FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4601 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 10.09.16 18:14
Ovo bi uslo u moje radno mjesto.2013 godine u sklopu " projekat terasa" kod cerke napravio sam i ovaj sto.Dimenzije su mu 360 ×104 cm.Tada sam mu samo uradio zastitu, danas ga kompletno zavrsavam/ farbam[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4601 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 05.10.16 19:08
Najnoviji " projekat" za unuchad kod njih- jos ofarbat i gotovo [You must be registered and logged in to see this image.]
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 05.10.16 19:10
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 05.10.16 19:25
Trebao bi brzo krenuti sa renoviranjem sobe gdje slavim slavu, rusim pregradni noseci zid i od dvije sobe pravim jednu.Plan je da to zavrsim do 9 januara. Uglavnom bice tu dosta unikata, egzibicije sa drvetom i sl.Ja cu raditi manje vise sav posao, podove, prozore, vrata, grede i sl. Cilj je da na kraju to izgleda u nekakvom etno stilu sa dosta drveta, uglavnom hrasta posto imam suvu dasku od ranije. Vidjecemo kako ce to ispasti- hanuma nije bash odusevljena sa projektom.[You must be registered and logged in to see this link.] te drvo, dokle stim- sinoc mi rece.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 25.11.17 15:44
Projekat u toku, nista od najavljene egzibicije sa drvetom-omladina hoce novi, moderan stil. Izgleda da je proslo vreme hrasta i mahagonija. Sinoc mi dodje prijatelj i zemljak-vrstan kamenorezac, treba mi kamen u kupatilu (pragovi, window seal, sink,oko jacuzzija i sl).Pogleda buduci dnevni boravak za omladinu (od dve prostorije napravio jednu od oko 45 kvm),sva obrada drveta (moldinzi, vrata i td)je bio moj rad-crveni hrast, sa zavrsnim,transparentnim lakom. Sada se sve to senduje, farba u nekakvu belu nijansu. Mike da mi je neko rekao da ces ti farbati hrastovinu u belo nikada mu nebi poverovao. Svako vreme nosi svoje breme.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 25.11.17 17:39
milutins (citat):
Projekat u toku, nista od najavljene egzibicije sa drvetom-omladina hoce novi, moderan stil. Izgleda da je proslo vreme hrasta i mahagonija. Sinoc mi dodje prijatelj i zemljak-vrstan kamenorezac, treba mi kamen u kupatilu (pragovi, window seal, sink,oko jacuzzija i sl).Pogleda buduci dnevni boravak za omladinu (od dve prostorije napravio jednu od oko 45 kvm),sva obrada drveta (moldinzi, vrata i td)je bio moj rad-crveni hrast, sa zavrsnim,transparentnim lakom. Sada se sve to senduje, farba u nekakvu belu nijansu. Mike da mi je neko rekao da ces ti farbati hrastovinu u belo nikada mu nebi poverovao. Svako vreme nosi svoje breme.
Za desetak godina će im se dopadati prirodna boja drveta, možda. No, došlo vrijeme da su mlađi "stariji"
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 25.11.17 18:09
Ja sam se odusevio kada sam video stolicu koju je kolega iz Velike Kladuse postirao negdje na forumu ovdje. Stolica je poklon za Papu, rad pretpostavljam majstora iz bivse zavidovicke Krivaje. Oni su bili vrhunski majstori u izradi kontinentalnog-klasicnog namjestaja. Sada je toga sve manje, neka nova moda/stil. Ikea (obicno smece) i sl.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 25.11.17 23:04
milutins (citat):
Ja sam se odusevio kada sam video stolicu koju je kolega iz Velike Kladuse postirao negdje na forumu ovdje. Stolica je poklon za Papu, rad pretpostavljam majstora iz bivse zavidovicke Krivaje. Oni su bili vrhunski majstori u izradi kontinentalnog-klasicnog namjestaja. Sada je toga sve manje, neka nova moda/stil. Ikea (obicno smece) i sl.
Da. Šemso. Mnogo nedostaje na ovom forumu.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 26.11.17 10:24
Gde je drug Semso, opravdano odsutan ili ne daj Boze odustao od ucesca na forumu? Ili sam ja nesto propustio?
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 26.11.17 12:53
Brkakougar (citat):
Gde je drug Semso, opravdano odsutan ili ne daj Boze odustao od ucesca na forumu? Ili sam ja nesto propustio?
Šemso je principijelan i korektan drug, član foruma, koji se oglašava samo kad ima nešto da kaže. Svakako uživa zasluženo poštovanje i želimo mu dobro zdravlje i napredak, ma čim se trenutno bavio.
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8051 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 27.10.20 11:25
[You must be registered and logged in to see this image.] moje radno mesto vallentuna 2020god
Vojnik Graničar, šole and Zoran I vole ovaj upis
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15044 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 07.11.20 19:26
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 07.11.20 23:35
dodje jedna i zapocne pricu kako je muz vara. i kako je resila da sa njim poravnja racune. tu je moralo da se pomogne. zadovoljna musterija je ipak na prvom mestu
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15044 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 07.11.20 23:52
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 08.11.20 11:28
Cuo sam da i vulkanizeri imaju pune ruke posla....
Vojnik Graničar voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 25.06.21 10:59
Kod nas vulkanizeri jako dobro zarađuju. Ljetne i zimske promjene guma su itekako isplative, a onda montiranje i prodaja novih guma, krpanje probušenih..posla koliko hoćeš!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 21.10.22 20:13
Danas posetio bivse kolege u firmi gde sam radio. Interesantno da za ovih 1,5 god od kako sam penzos da se toliko toga promenilo. Kada sam sve video i cuo kakve su promene i sa kakvoim tempom, srecan sam da me te promene nisu obuhvatili.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Doktor Živago voli ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 22.10.22 7:15
Posle vise od dve godine nazove me moj bivisi sef Shabaz pakistanac i ponudi mi posao u Stockholmu.gde naci jeftinog a dobrog mehanicara ako ne u Srbiji. nismo pricali o plati mada je SWedska kruna mnogo pala tako da ni plata nece biti bog zna sta
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 22.10.22 9:45
vladimir (citat):
Posle vise od dve godine nazove me moj bivisi sef Shabaz pakistanac i ponudi mi posao u Stockholmu.gde naci jeftinog a dobrog mehanicara ako ne u Srbiji. nismo pricali o plati mada je SWedska kruna mnogo pala tako da ni plata nece biti bog zna sta
Znaci opet Swe. Kada?
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moje radno mesto 22.10.22 9:51
SveJug (citat):
vladimir (citat):