FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 27.11.12 18:27
Neka ostane reputacija.Zamislite kad ste stigli u JNA da smo svi bili desetari ,i da nema rangiranja po cinovima ...Ja jos nemam ni jedan "cvarak",ali samo polako...
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 27.11.12 18:29
Ako ništa drugo postigli smo cilj a to je rekordna prisutnost svih korisnika ovog foruma, mada još uvijek premalo onih koji pišu, ali...ima i za to udarnih snaga???
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 27.11.12 19:19
KeleOMJ (citat):
Neka ostane reputacija.Zamislite kad ste stigli u JNA da smo svi bili desetari ,i da nema rangiranja po cinovima ...Ja jos nemam ni jedan "cvarak",ali samo polako...
Da li moze neko od administratora ovde da nas podseti i ovde ponovo objavi odnos reputacija- napredovanje na forumu (cinovi).
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15050 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 27.11.12 19:22
dpuric (citat):
KeleOMJ (citat):
Da li moze neko od administratora ovde da nas podseti i ovde ponovo objavi odnos reputacija- napredovanje na forumu (cinovi)
Reputacija nema nikakve veze s napredovanjem na forumu, ne znam od kud nekome te informacije.
Napredovanje je definirano u RANGOVIMA: [You must be registered and logged in to see this link.]
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 27.11.12 20:35
Ok
The author of this message was banned from the forum - See the message
pozdravigasokoleejsokole Gušter
BROJ POSTOVA: : 45 ČLAN OD: : 2009-10-28
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 28.11.12 17:29
jel proslo glasanje
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE 28.11.12 18:10
pozdravigasokoleejsokole (citat):
jel proslo glasanje
Prolazi, putuje.....Postao sam ateist; ubili su boga u meni.
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Glasovanje u vezi REPUTACIJE