FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: sombor august 85 07.05.16 11:50
Eh, Čalta, konačno da se netko javi od augustovaca 85 [You must be registered and logged in to see this image.] . Istina, nisam bio ABHO, već prašinar, ali ta tri mjeseca smo očito bili na istom mjestu. I baš malo gledam po ovoj temi i vidim video o centru, u biti kratka povijest i trenutna situacija, zanimljivo mi je to sve pogledati. Nisam očekivao da vidim bilo što o našoj generaciji, kada ono čudo! U jednom trenutku, 1:45 videa, vidi se fotka iz novina tj. vijest o održanoj zakletvi 25.08. S obzirom da je to bio dan naše zakletve, pomislio sam kako bi to možda mogla biti i naša, a na sam kraju prikaza fotke, vidi se ručno upisan datum gdje je to objavljeno, Arena 04.09.1985.!!! Znači, nema sumnje, to smo mi [You must be registered and logged in to see this image.] , i baš mi je drago da sam to pronašao, kako osim slike iz knjižice, iz tog vremena nemam ništa, eto, ostalo je barem nešto. Ako netko ima još nekog iz naše klase, neka se javi...bilo bi
smilos Gušter
BROJ POSTOVA: : 1 ČLAN OD: : 2016-11-18
Naslov komentara: Re: sombor august 85 18.11.16 22:10
Još jedan avgustovac 1985. Više se ne sećam koja četa, ali sam bio teleprinterista. Zgrada je bila blizu kantine. Pozdrav Saša