FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 04.01.16 19:06
Pozdrav svima,Dragan Romic is generacije '87,Vipava juzna kasarna.Bila su to lepa vremena.Bio sam kod Zaima Imamovica 2.ceta, cetni evidenticar.Iz Beograda sam.Neki od mojih drugara kojih se secam i kontaktiram jos uvek su Nenad Knezevic,Igor Hitrec,Andrej Klobucar,Mesic Semsudin,Meho Omeragic,Slavoljub Zivkovic,Srdjan Radosevic,Viktor Zlatkov,Neven Simic..Bio je momak iz Kule koji mi je uradio tetovazu i Denis(moreplovac) iz Zadra,ako ih se neko seca i zna gde su neka se javi.Ako ima jos neko ko je sluzio tada neka se javi.Ziveli.
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 04.01.16 19:28
[You must be registered and logged in to see this link.] dobro dosao na forum!
djurap Gušter
BROJ POSTOVA: : 44 ČLAN OD: : 2015-02-12
Naslov komentara: s 18.02.16 14:27
Dragan Romic (citat):
Pozdrav svima,Dragan Romic is generacije '87,Vipava juzna kasarna.Bila su to lepa vremena.Bio sam kod Zaima Imamovica 2.ceta, cetni evidenticar.Iz Beograda sam.Neki od mojih drugara kojih se secam i kontaktiram jos uvek su Nenad Knezevic,Igor Hitrec,Andrej Klobucar,Mesic Semsudin,Meho Omeragic,Slavoljub Zivkovic,Srdjan Radosevic,Viktor Zlatkov,Neven Simic..Bio je momak iz Kule koji mi je uradio tetovazu i Denis(moreplovac) iz Zadra,ako ih se neko seca i zna gde su neka se javi.Ako ima jos neko ko je sluzio tada neka se javi.Ziveli.
poz lik. bio sam u juznoj kasarni ix 86 do pocetka januara 87 to je malo pre tebe. secam se zaima imamovica bio je strog ali pravedan.nasao sam negde na forumu da je poginuo u ratu na strani armije bih. ja sam posle obuke otisao na granicu. dobro se secam union piva i vipavskog rdeceg vina svako dobro djuro
mahi Gušter
BROJ POSTOVA: : 68 ČLAN OD: : 2013-03-07 DOB : 64
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 08.03.16 10:09
JA JA NEKATERI IMAMO LEPE SPOMINE NA SLUZENJE V JNA TUDI JAZ SEM SLUZO V JUZNO PREKOMANDA TOLMIN KARAVLA LIVEK POZDRAV
Dani Viktor Gušter
BROJ POSTOVA: : 3 ČLAN OD: : 2014-05-16 DOB : 56 Horgos
Naslov komentara: Cao momci 06.04.16 20:27
Zdravo momci..Sluzio sam u severnoj u Vipavi 87 1/a mitraljezac septembarska..do decembra..por Ilic Radovan.. ..pa prekomando.za karaulu Fiksinci 88/jan Bednjanic Stanko dobar covek....cin sam vec zaboravio....ako me neko seti nek se javi..Dani Viktor(madjar)..Hvala moze skype dani_viktor...Horgos Srbija
mahi Gušter
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 02.05.16 11:30
Dragan Romic (citat):
POZDRAV IZ SLOVENIJE SLUZIL SEPTEMBERSKA 79 ISTO JUZNA KASARNA MARTIN GRAJF RUDI PREKOMANDA TOLMIN KARAVLA LIVEK POZDRAV
Esko Gušter
BROJ POSTOVA: : 1 ČLAN OD: : 2017-01-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 10.01.17 23:29
djurap (citat):
Dragan Romic (citat):
poz lik. bio sam u juznoj kasarni ix 86 do pocetka januara 87 to je malo pre tebe. secam se zaima imamovica bio je strog ali pravedan.nasao sam negde na forumu da je poginuo u ratu na strani armije bih. ja sam posle obuke otisao na granicu. dobro se secam union piva i vipavskog rdeceg vina svako dobro djuro
Poz Djuro. Na kojoj karauli si bio posle obuke? Ja sam januarac 87 u maju sam otisao na karaulu 7-3 kod gorjanskog
mahi Gušter
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 12.03.17 18:13
Dani Viktor (citat):
Zdravo momci..Sluzio sam u severnoj u Vipavi 87 1/a mitraljezac septembarska..do decembra..por Ilic Radovan.. ..pa prekomando.za karaulu Fiksinci 88/jan Bednjanic Stanko dobar covek....cin sam vec zaboravio....ako me neko seti nek se javi..Dani Viktor(madjar)..Hvala moze skype dani_viktor...Horgos Srbija
POZDRAV PA GDE JE BILA OVA KARAVLA???? JA SAM SLUZIL TOLMIN KARAVLA LIVEK
djurap Gušter
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 16.01.18 14:38
Esko (citat):
djurap (citat):
Dragan Romic (citat):
Poz Djuro. Na kojoj karauli si bio posle obuke? Ja sam januarac 87 u maju sam otisao na karaulu 7-3 kod gorjanskog
poz lik. otisao sam na karaulu 7.5 veliki dol zvala se SERAZIN ROBERT
Dragan Cvetanovic Gušter
BROJ POSTOVA: : 1 ČLAN OD: : 2018-01-18 DOB : 57 Tomasevac Zrenjanin
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 18.01.18 12:42
Pozdrav svima.Dragan Cvetanovic iz Tomasevca kod Zrenjanina,sluzio od septembra 86 u Vipavi juznoj kasarni do januara 87,prva ceta kod kapetana Matevski Blagoja,desetar Stankovic.Na obuci bio u drugoj ceti kod Zaima Imamovica.U prekomandu otisao 9 januara u GO Sezana karaula 7/2 Klarici.Komandir karaule je bio vodnik Aleksovski Saso.Ako ima neko da se seca neka se javi.Pozdrav
djurap Gušter
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 26.01.18 17:55
Dragan Cvetanovic (citat):
Pozdrav svima.Dragan Cvetanovic iz Tomasevca kod Zrenjanina,sluzio od septembra 86 u Vipavi juznoj kasarni do januara 87,prva ceta kod kapetana Matevski Blagoja,desetar Stankovic.Na obuci bio u drugoj ceti kod Zaima Imamovica.U prekomandu otisao 9 januara u GO Sezana karaula 7/2 Klarici.Komandir karaule je bio vodnik Aleksovski Saso.Ako ima neko da se seca neka se javi.Pozdrav
poz lik ja te se secam . bili smo zajedno. jos mi odzvanja u usima botos kod tomasevca. secam se kad si dobio pohvalu za najbolje iskopan rov. secam skoro se svih imena. poz Djuro
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 22.03.18 19:15
[You must be registered and logged in to see this image.] Mogoče jo bo kdo spoznal.
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Vipava Septembarska '87 juzna kasarna 22.03.18 19:16