FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Društvo i obitelj

Go down 
+13
paradajz
pucflek
arcibald01
Brkakougar
vladimir
alexandar
milutins
pera84
Mikula 67
Sloba1
Grgur
gerard ford
PORUCNIK
17 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorPoruka
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4601
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

Društvo i obitelj - Page 5 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Društvo i obitelj   Društvo i obitelj - Page 5 Icon_minitime11.09.24 23:14

Jedan moj prijatelj iz starog kraja ,psihijatar i to veoma dobar ispriča mi svoju teoriju o homoseksualcima. On radi od 1992 u CH u struci.
Evo te njegove teorije:
Svega 3 % se radjaju kao homoseksualci,ostalih 97 % to postaju u pubertetu.
Osvrnuo se na Frojdovu teoriju o Edipovom kompleksu.
Kod dječaka sa pojavom puberteta osjeti se seksualna želja za majkom.
U funkcionalnim porodicama gdje su normalni odnosi i gdje je otac dominantan nema devijacija. Tu se otac posmatra kao konkurencija. Po isteku puberteta sve biva OK .

U porodicama gdje majke vode glavnu riječ,gdje je otac slabić,alkoholičar ,sklon porocima,veći deo muške djece postaju u pubertetu homoseksualci a rodjeni su ok.

Vodnik
Vodnik
splico70

BROJ POSTOVA: : 414
ČLAN OD: : 2009-09-13

KomentarNaslov komentara: Re: Društvo i obitelj   Društvo i obitelj - Page 5 Icon_minitime22.09.24 21:53

Ma tko će to znati Milutine. Kažu da ako ima više od dvoje djece da je najmlađi homo  Very Happy
Na vrh Go down
Sloba1
Podpukovnik
Podpukovnik
Sloba1

Premium Medalja PM
Medalja za Vojne Zasluge VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 6762
ČLAN OD: : 2014-12-21
DOB : 61
M(j)esto Petrovaradin

KomentarNaslov komentara: Re: Društvo i obitelj   Društvo i obitelj - Page 5 Icon_minitime23.09.24 7:19

milutins (citat):
Jedan moj prijatelj iz starog kraja ,psihijatar i to veoma dobar ispriča mi svoju teoriju o homoseksualcima. On radi od 1992 u CH u struci.
Evo te njegove teorije:
Svega 3 % se radjaju kao homoseksualci,ostalih 97 % to postaju u pubertetu.
Osvrnuo se na Frojdovu teoriju o Edipovom kompleksu.
Kod dječaka sa pojavom puberteta osjeti se seksualna želja za majkom.
U funkcionalnim porodicama gdje su normalni odnosi i gdje je otac dominantan nema devijacija. Tu se otac posmatra kao konkurencija. Po isteku puberteta sve biva OK .

U porodicama gdje majke vode glavnu riječ,gdje je otac slabić,alkoholičar ,sklon porocima,veći deo muške djece postaju u pubertetu homoseksualci a rodjeni su ok.
U mom slučaju majka je vodila glavnu reč, otac bio slabić ali nije pio niti pušio... Ja sam odrastao zdrav i prav i da oženio se, dvoje dece. Inače to oko homo, verovatno znate 1970-tih bila bolest, nastranost, a 40 godina kasnije, ti isti svetski lekari su to preinačili u samoopredeljenje... Ne znam zašto su promenili mišljenje od nečega što je bilo nastranost do ličnog odpredeljenja!
Na vrh Go down
splico70
Vodnik
Vodnik
splico70

BROJ POSTOVA: : 414
ČLAN OD: : 2009-09-13

KomentarNaslov komentara: Re: Društvo i obitelj   Društvo i obitelj - Page 5 Icon_minitime23.09.24 9:10

Nema to neke veze je li majka dominantna kako i Sloba reče.

Sloba1 voli ovaj upis

Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Društvo i obitelj   Društvo i obitelj - Page 5 Icon_minitime

Na vrh Go down

Društvo i obitelj
Na vrh 
Stranica 5/5Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Religija i društvo
» Karaula "Ceršak" V.P. 5457 - granični odsjek Maribor - 1988 -1989 godina.
» KNIN