FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...

Go down 
+21
Gringo
Puky
Juan
galapagos
ajdedadanimaajdedanocima
FOSIL
KeleOMJ
vladimir
alexandar
pera84
gayvojnik
pozdravigasokoleejsokole
montoya
šercer
Marduk
veca
mad-max
purger
mgalic2
Padobranac
malena
25 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorPoruka
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
BROJ POSTOVA: : 585
ČLAN OD: : 2010-09-27
DOB : 45
M(j)esto drava-city

Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 3:29 pm

Ma tko se probudio? Jedna lasta ne čini prolječe Razz

Mora vas biti malo više da priznam da ste se probudili lol!
Na vrh Go down
veca
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 6
ČLAN OD: : 2010-10-18

Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 8:04 pm

i tako od pomoći pri kupanju ništa a ja se ponadala da mi neko leđa opere::: Very Happy
Na vrh Go down
Marduk
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
Marduk

Veteran Foruma Spomenica Prvoborca
Forumska Spomenica 2009 FS
BROJ POSTOVA: : 311
ČLAN OD: : 2009-05-01
M(j)esto Njemacka

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 8:11 pm

ah drunken
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

BROJ POSTOVA: : 695
ČLAN OD: : 2009-08-02

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 8:14 pm

veca (citat):
i tako od pomoći pri kupanju ništa a ja se ponadala da mi neko leđa opere::: Very Happy
Koliko vidim, "prijateljica" ti je protiv toga. Razz
Na vrh Go down
Marduk
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
Marduk

M(j)esto Njemacka

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 8:20 pm

Ja bih joj oprao, ali nemam kad - već sam Purgeru obećao Basketball
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Oct 25, 2010 9:03 pm

mgalic2 (citat):
veca (citat):
Koliko vidim, "prijateljica" ti je protiv toga. Razz

Draga moja načekat češ se ovdje jer večina Sleep
Ako sam ja protiv toga ne znači da ne smijete oprati leđa mojoj kolegici Wink
Protiv toga ja nemam apsolutno ništa Basketball
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Oct 26, 2010 5:08 am

Nekako se meni čini da ti sama upadaš u svoje rečenice. Cool
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Oct 26, 2010 10:21 am

Ma pusti Marduka Veco samo mu je šega na pameti evo ja ću,davaaaaaaaj shower gel!!!!!!!! geek
E skoro zaboravih nemoj ni slučajno ako vidiš sapun na podu da ga uzimaš!

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Oct 26, 2010 3:49 pm

mgalic2 (citat):
Nekako se meni čini da ti sama upadaš u svoje rečenice. Cool

Vjerojano se to tako čini jer sam se prevarila što sam govorila u njeno ime lol!
Veco nemoj me više zvati u pomoć kad nastradaš geek
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Oct 26, 2010 9:12 pm

Ma daj Malena od čega bi Veca nastradala?
No

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeWed Oct 27, 2010 8:53 am

Ako se dobro sječam u jednom od svojih prvih postova( točnije drugom postu) napisala je: "no nema veze malena moja uuuppppoooommmooooććććć...." lol!
Još ste pod tušem pazite da se netko ne oklizne i ne polomi Basketball
Na vrh Go down
veca
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 6
ČLAN OD: : 2010-10-18

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeWed Oct 27, 2010 3:33 pm

uh svašta ste napričali..
Draga moja malena ne bojim se ja pasa koji laju već onih koji grizu...
A za sapun se ne sekiraj... Lako kad se ja sagnem a Šta kada se drug sagne Very Happy
To bi već bio prizor..
Very Happy Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeThu Oct 28, 2010 6:29 am

Ah draga meni ti se čini da ovi ni lajati više nemogu Very Happy
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeThu Oct 28, 2010 2:30 pm

Ajme meni na što je ona pomislila glede sapuna lol!
A ja dobro namjerno jer pod zna biti nečist lol!

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 11:10 am

Evo zašto im trebaju žene na forumu ... treba netko i vojarne čistiti dok su vojnici na položajima lol!
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 1:02 pm

Anketa kaže suprotno. Cool
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 1:15 pm

Anketa kaže od 421-og registriranog člana foruma glasalo je 12 od toga jedan negativno Cool
Zaključak ŽENE SU NEPOŽELJNE NA FORUMU ... lol!

Gledam svaki dan po forumu i gostiju ko u priči, ima i nekih članova na forumu a pisanje 0 Exclamation ZAŠTO Question
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 1:24 pm

malena (citat):
Anketa kaže od 421-og registriranog člana foruma glasalo je 12 od toga jedan negativno Cool
Zaključak ŽENE SU NEPOŽELJNE NA FORUMU ... lol!
Negativno, kako za koga, samo ti tanka matematika. Razz

malena (citat):
Gledam svaki dan po forumu i gostiju ko u priči, ima i nekih članova na forumu a pisanje 0 Exclamation ZAŠTO Question
Ima vojska pametnijeg posla, a gosti k'o gosti, vole svugdje zavirit. Cool
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 4:37 pm

Nije moja matematika tanka Razz ne moraju svi znati ono što ja znam lol!

I ja bi nešto radila.. kakav je to pametniji posao Basketball
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 7:10 pm

malena (citat):
Nije moja matematika tanka Razz ne moraju svi znati ono što ja znam lol!
Nema tajni pred vojskom, da ne bi radila VP.cyclops

malena (citat):
I ja bi nešto radila.. kakav je to pametniji posao Basketball
Rov za stojeći stav, npr.? Sretniji kopaju rov za ležeći stav.
Pa, ako si baš navalila radit, eto. Razz
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 7:51 pm

Moje tajne ni CIA niti FBI ne mogu otkriti sa svim njihovim agentima Basketball a nisam ovdje vidjela topic sa VP pa ne brinem Razz

cheers To se zove posao .. kome se moram javiti ? Ja biram onaj za stojeći stav lol!
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 5:38 am

malena (citat):
Moje tajne ni CIA niti FBI ne mogu otkriti sa svim njihovim agentima Basketball a nisam ovdje vidjela topic sa VP pa ne brinem Razz
Misliš? Ne treba nama tema s VP, imamo mi ovdje člana koji se zove "ppsupercop". Šta misliš da on radi? Cool

malena (citat):
cheers To se zove posao .. kome se moram javiti ? Ja biram onaj za stojeći stav lol!

Vidi se da ne poznaješ, manje ćeš se umorit za ležeći stav. Razz
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 6:43 am

mgalic2 (citat):
Misliš? Ne treba nama tema s VP, imamo mi ovdje člana koji se zove "ppsupercop". Šta misliš da on radi? Cool

Ja napišem da nemože ni CIA ni FBI otkriti moje tajne a tu misle da jedan ppsupercop može Very Happy

mgalic2 (citat):
Vidi se da ne poznaješ, manje ćeš se umorit za ležeći stav. Razz

Poznajme ja jako dobro razliku između toga dvoje geek a da vaša policija postoji onda bi bilo jasno zašto biram ovo , ali ovdje svi Sleep
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 10:25 am

malena (citat):
Ja napišem da nemože ni CIA ni FBI otkriti moje tajne a tu misle da jedan ppsupercop može Very Happy
Mi ne mislimo, mi znamo. Cool

malena (citat):
Poznajme ja jako dobro razliku između toga dvoje geek a da vaša policija postoji onda bi bilo jasno zašto biram ovo , ali ovdje svi Sleep
Ako tebi treba policija za rovove, onda bolje ne počimaj rov niti za stojeći niti za ležeći. Basketball
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 11:34 am

Ma ne znate vi ništa Razz

Tko je rekao da meni treba policija da kopam rovove lol! Za kopanje rovova je potrebna lopata a ako je frka može i rukama, iako je najbolja opcija bager Cool
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 12:11 pm

malena (citat):
Ma ne znate vi ništa Razz
Purgeru, o'š joj ti kazat, ili ja? Cool

malena (citat):
Tko je rekao da meni treba policija da kopam rovove lol! Za kopanje rovova je potrebna lopata a ako je frka može i rukama, iako je najbolja opcija bager Cool
Netočno, za kopanje je potrebno dvoje. Razz
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 4:12 pm

mgalic2 (citat):
Purgeru, o'š joj ti kazat, ili ja? Cool
Neće nitko ništa kazat lol! svi spavaju Razz
mgalic2 (citat):
Netočno, za kopanje je potrebno dvoje. Razz

Stvarno sam iznenađena neznanjem. Bager i ja, lopata i ja, ruke i ja, zar to nije dvoje ? geek
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 4:59 pm

malena (citat):
Neće nitko ništa kazat lol! svi spavaju Razz

Polako, ja ne sumnjam u njega. Nije vojska džuboks na kovanice. Razz

malena (citat):
Stvarno sam iznenađena neznanjem. Bager i ja, lopata i ja, ruke i ja, zar to nije dvoje ? geek
Neznanje ti je preveliko. Nema bagera u vojsci, čak ni lopate. Razz
Nagradno pitanje za tebe: čime se kopaju rovovi?
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 5:13 pm

kakava je nagrada?
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 5:20 pm

Po vojnički: gajba pive i kilo napolitanki. Cool
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 5:40 pm

Ja mislila dobiti nagradni vikend izlazak ... neću odgovoriti Razz
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 6:12 pm

Nakon gajbe, sve je moguće. Cool
Nećeš valjda sama piti? Gdje je vojnička solidarnost? Razočaran. Shocked
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 30, 2010 6:42 pm

Alkohol ne konzumiram tako da cijelu gajbu ostavljam vama a napolitanke će mo podijeliti Wink
Na vrh Go down
mad-max
Vodnik
Vodnik
mad-max

BROJ POSTOVA: : 403
DOB : 57
M(j)esto zagreb hrvatska

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 8:48 am

ovo je bila vrhunska vojna vježba !

žene na forumu predlažem za dodjelu činova !

u samo nekoliko dana uspjele su generale raspametiti !

ubuduće na neprijateljima samo pošaljeme dvije-tri žene i pobjeda nam je zagarantirana !
Na vrh Go down
Marduk
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
Marduk

M(j)esto Njemacka

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 9:45 am

I ja mislim da bi trebale dobiti činove, makar gušterske cheers
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 12:26 pm

mad-max (citat):
u samo nekoliko dana uspjele su generale raspametiti !
Kako koga... Cool
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 2:01 pm

Sory Galiću evo me bio sam u nekoj borbi lol!
Malena je prava Mata Hari ali raspametila mene nebu Wink
Da i bagera nema kao što Galić kaže, bager te samo može pregazit ako ne poštuješ znakove lol!

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 2:22 pm

Tko je raspamečen? Danas mi je imendan ( kao i mojoj kolegici) pa bi mogla poraditi na tome da mu se vrati pamet Cool

Ja mogu što hoću dakle mogu rovove kopati bagerom, lopatom, rukama, unajmiti crnce, zamutit pamet nekom nesretniku pa ga nagovoriti da to radi ... ali mogu i rovokopačem, a kad bi birala bio bi to jedan BTM3 study

Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 31, 2010 5:17 pm

Nagradu smo dogovorili, ali ja još odgovora ne dobih. Rolling Eyes
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 01, 2010 6:45 am

Pa ako će mo dijeliti nagradu bilo bi ok da mi netko šapne Cool
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2010 2:42 pm

Ja bih ti odal tajnu ali nažalost u pitanju je vojna tajna Wink

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2010 5:49 pm

Skuhala sam šnenokle po recepturi JNA ( hvala padobrancu za link ) pa bi mogao netko probati .... Basketball

Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2010 6:13 pm

malena (citat):
Skuhala sam šnenokle po recepturi JNA ( hvala padobrancu za link ) pa bi mogao netko probati .... Basketball

Vau!! Obožavam ih!A za recepturu šnelnokli po JNA iskreno prvi put čujem scratch
Možeš se i drugi put udat! lol!
Pošalji preko bluetootha lol!

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2010 8:46 pm

Pogledaj pod "Slatka jelai slatkiši" pod rednim brojem 285 stranica 436. study

Question Udat Evil or Very Mad No

Poslano a sad čekam da tajni sastojak počne djelovati da konačno saznam tajnu kopanja rovova lol!
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 03, 2010 11:47 am

Šalji link!
Kad Malena muti jaja zamuti pamet cilu lol!

Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 03, 2010 12:02 pm

Link : rapidshare.com recepturezapripremanjejelaujna.rar cheers

Tako Nadalina muti a ne ja lol!
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 09, 2010 8:50 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
mad-max
Vodnik
Vodnik
mad-max

BROJ POSTOVA: : 403
DOB : 57
M(j)esto zagreb hrvatska

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 09, 2010 9:13 pm

time nas planiraš umlatiti ili zakopati ?
Na vrh Go down
malena
Vodnik I klase
Vodnik I klase
malena

M(j)esto drava-city

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 09, 2010 10:33 pm

To ti je za kopanje rovova Wink a što ja planiram nek otkriju vaše tajne službe ako su još na životu lol!
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 10, 2010 6:12 am

Evo, po dogovoru, ima i za onoga šta je došapnuo. Smile
Nije bilo pakiranja od kila napolitanki, valjda se nećeš ljutit.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...   Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ... - Page 2 Icon_minitime

Na vrh Go down

Pitam ono što sam oduvijek htjela, a nisam imala hrabrosti za to ...
Na vrh 
Stranica 2/4Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA
» JA NISAM KOCKAR - SREBRNA KRILA
» Karaula VP 2515 - bugarska granica
» Zanimljivo
» Karaule JNA - Slovenija