FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
JM JM PV BROJ POSTOVA: : 1905 ČLAN OD: : 2013-02-24 DOB : 75 Zagreb
Naslov komentara: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 13, 2021 6:33 am
Prvenstvo traje već tri dana, a nitko se još nije osvrnuo na ovaj dugo očekivani sportski događaj. Otvaram temu i pozivam ostale drugare da se pridruže u komentiranju i prognoziranju. Prve utakmice su po mojem skromnom dojmu donijele dobar i zanimnljiv nogomet. Za sada je još prerano davati prognoze, ali glavni favoriti za osvajanje naslova prvaka Europe i dalje ostaju Belgija, Francuska, Engleska, Njemačka i Italija.
Moj osobni favorit je ekipa koja je pojela Turke za večeru s tri laka komada: [You must be registered and logged in to see this image.]
goran9030 voli ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 58 Đakovo
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 14, 2021 4:38 am
Na žalost, malo me pritislo na poslu pa sam samo pogledao onu laganicu sa Engleskom i prvih 20-tak minuta Makedonije sa Austrijom. Već sam uputio dopis UEFI da uključe kraću pauzu, kad su mogli godinu dana, mogu još barem 15-20 dana. Ovo je valjda prvo prvenstvo koje sam dočekao bez ikakvog žara i par gajbi piva. Ranije sam napamet znao sve grupe i rezultate, a sada jedva zapamtio tko je s nama u grupi - ali nisam zapamtio u kojoj smo grupi. Bruka i sramota, ali eto... Ali svečano obećavam da ću se popraviti i do kraja prvenstva uključiti u komentiranje i predviđanje.
_________________ In medias (t)res...
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Tue Jun 15, 2021 10:42 am
Večeras sam gledao Njemce i Francuze..iFeancuska mi je dosada najuvjerljivija. Nijemci se gotovo nisu približili Franc.golu..a Francuzi su ih u potpunosti nadigrali. Jedan gol im nije priznat kao i čisti penal na Mbappeu. A on..on je posebna priča..brz kao metak, besprijekorne tehnike i fizičke pripremljenosti. Zadivljuje lakoća kojom se Francuzi krecu po terenu,vrlo su taktički disciplinirani, u napad ih ktece nekoliko a u obranu se vraćaju gotovo svi. Za sve to trebaju biti psihički i fizički spremni sto i jesua imponiraju inigrom i zalaganjem Uz Italiju i Belgiju su mi oni najuvjerljiviji. Nijemci blijedi i bezidejni. Stose nas tiče,mislim da nismo trebali ni dolaziti. Nema ničega,osobno mislim da,Dalić nije vise taj, nema uigranosti, smislenih akcija..ma nema ničega. Ako prođemo skupinu..to ce biti čista sreća.
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 4:02 am
Doktor Živago (citat):
Francuska mi je dosada najuvjerljivija... Zadivljuje lakoća kojom se Francuzi krecu po terenu,vrlo su taktički disciplinirani, u napad ih ktece nekoliko a u obranu se vraćaju gotovo svi. Sto se nas tiče,mislim da nismo trebali ni dolaziti. Nema ničega,osobno mislim da,Dalić nije vise taj, nema uigranosti, smislenih akcija..ma nema ničega. Ako prođemo skupinu..to ce biti čista sreća.
Francuzi su se danas namučili s Mađarima koji su bili apsolutni autsajderi i izvukli samo 1:1. Nisu se ni jučer proslavili Englezi protiv Škota. Biti će tu još svakakvih iznenađenja. Što se tiče hrvatske reprezentacije do sada se pokazala jadno. Dalić bolje reklamira bankovne kartice i grickalice nego što obavlja ulogu izbornika. Izgleda da je njegovo vrijeme prošlo.
goran9030 voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 4:10 am
Potpisujem svaku riječ. Gledao sam većinu utakmica koliko sad stigao pa i ovu Mađarska-Francuska. Mađarska fanatična borbenost,hrabrost,htijenje i maks.taktička disciplina. Naši čini mi se najlošiji. I nisu krivi igrači nego Dalić koji je od Rusije do danas unazadio reprezentaciju. Od Rusije nije pronašao način igre niti prvih 11 i rez.varijante. Ma mogao bih o tome druže Stanko pisati do ujutro no nemam volje. Nemam ih volje ni gledati...iako naravno,kao i svi volim kad igra naša reprezentacija neovisno o kojem se sportu radi. Krivim i HNS koji ga drži...i opet je pitanje politike i podobnosti...
goran9030 voli ovaj upis
sanbo4 Gušter
BROJ POSTOVA: : 10 ČLAN OD: : 2016-02-23 DOB : 61 Vojvodina
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 5:03 am
I mene su oduševili Mađari, uvek mi je nekako drago, kad autsajder pruži ozbiljan otpor favorizovanom. Geografski su nam blizu, pa malo pažljivije pratim njihov fudbal, nemaju neke značajnije rezultate ni klupske ni reprezantativne, ima nekoliko kvalitetnih igrača u Nemačkoj, jedan u Hrvatskoj. Fascinira borbenost, a takođe i fantastična atmosfera na tibinama, koju su napravili navijači, pravo uživanje za videti, posle onih sumornih slika praznih stadiona za vreme pandemije. Takođe, pratim i Hrvatsku reprezentaciju i iskreno se nadam da će to krenuti na bolje.
goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 5:49 am
Uspio sam danas pogledati prvo poluvrijeme Mađarska-Francuska, pa ne mogu dati kompletno mišljenje. Međutim, Mađari su izašli "na nož". Takva igra ne odgovara "finim" reprezentacijama. Jedino me na trenutke nerviralo sustavno padanje i iznuđivanje faula - no i to je dio nogometne igre (na žalost). U stvari, Mađari su imali jedino tu mogućnost da se "potuku" za rezultat. U suprotnom bi ih Francuzi isprašili. Isto tako, mađarski golman je danas skidao i nemoguće. Bitno je za ekipu da i ona osjeti sigurnost golmana, tad se puno lakše igra. Sve u svemu - Mađari su zasluženo uzeli bod (opet kažem - na osnovu prvog poluvremena) gdje je važilo "Audaces fortuna iuvat". Sad da se dotaknem HR reprezentacije. Dalić mi nije bio po volji niti kad je preuzeo reprezentaciju prije Rusije. Jednostavno, takav tip "trenera" je izumro, toga nema ni u vremenima dinosaura. On je preuzeo formiranu momčad koju je samo malo doradio. Mnogi mi neće dati za pravo, ali čak je i Čačić imao bolju igru nego Dalić. Pod Čačićem smo igrali produžetke sa Portugalom, a lopta nam nije htjela u gol. Na nekoliko utakmica baksuz i kad se sve zbroji - daj drugog izbornika/selektora. Kako smo na nekim prethodnim prvenstvima imali baksuz i nesreću, u Rusiji nas je sreća najzad pomazila. Ako se ne varam, tri utakmice smo dobili na penale. Prije smo takve redovito gubili. Ima tu zasluge igrača (pa i Dalića), ali ipak je u pitanju rulet i tu nema pameti. Nakon povratka iz Rusije, reprezentacija je totalno pala. Neshvatljive su mi dalićeve izjave za utakmice Lige nacija koje smo gubili (pa i sramotili se) - da je to samo za uigravanje. Pa sunce mu žareno, ako dvije godine uigravaš ekipu, onda bi danas trebali imati opet atmosferu i naboj kao nekada. A mi se tresemo kako ćemo protiv Engleske, Češke i Škotske (uz dužno poštovanje). Pa ako u startu prihvatimo da su oni bolji od nas, onda nam je krajnji domet neriješeno. Moram priznati da je i ovo prvenstvo prvo koje ne pratim uz pivo i grickalice od početka do kraja. Kao da se ni ne igra što se mene tiče. Istina, imam još par drugih razloga, ali uopće ne iščekujem iduću utakmicu. I još jedna stvar -nekad smo imali napadača na bacanje. Nisi znao koga bi stavio da igra, koji je bolji. Danas ista stvar, ali malo drugačija. Ovo što imamo je očito za bacanje i ne znaš koga bi stavio, ali na način da komotno možemo igrati bez napadača. Mi jednostavno više nemamo napadača svjetske klase, a nogomet se ipak igra za golove. Jedva čekam da Dalić preuzme taj turski klub i da mi dovedemo nekog (nadam se) dobrog izbornika i da se vratimo tamo gdje pripadamo.
Doktor Živago voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 8:56 am
Po meni sve točno a Bjelica bio bio idealan!
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 9:05 am
Svakako, ali Bjelica je u Osijeku i to ne bi bilo dobro (za Osijek). Osim njega mogao bi biti dobar Prosinečki, ali ne znam zašto i mi ne bismo pokušali sa nekim stranim trenerom?
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 9:09 am
Strani su skupi..a i Bjelica i Robi bi bili odličan izbor. Ako te repka treba..ostavljaš Osijek ili bilo koji drugi klub. To bi za mene bilo pitanje časti. Obojica su vrlo iskusni i poznaju situaciju
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 9:15 am
Hehee, pa nisam siguran da bi Osijek bio sretan radi toga. Taman su počeli svoj uzlet, a odlaskom Bjelice bi to zastalo. Nisam uvjeren ni da bi Bjelica od saveza mogao dobiti veću lovu nego od Mađara.
A što se tiče skupoće stranaca - pravog izbornika ne bi trebalo biti problem platiti. Dovoljno savez inkasira od Fife i Uefe da se mogu isprsiti. Osobito ako je to potkrepljeno rezultatima
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 10:35 am
Dalić ima milju eura godisnje i ugovor mu istječe 2022.nakon sp u Kataru.
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 5:13 pm
Doktor Živago (citat):
Dalić ima milju eura godisnje i ugovor mu istječe 2022.nakon sp u Kataru.
Ako dobije cipelu pokupiti će otpremninu i adio. I po meni najbolje rješenje za izbornika bio bi Bjelica, ali je bolje da ostane u Osijeku i pomrsi račune Dinamu. Prosinečki ima lošu karmu - gdje god je bio trener ili izbornik najuren je poslije nekoliko utakmica. [You must be registered and logged in to see this image.] Meni osobno najvažnije je da ovih dana gledamo dobar nogomet, a toga ne manjka.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 9:28 pm
Mala korekcija druže Stanko. Ako sam Dalić odustane mora vratiti 500.000 eura HNS-u, a ako bude ibrnuto onda HNS njemu plaća navedeni iznos. Za mene ogroman
goran9030 voli ovaj upis
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sat Jun 19, 2021 10:41 pm
Druže doktore, ja to ne vidim kao korekciju nego kao dopunu. A za podatak da Dalić mora u slučaju ostavke vratiti pola milje (i za mene je taj novac ogroman) saznao sam jutros sa web stranice Jutarnjeg ili Večernjeg lista. Dakle od ostavke nema ništa, nije lud, pa ostaje vidjeti hoće li biti smijenjen. Ne bi se, kakbirekli, štel mešat. Stavio sam pivo hladiti za večerašnju utakmicu Talijana. Baš me zanima hoće li igrati punom snagom ili će se ''opustiti''. Nekako se nadam onom prvom, Mancini je zapeo srušiti sve rekorde koji su mu na dohvatu.
goran9030 voli ovaj upis
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 6:57 am
Italija i dalje gazi bez primljenog gola. Stradao je i Wales iako je Mancini izveo momčad sa čak osam novih igrača. Nevjerojatno je kako je izbornik Italije posložio ekipu praktično bez i jedne ''zvijezde'', koja k tome igra dopadljiv i napadački nogomet. Dapače, od igrača talijanske reprezentacije poznati su mi jedino Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Marco Verratti, Ciro Immobile i vratari Gianluigi Donnarumma i Salvatore Sirigu, a za ostale prvi put čujem na ovom natjecanju. Donnarumma bi na utakmice komotno mogao nositi vreću za spavanje, a za novog izbornika hrvatske reprezentacije predlažem Mancinija (šta košta da košta [You must be registered and logged in to see this image.]).
goran9030 voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 9:42 am
Druže Stanko..nas dva smo isti u pogledu viđenja oko nase repke koja ima igrače ali igru i trenera nema. Talijani zadivljuju u svakom pogledu sto je posebno vidljivo na intoniranju nac.himni. Svi su kao jedan sto kod nas ne postoji. Palac gore za Mancinija pa eto i ja cu priloziti koji euro.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 10:01 am
Druže Stano molim te prognozu za naše u utorak? Da dopunim..naime Škoti su iz zemlje " Htabrog srca" a njihov gl.adut je momčadski duh i hrabrost, sto također mi nemamo. No, i oni moraju pobjediti,jer imaju povijesni motiv i igraju pred svojom publikom. Puni su snage, želje i energije.
Ali...uvijek onaj ali.. Da bi pobijedili..moraju se otvoriti i moraju zabiti gol ili golove,a oni su valjda jedina ekipa koja nije zabila. Nismo ni mi ne znam kakvi golgeteri,ali sa četvoricom veznih i na krilima mlađih igrača koji se nisu bas naigrali vidim sansu..koja nije velika ali je šansa. Vlašić, Brekalo,Bradarić, Juranović i ostali. Ja da sam tamo,dao bih sve od sebe..pa šta bude!
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 4:35 pm
Jučer sam na lotu imao samo jedan pogodak, što znači da nisam baš neki prognozer. Slutim da ćemo ipak dobiti Škote, recimo s 2:1, pod uvjetom da Dalić konačno složi momčad s glavom i repom, a naročito da uvede mlade igrače željne dokazivanja. Pa ćemo u osmini finala izgubiti od Nizozemaca ali smo postigli cilj - proći skupinu. Dalić će ostati izbornik i nitko nikome neće trebati platiti pola milijuna eura, Dalić će reklamirati neku drugu bankovnu karticu i živjeti ćemo svi skupa happily everafter.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 8:07 pm
Hvala Stanko..no sto dobivamo prolaskom skupine? Ja sam nikakav prognozer, pa stoga ne igran nista niti zalazim u Lutrije ili kladionice,no sve govori protiv nas. Ne bih o omjerima,ali ako ne prođemo skupinu, Dalic bi trebao dati ostavku kao moralni čin jer i sam kaze da je on iskljucivi krivac.
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 9:24 pm
Mislim da još nisu sve karte posložene. Čitao sam jutros da je moguće i da igramo protiv Švedske u nekoj kombinaciji. To mi se još najviše sviđa. Ipak, koliko god bih volio da prođemo dalje, nisam uvjeren u pobjedu protiv Škotske. Ako će igrati kao zadnje dvije godine, onda nam je krajnji doseg neriješeno i to 0:0 ili 1:1. Nema tko dati dva gola sa ovakvom igrom i ako fasujemo dva, onda smo izgubili. Što se Dalića tiče, podatak o 500.000 € je točan, ali postoji i klauzula da u slučaju sporazumnog raskida nitko nikome ništa ne plaća. Dakle, navijam za Turke da odriješe kesu i angažiraju ga, a HNS da prihvati molbu i da se raziđu kao ljudi, pa da opet imamo neku nadu. Treba iskoristiti još ovu jednu godinu (ili dvije) što Modrić još može odigrati dok Majer i Ivanušec ne preuzmu u svoje ruke (uz puno poštovanje Vlašića ili Pašalića). Pri tome osnovni zadatak treba biti da se pronađe još barem jedan napadač. Budimira treba pratiti, Petkovića staviti na drugu špicu (jer on može odigrati i 10-ku bez problema), šteta što je nestao Marić (otišao iz Osijeka u Monzu i kvrc) - drugi mi za sada ne padaju na pamet, tek se trebaju stvoriti. U jednom trenutku je Dinamo imao obećavajuću skupinu napadača Murić, Brodić, Kulenović, Božić... ali su oni preranim odlaskom u inozemstvo praktički propali. Isto kao i Dabro iz Cibalije koji se sad pokušava vratiti u Lokomotivi nakon dobre sezone u BSK-u. Ili da kupimo 2-3 brazilca ili argentinca...
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 9:26 pm
Na LovruMajera nitko ne računa što me čudi...
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 20, 2021 9:35 pm
Realno on trenutno nema mjesta u ovoj reprezentaciji. Mislim da bi mu bilo bolje da ostane u Dinamu još bar 2 sezone i onda neka se proda kao gotov igrač. Pretprošlu sezonu se privikavao i liječio, prošlu je odigrao odlično. I sad već licitiraju - Milan bi ga kupio, ali ne bi dali 15 milja jer žele kupiti još nekoga iz Marseja za 30 milja... Mislim da je Lil nudio 12 milja, a sad se spominje i Frankfurt, ali ni oni ne bi baš platili. Uglavnom, ako ode ovu sezonu van, od njega će ostati samo talenat i ništa više. Nije mi jasno kako to nikako ne ulazi u glavu toj djeci. Od ukupnog broja koji ode a da nisu postali gotovi igrači samo 1-2% uspije. Ostali uzmu prvu lovu i kasnije ih nema nigdje.
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Tue Jun 22, 2021 6:43 pm
Eto, ispao sam loš prognozer - nije 2:1 nego 3:1. [You must be registered and logged in to see this image.] Hrvatska uvijek zaigra kad zagusti do balčaka (uz pomoć Dragog Boga na koga se sada poziva Dalić [You must be registered and logged in to see this image.]).
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Tue Jun 22, 2021 7:59 pm
Bez Boga ništa..ali za sada ostade izbornik
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Tue Jun 22, 2021 8:45 pm
Meni je drago da sam vidio pristup utakmici kakav nismo imali u zadnje dvije godine. Nisam uvjeren da je to isključivo povezano sa izbornikom/selektorom, već sam skloniji razmišljanju kako su igrači u sebi "pregrizli" i odigrali na iskustvo. Uglavnom, ovakav pristup od početka utakmice nismo imali ni sa Armenijom. Sad ćemo vidjeti što nam sudbina nosi. Kako stvari stoje, igramo sa drugoplasiranim iz grupe E. Trenutno je to Slovačka (3boda), ali oni još imaju utakmicu sa Španjolskom (2 boda). Švedska je prva sa 4 boda i igra sa Poljskom koja je trenutno zadnja sa 1 bodom. Tu ima još puno kombinacija, ali iako sam loš prognozer, mislim da će Španjolci svakako dobiti Slovake - u suprotnom idu kući. Ako Švedi dobiju Poljake (što je lako moguće), eto nama Španjolaca u idućoj utakmici. Ali to je samo jedna kombinacija, a ima ih puno i teoretski čak i Poljaci mogu biti prvi u skupini ako pobjede Šveđane sa barem 2 gola razlike, a Slovačka i Španjolska remiziraju.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Wed Jun 23, 2021 6:37 am
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Wed Jun 23, 2021 6:39 am
Bez Modrića ništa...ali i Juranović je bio na visini zadaće..za razliku od Vrsaljka. Idemo dalje..i jos malo pa cemo saznati protivnika
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Wed Jun 23, 2021 7:57 am
Nepune dvije minute su nam nudile Švedsku kao idućeg protivnika i kako se nogomet igra do zadnjeg sučevog zvižduka, ipak su Švedi zabili pobjednički gol protiv Poljaka i zbrisali nam. Zato nam u idućem kolu dolazi Španjolska koja se baš sad probudila (uostalom kao i naša reprezentacija). Bit će to zanimljiv susret, po prikazanom Španjolci su svakako favoriti, ali to u nokaut fazi više ništa ne znači. Uz dobar pristup možemo dobiti svakog - osim možda Francuza jer su nam se oni do sada uvijek pokazali kao crna mačka, ali tradicije su tu da se ruše...
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Thu Jun 24, 2021 9:47 pm
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 8:24 am
Ispadoše i Nizozemci od Čeha, jedno od velikih iznenađenja prvenstva. Biti će toga još.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 10:39 am
I ja mislim..sad tek slijedi ono pravo. Belgija ide dalje..ali i Talijani su se namučili. Da bar naši sutra pokažu karakter kao i Austrijanci pa da časno poginemo. Volio bih da daju sve od sebe pa ako izgube...ok..dali su sve od sebe
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 11:23 am
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 7:20 pm
Eto, sad ne moramo ni Perišića koji se nije cijepio i ima koronu. Ne mogu shvatiti ni igrača a još manje našu liječničku službu reprezentacije, da nisu o tome vodili računa. Pa to je tako važna stvar, ako im je stalo do rezultata. Ako nije, onda je to trivijalna stvar.
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 8:01 pm
Koronu je mogao pokupiti i na utakmici sa Škotskom. Kod njih je zbog korone otpao samo jedan igrač, kao da nije imao dodira sa ostatkom ekipe. Više su "fasovali" Englezi koji su se sa tim momkom pozdravljali nakon utakmice. Eto, sad i kod nas je samo Perišić kao da nije imao doticaja sa ostatkom ekipe. Ako naša reprezentacija od početka pokaže gard Španjolcima, onda je sve moguće. Možemo ih dobiti, a mogu nas i nakantati ako se budemo samo branili. Sad više nema lakih utakmica. Uzgred, kod Francuza je frka (neću reći - panika). Čini se da su ostali bez petorice igrača na zadnjem treningu. Nemaju ni jednog lijevog beka na dispoziciji.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Sun Jun 27, 2021 8:16 pm
Da da..citao sam da su Francuzi u problemima zbog ozljeda
goran9030 voli ovaj upis
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 12:31 am
Još da im kolinda da podršku... Đe li je? Ide na utakmice samo o državnom trošku, ili?...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 3:03 am
Šta fali Kolindi..onako sa muškog stajališta?
PORUCNIK voli ovaj upis
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 3:22 am
Doktor Živago (citat):
I tata bi, sine.
PORUCNIK voli ovaj upis
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-14
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 3:32 am
E Doktore bravo za ovu lepu devojku, ziva i zdrava bila....kada bi proveo sa njom vikend, potrosio bi celu platu pa i bonuse...
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 3:41 am
Da nebi kopirao pa prebacivao slike, a i da se sacuvaj Boze neki ne nadju uvrijedjeni necijom zastavom pa onda zovu moderatore, traze sastanak radnickog savjeta, centralnog komiteta.... eve ga link:
PORUCNIK, goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 4:11 am
Po pitanju ovih slika, svi smo pod istom zastavom. A oni koji bi ovdje samo frknuli nosom su vjerojatno pod zastavom duginih boja - što meni osobno ne smeta dok mi to ne reklamiraju kao "cool".
PORUCNIK and Doktor Živago vole ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 4:17 am
Doktor Živago (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Pa Kolindi ne fali ništa kad je ovako u mokrom dresu. Šteta što netko od nas nije imao priliku da se očeše o nju u takvim trenucima. To je kad si već pitao "onako sa muškog stajališta". O drugom stajalištu ne bih. Nije tema ove teme...
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 4:27 am
PORUCNIK (citat):
Još da im kolinda da podršku... Đe li je? Ide na utakmice samo o državnom trošku, ili?...
Nešto se pričalo da će raditi u Međunarodnom Olimpijskom Odboru, a negdje sam čitao da je dobila posao na (valjda privatnoj) školi ekonomije i menadžmenta u Zagrebu. Nema je više tako često (zapravo skoro uopće) u javnom životu.
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 4:31 am
Mislim da je u tom Olimpijskom odboru koji si spomenuo...
PORUCNIK voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 6:02 am
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 8:53 am
Jedino parče fudbala što sam gledao je tužan kraj Hrvatska - Španija. Za koga sad da navijam? Nekako mi Švajcarska najprihvatljivija, čini mi se da ima dosta igrača porijeklom iz naših krajeva...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 10:16 am
I nas im je čovjek trener..imaju isti rez.i promašen penal trenutno
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Euro 2020. koji se održava 2021. Mon Jun 28, 2021 10:27 am