FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
PULA(07.01.1981. FIZELA), PREKOMANDA: BRIONI, PREKOMANDA: KATARINA - PETA CETA PLOVNIH SREDSTAVA, TRANSPORTER PT- ??? (ova tri broja se ne mogu setiti ali moguce je da je to bilo 407 ili 104 ?
DA LI JE NEKOM POZNATO BILO STA OD GORE NAVEDENOG?
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 58 Đakovo
Gdje si bio na Brionima? Na Velikom Brionu ili na Vangi? Ja sam praktički čitav rok proveo na Katarini, odnosno u kasarni "1. maj" kao pripadnik mornaričke pješadije. Vidim da si ti bio mornar.
_________________ In medias (t)res...
dunja963 Gušter
BROJ POSTOVA: : 79 ČLAN OD: : 2020-10-22 DOB : 61 Pula
Evo malo slikica danas sa Katarine u Puli..uzivajte, trenutno su tamo veliki radovi na obnavljanju odnosno gradnji velike marine[You must be registered and logged in to see this image.]
goran9030 voli ovaj upis
dunja963 Gušter
BROJ POSTOVA: : 79 ČLAN OD: : 2020-10-22 DOB : 61 Pula
Hvala Dunja. Osim lajkova, zaslužila si i jedan plusić. Već sam bio u kasarni nekoliko puta nakon "skidanja", pa znam što se može očekivati. Međutim, za one koji još pamte Katarinu onakvom kakva je bila prije 30 i više godina, ove slike su šokantne. Dobro je da se nešto radi, može taj dio netko uzeti u koncesiju ili kupiti, ali onakvu kakva je bila - ne mogu nam je uzeti. Ostat će to naša Katarina, pa bilo da je netko volio više ili manje. Ja ću svakako iskoristiti priliku i kada me idući put posao (obično je to u pitanju) dovede u Pulu, svratiti i kratko prošetati ako me puste na kapiji.