FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 3:02
Za šta ili protiv čega?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 12:27
PORUCNIK (citat):
Za šta ili protiv čega?
'Klasika', prava žena i položaj žena...
... ‘8. mart naš je dan - dan kad izlazimo na ulice, dan kad slavimo svaku borbu, svaki ženski glas koji je progovorio o tretmanu u bolnicama, rodilištima i ginekološkim ordinacijama diljem zemlje. O ograničavanju prava na pobačaj. O institucijama koje nasilje žele zadržati u četiri zida. O tretmanu i uvjetima na radnom mjestu. O tretmanu u vlastitom domu. Ženska svakodnevica razlog je za glasan otpor’, poručile su organizatorice, feministički kolektiv Faktiv, a održava se četvrtu godinu zaredom. ... Ove godine se, osim u Zagrebu, povodom Međunarodnog dana žena maršira u Rijeci, Puli, Zadru i Splitu.
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 12:49
Prava žena u Švajcarskoj...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
jozl52 Stariji vodnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 788 ČLAN OD: : 2016-09-07 DOB : 72 kočevje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 12:52
vbč s tem si rekel vse..., si kajzer, pa kaj ga imajo one srat..., pa kdo jim kaj hoče... dobro saj ne vem ali je v današnji družbi mariarhat ali patriarhat, mislim da je bolj na žensko linijo, ta vodi..., ampak prvim ženskam manjka pravi, da ne bom vulgaren pa bom kkkkuuurrraaaccc...., če sta oba dobro "pritisnena" ni nobenega problema v odnosu....
glej tebi in ostalim: če dobro pritisneš bejbo ni nobene frke več, vedno se vrača, imam problem, mi ne da mira..., sem jo pritisnil, v mes so bile neke pihdarije, samo verbalne in kaj čem zdaj, zdaj pa dat na splet u 3pm, kaj naj počnem..., ko pa pride pa u3pb..., vse to okoli žensk ja več ali manj jeba...
jozl52: komentar modifikovan dana: 10.03.19 13:10; prepravljeno ukupno 1 puta
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:01
jozl52 (citat):
vbč s tem si rekel vse..., si kajzer, pa kaj ga imajo one srat..., pa kdo jim kaj hoče... dobro saj ne vem ali je v današnji družbi mariarhat ali patriarhat, mislim da je bolj na žensko linijo, ta vodi..., ampak prvim ženskam manjka pravi, da ne bom vulgaren pa bom kkkkuuurrraaaccc...., če sta oba dobro "pritisnena" ni nobenega problema v odnosu....
Kad bi muškarci mogli misliti samo jednom glavom, nekako bi se dalo dovesti u red. Smiriće se kad istrijebe muškarce i počnu se klonirati...
jozl52 Stariji vodnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 788 ČLAN OD: : 2016-09-07 DOB : 72 kočevje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:18
poručnik
ja, bodo nas iztrebile, za populacijo bodo pa imele banke kao sperme, ali pa se bodo same klonirale, kot amazonke, ma naj se JEBEJO, braz kkk, samo ko jo "pritisnem", pravi, ja ti pa znaš...., je bilo lepo... in je vse mokro..., tako kot mora biti..., je malo tu mač...
jozl52: komentar modifikovan dana: 10.03.19 16:23; prepravljeno ukupno 1 puta
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:28
jozl52 (citat):
poručnik
ja, bodo nas iztrebile, za populacijo bodo pa imele banke kao sperme...
Puno je problema baš u vezi nataliteta na muškarcima, ja osobno znam muškaraca koji ne žele djecu, a dovoljno su pri tome savjesni da ih ne štancaju bez daljnje brige i osvrtanja. A što je s onima koji bi se 'plodili' bez daljnjih obaveza? Položaj žena je u tome neravnopravan i nezavidan ako ćemo realno. Mogu sasvim razumjeti obrazovanu ženu s dobrim poslom koja želi dijete/djecu, ali ne i privjesak doma u vidu pivskog trbuha s dajinskim upravljačem.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:35
Max Blitz (citat):
jozl52 (citat):
poručnik
ja, bodo nas iztrebile, za populacijo bodo pa imele banke kao sperme...
Puno je problema baš u vezi nataliteta na muškarcima, ja osobno znam muškaraca koji ne žele djecu, a dovoljno su pri tome savjesni da ih ne štancaju bez daljnje brige i osvrtanja. A što je s onima koji bi se 'plodili' bez daljnjih obaveza? Položaj žena je u tome neravnopravan i nezavidan ako ćemo realno. Mogu sasvim razumjeti obrazovanu ženu s dobrim poslom koja želi dijete/djecu, ali ne i privjesak doma u vidu pivskog trbuha s dajinskim upravljačem.
A traže li da se izjednači staarosna granica za mirovinu između žena i muškaraca?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:45
PORUCNIK (citat):
A traže li da se izjednači staarosna granica za mirovinu između žena i muškaraca?
Ja bih to izjednačio samo se od žene još očekuje osim posla u poduzeću i briga o kućanstvu, djeci i nastavk toga kao baka. Budimo samo malo realni, počevši od sebe i neposrednog okruženja. Malo je frajerčina sa zaista dubokim džepom, koji osim posla ne žele i 'ne trebaju' ništa 'drugo' raditi.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15071 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:48
Zanimljivo da ne traže niti su ikad tražile jednakost pri vojnoj obvezi...
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 13:55
VBČ (citat):
Zanimljivo da ne traže niti su ikad tražile jednakost pri vojnoj obvezi...
I to se izjednačava, znači broj onih koji žele ili ne žele sudjelovati u klasičnoj vojnoj obuci.
Uvođenje obaveznog vojnog roka najviše žele oni 60+ i 70+...
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 14:02
Vojna obveza nije ukinuta, već suspendirana do daljnjeg. Eto i sad ti pozivi u Srbiji i Hrvatskoj za uvodjenje u vojnu evidenciju izrijekom se odnose samo na osobe muškoga spola. To je brate dragi spolna diskriminacija!
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 16:55
VBČ (citat):
Iskreno, žene više i pričaju tijekom posla. Vidim i kod mene u firmi. Ja kad bih onoliko pričao, ne bih ni pola posla uradio.
Imao sam iskustva sa ženama kao naručiteljima posla, i tu je bilo puno pitanja i potpitanja, te kontrole, uglavnom moraš zaradit svaku kunu, nema sjest ćemo uz pivu pa ćemo se lako dogovorit. U tom smislu bih rado imao ženu kao poslovođu ili šefa u mojoj privatnoj firmi, ali nije bio takav slučaj. Hm, dio posla bi možda otpao u startu, ali bi se preuzeto odradilo top-top.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 20:04
VBČ (citat):
Max Blitz (citat):
VBČ (citat):
Eto i sad ti pozivi u Srbiji i Hrvatskoj za uvodjenje u vojnu evidenciju izrijekom se odnose samo na osobe muškoga spola.
Da ne bude zabune, tako je (bilo) svake godine i prije.
Tim gore, što se iz godine u godinu sprovodi spolna diskriminacija
Nema tko ozbiljno promovirati jednaku rodnu, tj. spolnu zastupljenost vojsci.
Anarholiberalni aktivisti za sve i svašta su mahom antimilitaristi općenito, onih sovjetskog i sjevernokorejskog tipa nema, a oni izraelskog tipa su pak desničari i konzervativnog pogleda na ulogu žena, pa to prevladava. No, kad žena dobrovoljno uđe u vojni sustav, onda je, može se reći, ravnopravna uz prostor za poboljšanje te ravnopravnosti.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.03.19 20:59
VBČ (citat):
Još jedino da nam se popnu na glavu, ne znam šta žene još hoće
ne znaju ni one, ali hoće ODMAH!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 11.03.19 22:34
Reklama za RIS higijensku gumu (kondome) iz časopisa Svijet, 1931.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 22.03.19 16:00
MILOJKO (74) ZAVEO 53 GODINE MLAĐU MILIJANU (21): ‘Nisam s njim iz koristi, zaljubila sam se kad je operirao srce’
Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi, ali i u Srbiji. Zaljubljeni dvojac uskoro se treba vjenčati, a za priče i podignute obrve baš nimalo ne mari. Razlika u godinama od čak pet desetljeća nimalo im ne smeta, iako je, kada se ona rodila, on već bio umirovljenik, piše srpski Telegraf. Znaju se cijelog njezinog života, a Milojko je svoju izabranicu zaprosio početkom ožujka. Svadbu su već zakazali za 7. rujna. "Ne volim mlađe momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda”, ispričala je za Telegraf Milijana, čija je romantična veza s 53 godine starijim Milojkom pokrenula pravu buru. ...
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 22.03.19 19:15
Max Blitz (citat):
MILOJKO (74) ZAVEO 53 GODINE MLAĐU MILIJANU (21): ‘Nisam s njim iz koristi, zaljubila sam se kad je operirao srce’
Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi, ali i u Srbiji. Zaljubljeni dvojac uskoro se treba vjenčati, a za priče i podignute obrve baš nimalo ne mari. Razlika u godinama od čak pet desetljeća nimalo im ne smeta, iako je, kada se ona rodila, on već bio umirovljenik, piše srpski Telegraf. Znaju se cijelog njezinog života, a Milojko je svoju izabranicu zaprosio početkom ožujka. Svadbu su već zakazali za 7. rujna. "Ne volim mlađe momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda”, ispričala je za Telegraf Milijana, čija je romantična veza s 53 godine starijim Milojkom pokrenula pravu buru. ...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 23.03.19 17:27
PORUCNIK (citat):
Izgledaju kao Tramp i Melanija
Eh, to je kupoprodajni ugovor ... ipak mi je s ovo prethodno navedeno dvoje ljudskije, ako uzmemo u obzir da nije namješteno, da nema materijalnih razloga već da su oboje malo uvrnuti, osobito mlada dama. Koliko ovakvih staraca hebe za novac, pa nikom ništa, to je kao 'normalno', samo da se ne priča puno. Starom je sjajno kako god, pod stare dane se zabavlja, nešto se događa, sad će ići simo-tamo, malo se slikavati, kapnut će i neki novac iz reality show-a. Možda će morati i čvaknuti koju viagru, jbg.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 23.03.19 17:43
Normalno je sve ono na sto dvoje (troje, cetvoro...) pristanu bez prisile i sto psihofizicki ne ugrozava njih ili ikoga (tu ne ukljucujem moraliste) okolo njih.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 27.03.19 22:34
Mostar: Usred dana stao na semaforu i izvršio nuždu
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 31.03.19 8:36
Covek da procita novine, samo ne znam da li je trazio da okrene stranicu da i tamo procita ponesto...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 15.04.19 16:53
Osamnaestogodišnji Dimitrije Pavlov iz Loznice primljen je na 3 najprestižnija fakulteta na svijetu: Harvard, Cambridge i Princeton. U šestom razredu osnovne škole prepoznao je znatiželju i ljubav prema fizici, a od tada prima nagrade i priznanja iz brojnih natjecanja. "Nisam očekivao da ću biti primljen na sva tri sveučilišta, počeo sam sa željom i nadom, bez previše očekivanja. Pripremao sam se za sve ispite koje sam polagao, spremao prijave i pisao eseje. To je bila samo moja želja, ali se ispostavilo da je vrijedilo. " "Harvard i Princeton su mi ponudili i stipendiju koja uključuje plaćenu školarinu, troškove puta, smještaja i svega što mi je potrebno za studiranje. Dugo sam se dvoumio, čitao sam komentare studenata, gledao što se tamo radi, koji profesori predaju, koje mogućnosti mi pružaju ova sveučilišta, koji su predmeti, kakve su mi šanse u budućnosti po završetku studija i na kraju sam se odlučio za Harvard." "Ove godine bilo je 43.000 prijavljenih iz cijelog svijeta. Našao sam se među 1.950 koji su primljeni."
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 17.04.19 15:53
Prema istraživanju Elizabeth Bruch, profesorice sociologije na Sveučilištu u Michiganu, muškarci su u očima žena u prosjeku najprivlačniji oko 50. godine života. Točnije, razdoblje njihove najveće privlačnosti počinje s 40. godinom života i vrhunac doživljava u 50. godini.
S druge strane, njezino istraživanje je pokazalo da (prema mišljenju muškaraca) razdoblje najveće ženske privlačnosti počinje nakon 18. godine života i s godinama samo – pada.
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 05.05.19 10:45
Da li je ovo parola nametanja neke krivice muskarcima da bi se dokazivali ono sto nisu?
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 05.05.19 11:56
Brkakougar (citat):
Da li je ovo parola nametanja neke krivice muskarcima da bi se dokazivali ono sto nisu?
Ako mene pitaš, onda si trebao ići na moju objavu pa kliknuti na citat. Ovako kako si napisao, neko ko je slabije upućen, misliće da je to zaseban post a nije... Inače, ne mislim da je u pitanju nametanje i branjenje već jednostavno treba biti čovek kao čovek...
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 05.05.19 13:05
Aha to... nego mnogo danas ima dobrih ljudi i svi kazu za njih pojedinacno dobar covek, a oni toliko razliciti...e to me malo zbunjuje.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 10.05.19 2:02