FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Thu 13 Sep 2018 - 10:18
Tko bi rekao da i cigani ratuju.
Pitam ja jednoga što radiš ovdje u gradu, kaže on meni "Berem željezo". Beri, beri.... samo moli boga da tuča ne obere prije tebe, propast će čitavi urod.
pucflek Vodnik
BROJ POSTOVA: : 447 ČLAN OD: : 2016-02-26
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Fri 14 Sep 2018 - 6:39
Koliko toga (nije) je bilo u JNA ?
Dionice popularnog lanca kineskih restorana Xiabu Xiabu doživjele su pad na burzi (190 milijuna dolara !?) nakon što je jedna trudna žena u svojoj čorbi pronašla mrtvog štakora. Fotografije kako gospođa štapićima vadi mrtvu životinju iz svog tanjura ekspresno se proširila kineskim društvenim mrežama, a restoran u provinciji Shandong je privremeno zatvoren. Iz kompanije su pokušali platiti gospođu za šutnju i nastalu štetu, ali ona je njihovu ponudu od 729 dolara hladno odbila. Njezin suprug je za lokalne medije izjavio da će mu žena ići prvo na liječnički pregled, a tek poslije razgovarati o odšteti.
Tko još vjeruje pričama da Kinezi jedu sve !? Sastavci ove čorbe su uglavnom povrće i sirovo meso !? Ne gledaj sliku ako baš sada jedeš.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Fri 14 Sep 2018 - 19:24
Citat :
Koliko toga (nije) je bilo u JNA ?
Kad sam ja služio, mi smo onu čorbu, u kojoj je plivalo sve i ništa i bila je svakodnevno na jelovniku zvali jednostavno DRNČ.
Ide grupa vojnika lagano, kao kokoši, s večere. Sretne ih major i on opušten. "Što ima za večeru, momci ?" "Drnč, druže majore !" svi u jedan glas. Ovome okrenu šapku, bio je bezbednjak. "Što ? Vi tvrdite, da JNA truje svoje ljudi ?!"
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Mon 17 Sep 2018 - 11:53
Dom sam sinoć nešto tipkao po kompjuteru krajičkom oko vidim da se nešto pomaklo na zidu iza kompjutera. Kad pogledam malo bolje a ono njegovo visočanstvom macaklin. Nisam ga dirao, ostavio sam ga da i dalje istražuje sobu u potrazi za kukcima. Ma koliko se god ostalima to nije svidjelo.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Mon 17 Sep 2018 - 12:04
Ne znam da li je tko od vas od kuće na posao nosio svoju tastaturu za kompjuter. Evo moja prijateljica koja radi sa mnom to radi svaki put. Kao da će se zaraziti od tastature koju svi ostali koriste. Nema što, pogospodila se. Kao da ima namjeru živjeti kao pantelija.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA Tue 18 Sep 2018 - 6:31
VBČ (citat):
Može se reći da je ova tema bila pilot-projekt "opuštanja" od, toliko kritizirane, stege i davanje šanse članstvu da malo slobodnije, ali objektivno, iznese svoja zapažanja. U tom cilju su, specijalno za ovu temu, i neka forumska pravila bila stavljena van snage, bolje reći: nisu primjenivana na nju. Nakon probnog perioda konstatiram da pojekt nažalost nije uspio. Ipak, nije bio uzaludan. Pokazao je šta može nastati kad se odstupi od temeljnih pravila, i najbolje zrcali kako bi čitav Forum izgledao.
Zahvaljujem se svim sudionicima teme, koji su pridonijeli konačnome cilju.
NGŠ VBČ
Sve što je izneseno, izneseno je objektivno. Svidjelo se to kome ili ne. Za razliku kad sam ja tek došao na ovaj forum i kada sam se dopisivali ja i Obradović, jednog jutra jedan nadobudni član foruma je po stranicama moje karaule izlijepio slike Draže Mihajlovića. Obradović se meni izvinjavao kao da je on kriv za to. Na ovoj temi o izbjeglicama nije bili ni Draže Mihajlovića ni U s t a š a (morao sam ovako raširiti jer forum blokira kad napišem skupa). Samo su prenošene informacije sa internet portala i naša viđenja tih događanja. Očito je da nismo pronalazili dobrih sadržaja koji idu u prilog migrantima. Sami migranti su tome krivi. Očito je da o njima ima više lošega nego dobroga.