Ja sam Željko Čorak iz Zagreba.Sreli smo se poslije JNA, jednom 80 i neke ispred Glavnog željezničkog kolodvora u Zagrebu i baš mi bilo drago.Bio si OK kolko se sjećam.Al buraz ti je bio veća faca.O njemu su gušteri svašta pričali.Meni je prodao katanac za kasetu sa samo jednim ključem ali mi nikad ništa nie falilo iz kasete.
Da, ono je bio Ivanović iz Valjeva.Nas par je sa straže pokupio stažo Čedo Matić (omalen ali drčan lik) pa smo ganjali tu dvojicu. Poslije su me za nagradu poslali u Dom JNA.Slomo prvo mislio da imam neku štelu pa me nije dirao a kad je provalio da nemam nikog onda me počeo ganjat na sva gađanja na Kunovo al sam ga zezno pa nisam otišao na logorovanje.Ipak me spizdio u prekomandu u Podgoricu (KMT-Masline)...
Inače Zdravko (kako mu je ono prezime?) mi je bio k-dir odjeljenja.Sjećam se kad sam tek došao on meni stalno "Zemo ovo,zemo ono" a ja ne znam kud bi ga po govoru strpo. Pitam ja odakle je a on veli "Iz Zagreba!" "Pa odkud iz Zagreba?" "Pa ne baš iz Zagreba...Iz Čakovca!" A do Čakovca iz Zagreba ima skoro 100 km.Poslije je ispalo da je zapravo iz Kotoribe, na mađarskoj granici...Još dalje od Čakovca.
Pozdravi brata i sretno ti bilo.Kad prolaziž javi se,obavezno!