FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
O tome smo već razgovarali, jedna može biti službena s papirima od države, ostalo radi što hoćeš, nema zakona koji bi to onemogućio. Ne smiješ varati sustav s 'duplo ili više' papira.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 19.07.17 17:03
VBČ (citat):
"Ne trčite za ženama da se ne sudarite sa onima koji od njih bježe".
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 19.07.17 17:31
ISPOVIJEST
Udvarao mi se jedan naizgled fin momak. Bio je uporan da popijemo kafu, rekoh ajde. Da bih nakon par minuta dobila poruku “Jel imaš para kod sebe da nam platiš kafu, ostao sam sa 50 dinara u džepu?” Platila sam. Nisam materijalista, ali da li je preterano što očekujem da bar na tom prvom sastanku muškarac bude stvarno muškarac i ispostuje ženu?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 21.07.17 3:40
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 21.07.17 19:49
[size=48][size=48]Kada je Bog stvorio Adama i Evu ostalo mu je samo još dvije stvari da im podijeli. Bog se obrati oboma:
"Još su mi ostale dvije stvari da vam podarim: prva je sposobnost pišanja stojeći..." Adam ga prekine: "Ja, ja hoću to, to bi baš bilo cool, baš bi bilo lako i praktično za mene... i zabavnije....!" Bog pogleda u Evu, Eva klimnu glavom odobravajući i reče: "Zašto da ne? Meni to baš i nije neophodno..."
Bog onda dade Adamu ovu sposobnost. Adam je vrištao od sreće, skakao gore-dole, piškio okolo, prskao i trčao po plaži praveći razne figure u pijesku svojim pišom i diveći se time što sve može. Bog i Eva gledaše Adamovu radost, i Eva upita Boga: "A ta druga stvar koju imaš na dar?" Bog uzdahnu i odgovori: " Mozak, Eva, mozak...."[/size][/size]
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 22.07.17 0:45
Ne znam jesu li geni ili što drugo u pitanju, no primjetno je da neki muškarci s godinama propadaju, dok neki s godinama izgledaju sve bolje. Meni kažu da spadam u ovu drugu skupinu
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 02.08.17 17:38
VBČ (citat):
Ne znam jesu li geni ili što drugo u pitanju, no primjetno je da neki muškarci s godinama propadaju, dok neki s godinama izgledaju sve bolje. Meni kažu da spadam u ovu drugu skupinu
Predugo sam imao baby face, izgledao mladoliko, a sad cvjetaju bore, koža se opušta, kosa prorjeđuje, brada skoro skroz sijeda... Šta da se radi
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 02.08.17 19:21
PORUCNIK (citat):
Šta da se radi
Ovako nešto obara žene s nogu, i dosta mlađe... tko je klasičan tip, stvar je u stilu, ne mora biti ništa uopće skupo. I da nije obješena trbušina. Osobna higijena samo prva klasa. Zubi trebaju bit sređeni.
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 02.08.17 20:20
PORUCNIK (citat):
Stvar šarma.
I to. Ovaj link s muškarcima u najboljim godinama što sam prenio, postavila je jedna djevojka ispod 30 godina na FB uz opasku "Cure, što mislite o ovima?" I mahom wow, jupi, jee komentari... Ok, bilo je i zezancije i suprotnih mišljenja. Kad vidite takvog lika s mlađom ženom, zaista nije uvijek isključivo njegov novac kriterij. Ono da je bogat čovjek, vile, jahte i sl. Pali i stara kavalirština (ne usiljeno i pretjerano) i filozofiranje o svemu i svačemu, bez izljeva bijesa na ovu i onu situaciju u zemlji i okolini. Kao i kukanja i plakanja na iste teme. I što se govori i počita da žene vole duhovitost, taj 'kliše' je 100% točan.
VBČ (citat):
Žene vole i urednu ćelavicu.
Ako kosa prilično opadne i sasvim se prorijedi na većini tjemena, bolja je nula na cijeloj glavi. Puno bolja. Neki mladići koji imaju kose briju se na nulu, a ne moraju biti iz bezprizornih krugova. Dlake se mogu nadomjestiti održavanom bradom/bradicom, puštanje ostatka kose u rep samo nekima paše. Oprez s tim. Možete izgledati smiješno i još starije. Ako je cijela kosa svuda na okupu, može biti duža i/ili u rep. Bitno je da ne djeluje neuredno i zapušteno u svim slučajevima. Ja još imam kose, pa mi pada do ramena, ne predugo do pola leđa. Sve u svemu, kako tko voli, samo da je uredno i održavano, biti neobrijan i imat bradu nije isto.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 03.08.17 15:48
[size=41]Muškarac osuđen za silovanje trogodišnje djevojčice javno pogubljen u Jemenu[/size]
Naslov komentara: Re: Muškarci su pravi "muškarci" 29.09.17 14:04
Ovaj članak opisuje kakvi su u stvari "muškarci"... "dobro" je da je ovaj put lutka u pitanju...
Geekovima na sajmu pokazali inteligentnu seks lutku, oni se brutalno iživljavali na njoj "Inteligentna" seks igračka vrijedna 3000 funti potpuno je uništena nakon što je prezentirana na tehnološkom sajmu. Robot pod imenom Samantha reagira na dodire te govori nekoliko stranih jezika. Razvio ju je Sergi Santos, koji ju je odlučio prezentirati na Arts Electronica Festivalu u Austriji i očito jako požalio zbog te odluke. Čini se da je Samantha privukla puno pozornosti, a muškarci su se navodno ponašali kao barbari prema njoj. Independent piše da su je "jahali i radili tko zna što". "Muškarci su je jahali, skakali joj po grudima, nogama i rukama. Dva prsta su joj slomljena, sva je uprljana. Ljudi su odvratni. Ne razumiju tehnologiju i, kako je testiranje bilo besplatno, prema lutki su se odnosili kao barbari", požalio se Santos Daily Staru...