FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Fudbal

Go down 
+43
sasa staza
Vojnik Graničar
NELE.R
Brkakougar
Kuhar-Debar.
Četni evidentičar
sarentica
013gonzo
Željko B
Gringo
more6
dojran
Jozo Trklja
flexi
dinosaurus
BEOGRAD
pera84
Zemunac
East&West
momir
Stanko1
Gicko Prasić
semsudin
Max Blitz
Xanadu
Matrix
pukovnik
lacoš
milutins
SveJug
Stazio
bojnik
Bogart
mgalic2
alexandar
vladimir
FOSIL
ZAGORAC
Profa
gayvojnik
purger
Majdan
jun91 osijek
47 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next
AutorPoruka
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 13 Nov 2013 - 12:52

dinosaurus (citat):
semsudin (citat):
Ovdje je zakazalo osiguranje koje je potpuno pasivno promatralo vandalizam na stadionu Marakana.Klubovi nisu krivi ako se neko skriva iza imena i radi to što radi na stadionima.Po meni bolje je da igraju pred praznim tribinama nego ovo što se vidi iz priloženog.

Mnogo gora situacija ispadne kada policija ulazi na tribine medju navijače a to  posle obično prenosi sukobe i na ulice.
Činjenica je da je krajnje vreme da se nešto uradi po pitanju bezbednosti na stadionima

Da ovdje je to preraslo u vrlo ozbiljnu situaciju,par ljudi je ubijeno.

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 13 Nov 2013 - 13:06

Vremenom će biti sve teže to iskoreniti.

Recimo da se sretnu dva navijača zvezde i partizana,dinama i hajduka pa i reprezentacija Srbije i Hrvatske ili bilo koje druge negde u kafani pre meča,siguran sam da bi završili za istim stolom uz piće,pa mi nije jasno zašto čim se pojavi desetak ljudi više dodje do sukoba
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 13 Nov 2013 - 14:12

Puno ljudi ili kako to zovu u žargonu rulja teško je kontrolirati.U rulji ima svega samo najmanje ljubitelja sporta.Znam neke ljude koji jednostavno traže kavgu kad je oko njih puno ljudi,a kad su sami mirni su ko bubice.
Slažem se s tobom da klubovi sami ne mogu riješiti taj problem,treba uključiti čim je moguće više institucija koje su mjerodavne i mogu pridonjeti smirivanju.
Osim toga ne treba tu izmišljti toplu vodu,postoje načini samo ih treba primjeniti(npr Engleska).Ima toga svugdje u svijetu ali se slučajevi rješavaju i teško sankcioniraju.Neznam kako je prošlo ovo u Beogradu,u HR se više ništa ne piše o tom divljanju,nadam se da se neće jednostavno proći preko toga,bilo pa prošlo.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 13 Nov 2013 - 20:00

Mislim da će ipak biti BILO PA PROŠLO,NAŽALOST
Na vrh Go down
flexi
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
flexi

BROJ POSTOVA: : 669
ČLAN OD: : 2013-02-05
M(j)esto Aleksinac

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 13 Nov 2013 - 23:14

ja sam dosta vremena proveo na stadionima kao navijač voljenog kluba i definitivno mogu tvrditi a i video sam mnogo stvari koje nemaju veze sa fudbalom nego sa kriminalom, vodje navijača se bave svim mogucim kriminalnim radnjama i policija i rukovodstva klubova to znaju . Mogu vam reci da je i pre bilo frka na stadionima i tenzija ali retko gotovo nikad niko nije stradao govorim o vremenu SFRJ ipak je policija bolje odradjivala posao i bila dosta preventivna a kasnije i represivna ako je neko pravio nered zadnjih desetak godina retko idem i ako idem odem na zapadnu tribinu . A mislim da je veoma prosto to srediti nesto slicno kao Englezi ali bojim se da ne bi ispočetka imali dovoljno zatvora
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4341
ČLAN OD: : 2012-12-16
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeFri 15 Nov 2013 - 18:59

Priblizava se vreme pocetka utakmice i nadam se da ste spremili dosta cipsa, piva i da ce svako puno, puno da bodri svoje ljubimce.

Pozdrav i sretno Smile
Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1435
ČLAN OD: : 2013-03-11
DOB : 57
M(j)esto GRABOVAC, VELIKA KLADUSA

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeFri 15 Nov 2013 - 19:13

Što reče kapiten BiH reprezentacije Spahić Hrvatska ako ozbiljno shvati ovu utakmica može da sve riješi još večeras jer je po svim mjerilima kvalitetnija momčad.Ja mislim da će se to i desiti večeras i puno sreće VATRENIM.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 8:07

Nema komentara nakon utakmica scratch .Švedska je još u igri,teška situacija ali igraju doma.Ukrajina ima veliku šansu,izgleda da Francuzi imaju neki problem za koji mi neznamo,situacija u svlačionici ili selektor,jer neshvatljivo mi je da izgube 2:0 od Ukrajine.Hrvatska je propustila veliku šansu,cijelo poluvrijeme sa igračem više a bez prave šanse za gol.Sutra će to biti teška misija,teško dajemo gol naročito ako protivnik igra bunker.Trenutno nemamo raspoloženih bočnih igraća a to je jedino rješenje za bunker.Po meni šanse nisu veće 50:50.
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 9:42

Komentar scratch Razocaran sam bas kao sto si i sam napisao. Svedska Propustila u pocetku 2 dobre sanse a takve stvari se posle kaznjavaju. Mislim da ce biti sutra tesko sobzirom da moraju dati gol a Portugalci su nezgodni sa kontrama. Neutral 
Hrvatsku sam gledao prvo poluvreme posto je njihov mec poceo ranije. Verovao sam u pobedu Hrvatske a sa druge strane selektor Lars Lagerbäck (bivsi Svedski) je veoma poznati takticar i uspeo je stime.Smile 
Ukraina i Grcka su me jako iznenadili.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 10:21

Najvažnije je zaustaviti Ronalda,kad neide njemu,neide Portugalu.Bojim se sudaca,prvenstvo u Brazilu bez Portugala je puno manje para u kasi.Nisam pratio pa neznam ko sudi i kakvo je bilo suđenje u Portugalu.Nisam bio doma u subotu a ni jedan sportski program nama dostupan nije prenosio tu utakmicu.
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 10:39

Nemogu reci da je sudija (Italijan Nicola Rizzoli) bas bio naklonjen Portugalcima.

Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 14:04

Švedska-Portugal će biti neizvjesno do zadnje minute mada malu prednost dajem Portugalu ali navijam za Švede zbog Ibrahimovića,dok kod ostalih parova ne vjerujem da se Francuzi mogu izvući protiv jako dobrih i pripremljenih Ukrajinaca.Rumunija je slaba da napravi podvig protiv neugodnih Grka a Island ne može pobijediti mada znaju igrati i protiv jakih protivnika ravnopravno.
Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 1648
ČLAN OD: : 2013-03-15
M(j)esto Scottsdale

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 15:02

Hrvatska bolje da ne ide u Brazil jer ce se tamo samo izblamirati. Nereseno sa Islandom je katastrofalan rezultat. Tim ima jako dobre igrace ali ocigledno postoji neki problem u istom, posto su od favorita dosli u poziciju da ni Island ne mogu da pobede.
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Forumska Spomenica 2009 FS
Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 15:53

Obijest,previše novaca na računima i bahatost uzeli su danak!
Da,bolje da ne idu!

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeMon 18 Nov 2013 - 16:01

Treba sačekati revanš utakmice,u prvim se dosta taktizira
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:05

1:0 i igrač manje.Bit će problema.

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:09

lacoš (citat):
1:0 i igrač manje.Bit će problema.
Lacoše koja tekma?
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:16

Nije ga bez razloga Čiro nazvao Đilkoš,Manđo je jedan excentrik.

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:19

2:0 Srna cheers cheers
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:24

Svedska se bori ali je Portugalija opasnija. Ronaldo imao 2 dobre sanse. Neutral 

Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 21:54

1:0 za Portugaliju, ronaldo. Sad 

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:04

[You must be registered and logged in to see this image.]  cheers cheers cheers cheers cheers
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:11

lacoš (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.]  cheers cheers cheers cheers cheers
Cestitam i sretno. Very Happy 
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:12

1:1 zlatan.cheers 

Major
Major
Stazio

BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
M(j)esto HN

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:12

Očekivano. Čestitke hrvatskim fudbalerima i hrabrom selektoru.
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:15

2:1 Zlatan cheers cheers cheers 

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:18

Ajmo Švedska, još jedan.
Zna li neko kako je Ukrajina.
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:20

lacoš (citat):
Ajmo Švedska, još dva.
Nažalost 2:2 Ronaldo opet. Sad 
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:21

3:2 opet Ronaldo

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:23

lacoš (citat):
ČESTITAM LACOŠ
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:26

SveJug (citat):
3:2 opet Ronaldo
Jebiga SveJug ja već mislio evo vas,šteta.
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:26

lacoš (citat):
Ajmo Švedska, još jedan.
Francuska vodi sa 2:0
Rumunija-grcka 1:1

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 22:34

Hvala na informaciji,u hotelu sam na Braču,nemam teletext na TVu,jugo dere,svaki čas nestaje struje ali nema veze,glavno da smo prošli.
Izgleda da se Francuska vraća.
Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeTue 19 Nov 2013 - 23:43

Čestitam reprezentaciji Hrvatske na uspjehu u baražu i odlasku u Brazil.Nisam sumnjo u uspjeh.
Na vrh Go down
Stanko1
Podporučnik
Podporučnik
Stanko1

JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1905
ČLAN OD: : 2013-02-24
DOB : 75
M(j)esto Zagreb

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 7:20

Ajme ljudi, jel' ima netko kakav pištolj da sredi onog blentavog Ćosića (komentator HTV-a). Nevjerojatno je koliko taj iritira svojim zavijanjem i deranjem. On ne komentira utakmicu, on se dere na gledatelje i svađa se sa cijelim svijetom, a kad Hrvatska da gol tuli kao da je pobjegao iz Vrapča. Sinoć mi je došlo da zavitlam vazu u ekran.
Zapravo nisam mislio ozbiljno, ne treba čovjeka baš eksterminirati (nije humano), ali da mu netko sredi glasnice ne bih imao ništa protiv. Wink
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
M(j)esto HN

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 8:16

Istina, mnogi su preuzeli taj način komentarisanja od Mladena Delića ali to su uglavnom loše kopije ove komentatorske legende i njegovog originalnog stila. Rolling Eyes
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 15:46

Stanko1 (citat):
Ajme ljudi, jel' ima netko kakav pištolj da sredi onog blentavog Ćosića (komentator HTV-a). Nevjerojatno je koliko taj iritira svojim zavijanjem i deranjem. On ne komentira utakmicu, on se dere na gledatelje i svađa se sa cijelim svijetom, a kad Hrvatska da gol tuli kao da je pobjegao iz Vrapča. Sinoć mi je došlo da zavitlam vazu u ekran.
Zapravo nisam mislio ozbiljno, ne treba čovjeka baš eksterminirati (nije humano), ali da mu netko sredi glasnice ne bih imao ništa protiv. Wink

Ha, sad bi vam dobro dosao kakav ludi Amer sa tandzarom iz Walmart-a. lol! lol! 

Kad smo vec na fudbalu, niko ne pominje al' moji Bosanci dobili u St Luoisu po guzici od Argentine. Ako su se obrukali na terenu, nisu na tribinama. Zapalili su baklje (nesto sto se ovdje bas ne vidja svaki dan na sportskim dogadjanjima) pa se komentator dernjao gore nego Cosic. Embarassed

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 15:51

pera84 (citat):
Zapalili su baklje (nesto sto se ovdje bas ne vidja svaki dan na sportskim dogadjanjima) pa se komentator dernjao gore nego Cosic. Embarassed 

cheers  Laughing 

Ne kaže se da su baš bili loši:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Prim(j)eran Vojnik PV

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 16:51

Prijateljske utakmice ne kazuju baš pravo stanje vrijednosti neke reprezentacije ali u svakom slučaju zaslužena pobjeda Argentine nad BIH.Do SP ima još dosta vremena i selektor Sušić je sigurno uočijo gdje škripi kad naiđu na jačeg protivnika i pokušaće to da popravi.Što se tiče komentatora na utakmici rekao bih da ih ima koji su zalutali u tu profesiju pogotovo ako kopiraju  Mladena Delića.Imamo mi u BIH jednog takvog sportskog komentatora na tv FACE kojeg mi je zlo slušati kad prenosi utakmicu.Jedan je Mladen Delić i niko ga ne može ni približno kopirati.
Na vrh Go down
Stanko1
Podporučnik
Podporučnik
Stanko1

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1905
ČLAN OD: : 2013-02-24
DOB : 75
M(j)esto Zagreb

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 17:14

Stazio (citat):
Istina, mnogi su preuzeli taj način komentarisanja od Mladena Delića ali to su uglavnom loše kopije ove komentatorske legende i njegovog originalnog stila. Rolling Eyes
Mladen Delić je bio akademik za ovakve pacijente. Ovo što radi lik koga sam spomenuo nije komentiranje nego vučje zavijanje.
Mladen je bio legenda i po svojim lapsusima. Primjerice: ''da li je to korner ili Šurjak?''. Ali su mu najbolje provale iz nekih utakmica Italije i Francuske: ''Lopta je na lijevoj strani, da li je to Betega, je Betega je Betega'' i ''a sada... evo... Tigana''. Laughing
Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2745
ČLAN OD: : 2012-11-13
DOB : 59
M(j)esto Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 18:22

Najjaći komentar gospodina Mladena Delića: "ma ljudi moji jeli to moguće"

[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 19:16

Moram da pomenem i pok. Vladanka Stojakovića,vrsan komentator sportskih prenosa
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:06

Fudbal je uvek bila tema razgovora medju zemljacima, kako klubski tako i "plavi". U secanje mi se zarila "majstorica" protiv Spanije u Nemacku kada je Kataliski postigao gol. U to vreme nije bilo satelita vec smo preko radio prijemnika pokusavali slusati prenose a sobzirom na daljinu cesto se gubio kontakt. Pretezno se radio Zagreb bolje culo. A verujem da se svako seca Mladena Delica i njegovih komentara. Smile 

Jos jednom sretno i verujem da sa ovakvim navijacima imatcete uspeha.Very Happy 

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Scottsdale

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:25

dinosaurus (citat):
Moram da pomenem i pok. Vladanka Stojakovića,vrsan komentator sportskih prenosa
Pogotovo kada popije, a dao Bog retko kada je bio trezan.

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:34

Preneseno s drugog portala:

Biseri YU komentatora

Mirko Kamenjaševič

•"Gol, gol ... kurac gol, stativa!!!"

(Slijedeća utakmica):

"Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal ... Topovski udarac i gol!!! Kurac gol, prečka!!! ... Sjedi mali, pička ti materina, ništa ne vidim."

(6 mjeseci suspenzije.)

Milojko Pantić

•(400 m u Atlanti): "U stazi četiri je glavni favorit, Majkl Džekson ..... Pardon, Majkl Džordan."

(Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaže): "Da, kolega Pantić želi da kaže kako je Majkl Džonson u Americi popularan kao njih dvojica."

•(Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime ..."

•(Arsenal - Ajax): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede, ulazi Patrick Vieira. Na ekranu ispisano slijedeće:
22. minutes, 10. Bergkamp out
Komentar Milojka Pantića:
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"

Zvonko Mihajlovski

•"Kakav udarac; pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik."

•"To je bila veća opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovića."

•(Lopta se natakla na šiljak na ogradi i pukla): "I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana."

•"Zbog ovakvih udaraca Roberta Karlosa osnovaće se društvo za zaštitu lopti!"

Srdjan Knežević

•(Gimnastika): "Pogledajte samo kako je građen ovaj mladić. Svaka majka bi ga poželela u svome domu, a tek ti predratni švalerski brčići ..."

Miloš Topalović

•"Sledećih nekoliko minuta ovog snimka protiću u znaku Georgi Hadžija i ove kretenske reklame za kečap!"

•"Obratite pažnju: na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?"

YU radio

•"Prejaka je ovo lopta za Savičevića, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem."

Slobodan Šarenac

•(Jugoslavija - Turska, finale EP u košarci 2001): "Ni majka mu za ovo ne bi sudila ličnu grešku"

Dobrosav Gajić

•"Ovo je takmičar iz San Marina, male ostrvske državice usred Atlantskog okeana."

•"U publici je mnogo zanimljivih ljudi kao na primer ovaj čovek sa bradom."

•"Zoran Savić je imao malu porodičnu neprijatnost ovih dana. Naime umrla mu je majka."

•"Stižu oko 13:30, narodski rećeno oko pola dva."

Miroslav Rede

•(Utakmica između Reala i Juventusa): "Tko prvi zabije gol, biti će u prednosti."

Dušan Memedović

•(Ožujak 1999, boks Holifield - Louis): "Svi se iskreno nadamo da će i sam meč potrajati bar koliko i ovo izvođenje američke himne."

Duško Korač

•"Ovo je Keli Erikson, sičušna Švedjanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A čovek koga upravo vidite, je snažni momak, Džon Godina, bacač kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmičenjima."

•(Mohammed Ali na Olimpijadi u Atlanti 1996. pali olimpijski plamen): "I pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbudjenja!!!"

•(Na nekoj Realovoj utakmici kamerman zumira Ronaldovu naušnicu): "Sreća što je Ronaldo fudbaler, inaće, da je bokser, kakav bi to zalogaj bio za Tajsona!"

•"Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja."

•"Što bi rekla stara rimska poslovica, ne vjeruj Dancima ni kad darove nose!"

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:39

Gde nadje ovo!!!!!! HA HA HA,baš si me nasmejao  cheers
Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Scottsdale

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:40

Vladanko je na jednoj utakmici rekao, da se u pocasnoj lozi nalazi Draza Mihajlovic, umesto Draze Markovica. Navodno je dobio suspenziju za taj lapsus.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:44

BEOGRAD (citat):
Vladanko je na jednoj utakmici rekao, da se u pocasnoj lozi nalazi Draza Mihajlovic,  umesto Draze Markovica. Navodno je dobio suspenziju za taj lapsus.
BEOGRADE,lepo sam napisao da je bio vrsan kometator,imaš + sutra za prethodni post,baš si me nasmejao:cheers: cheers
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:49

DVA NAJ BOLJA POSTA DO SADA!!!!!!

PERA I BEOGRAD SVAKA ČAST!!!!!!
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitimeWed 20 Nov 2013 - 20:54

dinosaurus (citat):
DVA NAJ BOLJA POSTA DO SADA!!!!!!

PERA I BEOGRAD SVAKA ČAST!!!!!!

Pa nismo mi dzaba "ameri". lol! 
Na vrh Go down
Sponsored content

Fudbal - Page 7 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Fudbal   Fudbal - Page 7 Icon_minitime

Na vrh Go down

Fudbal
Na vrh 
Stranica 7/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next