OOOOO još jedan Slovenac. Ali ipak ajde da na forumu govorimo ovim jezikom, svi če razumeti. Na PP, slobodno piši Slovenački.
Imali smo i mi jedan prazan avijon u kasarni. Ali nas niko nije plašio time. Iako dobio sam jednu dobrodošlicu od komandira voda, ali nebi pisao loše stvari o JNA. JNA je u principu je bila dobra, što se dešavalo u sitnim stvarima, i kasnije kod raspada, nije stvar principa, nego drugih stvari. Ajde da podelimo samo pozitivna iskustva.
Sečam se i mog skidanja, za drugare sa karaule sam tada bio spreman da ginem, ipak sa velikim veseljem sam otišao kuči. Nekoliko nas sa različitih karaula skinulo se isti dan, sreli smo se u komandi, posle smo išli vozovima od do, kao lokalni voz dođe brže nego jedan što napravi celi put. Polako se grupa gubila, i ja ostao na kraju sam.
Drugove češ teško nači, iako ovaj forum ima preko stotinu posetilaca dnevno, mnogi se ne prijavljanu, niti ne žele odgovoriti na obična pitanja, zdravo, kako si... I ako nečeš nači stare drugove, možda češ ovde sresti neke druge, iako samo preko interneta.