21.08.17 5:53

Katarina je i dalje aktivna...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime14.09.17 1:48

Zidne 'freske', Monumenti...

Na vrh Go down
slonche
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-05-14
DOB : 57
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime03.10.17 23:31

Ako ste bili pripadnici Desantno- mornaricke pesadije bez obzira gde ste sluzili 
pridruzite se grupi na FB 
GRUPA MARINACA IZ TREBINJA I OSTALIH JEDINICA JNA
 Trenutno se organizuje skup svih marinaca  u Trebinju 21.10.2017

Na vrh Go down
Simonoski
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-11-15

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime15.11.17 5:12

pozdrav drago mi je da ljudi is svih krajeva pamte Mornaricku pesadiju i Katarinu sto se mene tice bila je jedna od najboljih kasarni u Puli

goran9030 voli ovaj upis

Na vrh Go down
Simonoski
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-11-15

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime15.11.17 5:24

ah al sam se zbunio ja sam is klase 1986 u vodu PVO mornaricke pesadije (jos uvek imam za uspomenu plavu beretku)
Na vrh Go down
drzarkoff
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-11-28
DOB : 55
M(j)esto Skopje

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime28.11.17 3:21

cheers

Ima li koga od pekare, na kraju kasarne Sv.Katarina, 12/87-09/88?
Na vrh Go down
PORUCNIK
Pukovnik
Pukovnik

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime28.11.17 5:39

drzarkoff (citat):
cheers

Ima li koga od pekare, na kraju kasarne Sv.Katarina, 12/87-09/88?
Dobrodošao, drzarkoff!
Javiće se neko, valjda Very Happy

drzarkoff
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2017-11-28
DOB : 55
M(j)esto Skopje

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime30.11.17 2:01

Septembar 1987-Decembar 1987, Muzil....  Vidim da su skinute fotografije sa Google Earth-a, a bilo ih je nekoliko.

Prava steta sto nemam nijednu fotografiju iz "gusterskih" dana...

Mozda ce neko postaviti koju sliku iz tih dana.

Pozdrav od Skopje
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime02.12.17 19:55

Projekt nautičko-turističkog kompleksa Sv. Katarina - Monumenti koji je predstavljen u listopadu ove godine...

Do 2020. Pula će dobiti moderan nautičko-turistički kompleks...
[You must be registered and logged in to see this link.]

Na vrh Go down
pula84
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 4
ČLAN OD: : 2017-11-24

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime08.12.17 20:44

VP6766, Premantura 84/85
Na vrh Go down
pula84
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 4
ČLAN OD: : 2017-11-24

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime08.12.17 20:50

VP 6766, Premantura 84/85
Na vrh Go down
vojnik1984
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 18
ČLAN OD: : 2011-03-16

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime30.01.18 4:26

Bio sam letos posjetio katarinu
Na vrh Go down
Jaroslav
Gušter
Gušter

ČLAN OD: : 2016-12-11

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime27.04.18 18:04

Postovanje gospodo. Znate li mozda da li je kap. Stanimirovic i dalje aktivan na forumu
Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime08.11.18 17:45

misamld (citat):
Pokretaca ove teme Milana Adamova se secam jer smo zajedno dosli u cetu secam se njegovih cigareta kenta ili zlatnog winstona koje smo sa odusevljenjem delili u kantini mislim da mu je otac bio pilot ako se nevaram 

Pozdrav!

Prođe bar dve godine od moje poslednje posete forumu, ranije sam dobijao poruku na email kada neko odgovori, i ima m šta da vidim. Jeste, moj pokojni ćale je bio tada pilot na DC-10, otud i cigarete. B)
Na vrh Go down
madamov
Gušter
Gušter

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime08.11.18 17:50

misamld (citat):
listajuci imenik prvi si bio ti i tvoj tel brojAdamov Milan 532 223 kakva slucajnost listajuci google sasvim sam slucajno dosao na ovaj forum danas i prvo na tebe naletim i normalno te se setim udjem da citam komentare kad ono jos likova iz nase cete i dobro se zainteresujem za temu jer jednostavno interesujeme gde su svi ti ljudi i prvenstvenu da su zivi i zdravi

Uvek sam bio prvi u dnevniku u školi. B) Tako je bilo i u vojsci. Taj broj je promenjen u 2332223, a i ne živim tamo više već moja sestra. mene možeš naći na:

Tviteru: https://twitter.com/madamov?lang=en
Facebook: https://www.facebook.com/madamov
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Pula - Katarina, mornarička pešadija   Pula - Katarina, mornarička pešadija - Page 14 Icon_minitime

Na vrh Go down

Pula - Katarina, mornarička pešadija
Na vrh 
Stranica 14/17Idi na stranicu : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next
 Similar topics
-
» Mornaricka pesadija Trebinje 1988\89
» KATARINA I MONUMENTI - HOTELI
» VP 1159, VP 6030, Saura, Katarina, Vojna Bolnica, sve PULA 1977/1978
» PULA(07.01.1981. FIZELA), PREKOMANDA: BRIONI, PREKOMANDA: KATARINA- PETA CETA PLOVNIH SREDSTAVA, TRANSPORTER PT- ???
» PULA(07.01.1981. FIZELA), PREKOMANDA: BRIONI, PREKOMANDA: KATARINA- PETA CETA PLOVNIH SREDSTAVA, TRANSPORTER PJT-401