FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

vojna saradnja zemalja

Go down 
AutorPoruka
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8095
ČLAN OD: : 2011-01-25

vojna saradnja zemalja Empty
KomentarNaslov komentara: vojna saradnja zemalja   vojna saradnja zemalja Icon_minitime05.10.24 14:02

spisak zamalja sa kojima Srbija ima odlicnu vojnu saradnju je malo duzi 

1 Rusija 
2 kINA
3 uae
4  Azerbejdzan
5 Francuska
6 USA
7.Pakistan
8 Egipat 
9 Saudi arabija
10  Banglades
11 KAZAHSTAN 
12 kENIJA 
13 Kipar 
14 Grcka 1
15 Bugarska 
16 BIH 
17 Mjanmar
18 CESKA REPUBLIka
19 Madjarska
20 Irak
oblici saradnje su razliciti. od nekih zemalja  samo uvozimo vojnu opremu i naoruzanje,u druge zemlje samo mi izvozimo opremu i naoruzanje. sa trecim zemljama organizovana je zajednicka proizvodnja vojne opreme i naoruzanja
meni je posebno zanimljiva saradnja UAE ,PAKISTANA,EGIPTA I SRBIJE.SRBIJA UOPSTE NEMA IZLAZ NA MORE  I NEMA MOGUCNOST TESTIRANJA DALEKOMETNE ARTILJERIJE NI PROBE BALISTICKH I KRSTARECIH RAKETA. rezultati ove saradnje su jako vidljivi i pitanje je koliko je to blizu seriske proizvodnje

21. Izrael sam namerno izostavio sa ovog spiska jer je tu vojna saradnja nepoznanica. niko pouzzdano ne zna sta transportni avioni izraela donose a sta odnose iz Srbije.

soca voli ovaj upis

Na vrh Go down

vojna saradnja zemalja
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Muzika drugih zemalja i naroda
» Karaula "Ceršak" V.P. 5457 - granični odsjek Maribor - 1988 -1989 godina.
» Vojna policija JNA
» Vojna Glazba
» vojna vježba