FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

KOMENTARI NA KVIZ

Go down 
+30
Srdjan Radovanov
halo 92
Stanko1
Kaplar M
zokika
tomerc
zastavnik
Kemo Specijalac
goran9030
humka83
bojnik
dinosaurus
Matrix
dojran
Mister Havana
Kuhar-Debar.
pera84
BEOGRAD
Mikula 67
mirko bratuš
East&West
Vojnik Graničar
alexandar
pukovnik
Max Blitz
SveJug
paradajz
dpuric
VBČ
PORUCNIK
34 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AutorPoruka
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4616
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime23.11.16 23:47

Inace Hamilton ima posebno mjesto kod mene.
Moj deda je tamo stigao 1950-e,pravo iz Francuske Legije

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 15071
ČLAN OD: : 2009-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime21.02.18 23:45

Novo pitanje:

I u Kuranu jedna životinja može pričati. Koja?

pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime21.02.18 23:58

Mrav.
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime21.02.18 23:59

Točno: mrav

VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime22.02.18 0:03

Ustane Bileam ujutro, osamari svoju magaricu i ode s moapskim knezovima. Anđeo Jahvin stade na put da ga spriječi. Kad magarica opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s isukanim mačem u ruci, skrene sa staze i pođe preko polja. Bileam pobjesni i poče tući magaricu štapom. Tada Jahve otvori usta magarici te ona progovori Bileamu: "Što sam ti učinila da si me tukao tri puta?"
"Zar ja nisam tvoja magarica na kojoj si jahao svega svoga vijeka do danas? Jesam li ti običavala ovako?" - "Nisi!" - odgovori on. Tada Jahve otvori oči Bileamu i on opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s golim mačem u ruci. Pognu on glavu i pade ničice. Onda će mu anđeo Jahvin: Magarica me opazila i preda mnom se uklonila sva tri puta. Da mi se nije uklanjala, već bih te ubio, a nju ostavio na životu."

Knjiga Brojeva 22, 28

i kad stigoše do mravlje doline, jedan mrav reče: "O mravi, ulazite u stanove svoje da vas ne izgazi Sulejman i vojske njegove, a da to i ne primijete!"

I on se nasmija glasno riječima njegovim i reče: "Gospodaru moj, omogući mi da budem zahvalan na blagodati tvojoj, koju si ukazao meni i roditeljima mojim, i da činim dobra djela na zadovoljstvo tvoje, i uvedi me, milošću Svojom, među dobre robove Svoje!"

Kuran.27:18-19

PORUCNIK
Pukovnik
Pukovnik

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

KomentarNaslov komentara: komentari   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime22.02.18 1:06

VBČ (citat):

Ustane Bileam ujutro, osamari svoju magaricu i ode s moapskim knezovima. Anđeo Jahvin stade na put da ga spriječi. Kad magarica opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s isukanim mačem u ruci, skrene sa staze i pođe preko polja. Bileam pobjesni i poče tući magaricu štapom. Tada Jahve otvori usta magarici te ona progovori Bileamu: "Što sam ti učinila da si me tukao tri puta?"
"Zar ja nisam tvoja magarica na kojoj si jahao svega svoga vijeka do danas? Jesam li ti običavala ovako?" - "Nisi!" - odgovori on. Tada Jahve otvori oči Bileamu i on opazi anđela Jahvina kako stoji na putu s golim mačem u ruci. Pognu on glavu i pade ničice. Onda će mu anđeo Jahvin: Magarica me opazila i preda mnom se uklonila sva tri puta. Da mi se nije uklanjala, već bih te ubio, a nju ostavio na životu."

Knjiga Brojeva 22, 28

i kad stigoše do mravlje doline, jedan mrav reče: "O mravi, ulazite u stanove svoje da vas ne izgazi Sulejman i vojske njegove, a da to i ne primijete!"

I on se nasmija glasno riječima njegovim i reče: "Gospodaru moj, omogući mi da budem zahvalan na blagodati tvojoj, koju si ukazao meni i roditeljima mojim, i da činim dobra djela na zadovoljstvo tvoje, i uvedi me, milošću Svojom, među dobre robove Svoje!"

Kuran.27:18-19
Govori i ptica pupavac. Ista sura ajeti 20 do 28.
Međutim, životinje ne govore ljudskim jezikom, nego je Sulejmanu a.s. dato da može da razumije glasove životinja.

Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: KOMENTARI NA KVIZ   KOMENTARI NA KVIZ - Page 13 Icon_minitime

Na vrh Go down

KOMENTARI NA KVIZ
Na vrh 
Stranica 13/13Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
 Similar topics
-
» Čapljina 12./1985.
» Kviz znanja
» KVIZ ZNANJA
» Okupacija u 26 slika
» KVIZ ZNANJA