Pozdrav svima, pozdrav Kolja66.. Lijepo si sve opisao. Ja sam došao u 5327 septembar 87 i primećuje se da je od te generacije najmanje postova, kao da nije postojala. 6 mjeseci sam bio u MMB 1.bataljona i komandir baterije Zoran Mitrovski, dobar čovjek ali sumnjam daje neka vojničina. Drugih 6 mj. desetar zamjenik KV Siniše Lekića, Ko Sefaja i Karas, a komandir baterije Mihajel Petraš.. E taj je bio žiška.. Bio sam čudo u to vrijeme jer sam Sarajlija i služim u Sarajevu.. Mada mi je mjesto boravka drugo ali se gledalo samo mjesto rodjena.. Služio sam sa dobrim ljudima i poslednju generaciju lijepe JNA jer vidim da je sledeća generacija naj.... na kosovu. Bili smo u Visokom 1 mjesec, fantazija, Han pljesak na - 30 C najeb.... KALINOVIK, teren Bosna Vlašić, ali sa uživanjem.. Mi smo bili po hotelima Ilidže, Bembaši, kafićima, restoranima rado vidjeni. Narod nas volio... Pozdrav Uliksu, Baksu, Piliju, Karasu, Džemi, Radojku, Stanetu, Medi sa Klise, Dobošu, Mišelu, Baksovom drugu iz Mitrovice, Stoki, pokoj duše mom drugu Mijati.. Neka izvini koga sam zaboravio a mnoge sam