FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 13.10.17 9:25
Prva javna kuća s robotima prostitutkama obasuta zahtjevima za silovanjem i pedofilijom
Nakon što je u Barceloni otvorena prva javna kuća s robotima prostitutkama, vlasnik Sergi Prieto je preplavljen bolesnim zahtjevima mušterija koje žele da im roboti omoguće uživanje u fantaziji silovanja ili seksa s djecom. Prieto je tvrdio kako njegova javna kuća omogućava svaku seksualnu fantaziju mušterija, jer se roboti prostitutke mogu programirati na sve moguće načine. Isprva je klijentela najviše tražila "pokorne" seks robote, no uskoro su sa svih strana svijeta počeli stizati zahtjevi za simulacijom silovanja i seksa s djecom, točnije robota koji nalikuju na što mlađu djecu...
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 13.10.17 10:02
Ovo vam je vjerojatno sve već poznato...
Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će varati svoje partnerice. Sudeći prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, taj proces nije slučajan, piše Daily Mail. Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca priznalo je da bi, u slučaju da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neku misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci za aferu obično biraju ženu koju poznaju od prije. Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratki seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu. 99% muškaraca priznalo je da su imali afere ili ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Glavni motiv obično je seks. S druge strane, svoje momke ili muževe varalo je 39% žena, a 35% ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od 50% žena aferu su imale nakon rođenja djeteta...
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15071 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 22.10.17 23:20
Max Blitz (citat):
Ovo vam je vjerojatno sve već poznato...
Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će varati svoje partnerice. Sudeći prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, taj proces nije slučajan, piše Daily Mail. Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca priznalo je da bi, u slučaju da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neku misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci za aferu obično biraju ženu koju poznaju od prije. Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratki seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu. 99% muškaraca priznalo je da su imali afere ili ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Glavni motiv obično je seks. S druge strane, svoje momke ili muževe varalo je 39% žena, a 35% ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od 50% žena aferu su imale nakon rođenja djeteta...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8085 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 14.11.17 8:54
moj gazda pakistanac ,covek ima 48 god i petoro dece, tek sada je dosao na ideju da je mogao da se ozeni mnogo,mnogo bolje.ova njegova samo zvoca nezatvara usta. ja stvarno neznam ko bi trpeo coveka koji za sedam dana popije 6l votke i nikad nije kod kuce. druga stvar je sto taj masta da je zivot da pored sebe ima sto mladju devojku i to sa malom rupom.prosla svalerka je bila mladja od njega 20god. nije ni to nemoguca misija ali to kosta mnogo para.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 14.11.17 15:02
vladimir (citat):
moj gazda pakistanac ,covek ima 48 god i petoro dece, tek sada je dosao na ideju da je mogao da se ozeni mnogo,mnogo bolje.ova njegova samo zvoca nezatvara usta. ja stvarno neznam ko bi trpeo coveka koji za sedam dana popije 6l votke i nikad nije kod kuce. druga stvar je sto taj masta da je zivot da pored sebe ima sto mladju devojku i to sa malom rupom.prosla svalerka je bila mladja od njega 20god. nije ni to nemoguca misija ali to kosta mnogo para.
Tvoj gazda je jedinstven... Ne znam isplati li mu se razvod uz toliko djece, a ljubavnice su skup hobi
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 14.11.17 16:45
vladimir (citat):
moj gazda pakistanac...
Tvoj gazda Pakistanac treba naći jednu dobrostojeću Šveđanku iz obitelji koju čine ona, njen sin homoseksualac i pudlica. Jasno, rastavljena s dobrom alimentacijom.
Svaka takva npr. Francuskinja ima (barem) jednog finog Marokanca sa strane.
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8085 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 14.11.17 18:58
E to nedolazi u obzir. nevoli plavuse i blondi. ja mislim da je on mnogo glup covek. posle toliko godina braka i petoro dece sad je shvatio da je mogao bolje da se ozeni. druga stvar je da on stalno prica kako je pametan i radi sa mozgom a njegova zena je glupa i ide na posao. pa ako je toliko glupa kako je zavrsila fakultet u nemackoj ,govori nemacki,engleski i svedski. sigurno da neko ko je zavrsio fakultet u nemackoj neradi kao cistacica u osnovnoj skoli. a da jedan dan mi rece kako svi u Svedskoj imaju pare samo on nema a prosle godine je kupio kucu za 370.000eur.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 15.11.17 23:39
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 20.05.18 23:32
Kažu da je David Beckham bio među najbolje odjevenim muškarcima na kraljevskom vjenčanju. Dio je Diorove kolekcije. Meni se sviđa, a može se ovako nešto iskombinirati i od manje poznatih konfekcionara i sako ne mora biti frak. Da, lanac je od džepnog sata, to je gotovo zaboravljeno. Samo... da Beckham ima (pivsku) trbušinu, to bi drugačije izgledalo.