FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4601 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Društvo i obitelj 11.09.24 23:14
Jedan moj prijatelj iz starog kraja ,psihijatar i to veoma dobar ispriča mi svoju teoriju o homoseksualcima. On radi od 1992 u CH u struci. Evo te njegove teorije: Svega 3 % se radjaju kao homoseksualci,ostalih 97 % to postaju u pubertetu. Osvrnuo se na Frojdovu teoriju o Edipovom kompleksu. Kod dječaka sa pojavom puberteta osjeti se seksualna želja za majkom. U funkcionalnim porodicama gdje su normalni odnosi i gdje je otac dominantan nema devijacija. Tu se otac posmatra kao konkurencija. Po isteku puberteta sve biva OK .
U porodicama gdje majke vode glavnu riječ,gdje je otac slabić,alkoholičar ,sklon porocima,veći deo muške djece postaju u pubertetu homoseksualci a rodjeni su ok.
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
splico70 Vodnik
FS BROJ POSTOVA: : 414 ČLAN OD: : 2009-09-13
Naslov komentara: Re: Društvo i obitelj 22.09.24 21:53
Ma tko će to znati Milutine. Kažu da ako ima više od dvoje djece da je najmlađi homo
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6762 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Društvo i obitelj 23.09.24 7:19
milutins (citat):
Jedan moj prijatelj iz starog kraja ,psihijatar i to veoma dobar ispriča mi svoju teoriju o homoseksualcima. On radi od 1992 u CH u struci. Evo te njegove teorije: Svega 3 % se radjaju kao homoseksualci,ostalih 97 % to postaju u pubertetu. Osvrnuo se na Frojdovu teoriju o Edipovom kompleksu. Kod dječaka sa pojavom puberteta osjeti se seksualna želja za majkom. U funkcionalnim porodicama gdje su normalni odnosi i gdje je otac dominantan nema devijacija. Tu se otac posmatra kao konkurencija. Po isteku puberteta sve biva OK .
U porodicama gdje majke vode glavnu riječ,gdje je otac slabić,alkoholičar ,sklon porocima,veći deo muške djece postaju u pubertetu homoseksualci a rodjeni su ok.
U mom slučaju majka je vodila glavnu reč, otac bio slabić ali nije pio niti pušio... Ja sam odrastao zdrav i prav i da oženio se, dvoje dece. Inače to oko homo, verovatno znate 1970-tih bila bolest, nastranost, a 40 godina kasnije, ti isti svetski lekari su to preinačili u samoopredeljenje... Ne znam zašto su promenili mišljenje od nečega što je bilo nastranost do ličnog odpredeljenja!
splico70 Vodnik
FS BROJ POSTOVA: : 414 ČLAN OD: : 2009-09-13
Naslov komentara: Re: Društvo i obitelj 23.09.24 9:10
Nema to neke veze je li majka dominantna kako i Sloba reče.