FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 27.11.22 10:37
Pitanje...druze Slobo sta bi ti uradio ovoj plavusi, uzeo joj 100 evrica ili bi je kresnuo???
Sloba1 voli ovaj upis
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 27.11.22 15:27
Brkakougar (citat):
Pitanje...druze Slobo sta bi ti uradio ovoj plavusi, uzeo joj 100 evrica ili bi je kresnuo???
Oboje
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 27.11.22 15:42
Hehe..pitanje je bilo za druga Slobu, ali eto..ako neće Sloba, drug Poručnik se dobrovoljno javio. A tko prvi, njemu đevojka...
PORUCNIK, Sloba1 and goran9030 vole ovaj upis
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 28.11.22 20:35
Doktor Živago (citat):
Hehe..pitanje je bilo za druga Slobu, ali eto..ako neće Sloba, drug Poručnik se dobrovoljno javio. A tko prvi, njemu đevojka...
Pa ako on neće oboje, ja bih bio zadovoljan sa ostatkom...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Sloba1, goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 28.11.22 21:12
Brkakougar (citat):
100 evra, pošto sa novcem slabo stojim, muku mučim. Nije mi do seksa.
SveJug, PORUCNIK and Doktor Živago vole ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 28.11.22 22:40
Svaka čast Slobo na iskrenosti.
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8084 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 28.11.22 22:52
hvali mi se jedan deda kod koga sam stanovao u Copenhagenu kako je smuvao ribu mladju 50 godina od njega i pokazuje mi njenu sliku. Slovakinja, crna visoka sisata brineta i da joj je kupio kucu u Slovackoj i potpuno rrenovirao. kostalo ga to 100 000eur ali mu nije zao . mislim se ja deda kakva si ti somina ko je koga tu upecao . ojadila ga za sve pare.devojka je ocigledno profesionalac , startuje penzionere po parkovima i kad oseti da imaju ustedjevinu opeljesi ih do kraja
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 2:39
E moj kapetane, nije deka som. Somovi su oni sto misle da ce nesto ponijeti sa sobom pa dzimrijaju cijeli zivot. Bacio na pupak, pa sta. On ustedio, on procerd'o. Sta treba, da ostavi naslednicima (ako ih ima) koji ga mozda posjete jednom, dvaput godisnje? A i na sahranu ce doci samo ako se bude otvarao testament. Umrijet od gladi nece, vjerovatno ima penziju a i nekretnine cim bere kiriju. To me podsjeti, i ti si garavoj kupio barem dvoja vrata u toj kuci a sise je samo deda pipk'o.
PORUCNIK and Doktor Živago vole ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 7:52
pera84 (citat):
E moj kapetane, nije deka som. Somovi su oni sto misle da ce nesto ponijeti sa sobom pa dzimrijaju cijeli zivot. Bacio na pupak, pa sta. On ustedio, on procerd'o. Sta treba, da ostavi naslednicima (ako ih ima) koji ga mozda posjete jednom, dvaput godisnje? A i na sahranu ce doci samo ako se bude otvarao testament. Umrijet od gladi nece, vjerovatno ima penziju a i nekretnine cim bere kiriju. To me podsjeti, i ti si garavoj kupio barem dvoja vrata u toj kuci a sise je samo deda pipk'o.
nema taj slepac nista. svoj stan u Copenhagenu je prodao i njivu u okolini Vrsca za 16000eur. svaki dan jede konzerve od 5 dkk ili 0,7 eur. sin mu umro, zena ga napustila a cerke ga ne obilaze. doduse bila je jedan dan jedna od nih samo do vrata nije ulazila u stan.zivi ko pustinjak nema sa kim rec da progovori
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 17:13
pera84 (citat):
Hebes pare kada su mlade pice i sise u pitanju...nek ide zivot.
pera84 voli ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 21:23
Brkakougar (citat):
pera84 (citat):
Hebes pare kada su mlade pice i sise u pitanju...nek ide zivot.
100 000eur za Slovacku ciganku????? ma ne bi to ni u drugom zivotu. deda uopste ne shvata da je bio zrtva to je poenta. kako to funkcionise u Coperhagenu? grupu penzionera koji se svako popodne okupljaju u parkicu ispred COOP marketa startuju ovakve predatorke. ulaze u pricu sa njima i traze broj telefona i adresu da ih posete u stanu. biraju samce kao sto je ovaj deda. deda je naseo jednom i to je debelo platio. zato drugi put kad se pojavila predatorka i pocela da ga ubedjuje da joj da broj telefona nije joj dao. ja do tada nisam ni znao cime se sve mlade devojke bave u inostranstvu
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 21:38
Citat :
100 000eur za Slovacku ciganku?????
Pa, po tvojoj prici, ciganka izgleda k'o milion. Znaci, djedo je devetsto 'iljada u plusu.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 22:58
vladimir (citat):
100 000eur za Slovacku ciganku????? ma ne bi to ni u drugom zivotu. deda uopste ne shvata da je bio zrtva to je poenta. kako to funkcionise u Coperhagenu? grupu penzionera koji se svako popodne okupljaju u parkicu ispred COOP marketa startuju ovakve predatorke. ulaze u pricu sa njima i traze broj telefona i adresu da ih posete u stanu. biraju samce kao sto je ovaj deda. deda je naseo jednom i to je debelo platio. zato drugi put kad se pojavila predatorka i pocela da ga ubedjuje da joj da broj telefona nije joj dao. ja do tada nisam ni znao cime se sve mlade devojke bave u inostranstvu
Nemoj tako Vladimire. Kao da toga nema u Beogradu.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 23:30
pera84 (citat):
Citat :
Pa, po tvojoj prici, ciganka izgleda k'o milion. Znaci, djedo je devetsto 'iljada u plusu.
pa na slici koju sam ja video izgleda ko avion
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 23:39
SveJug (citat):
vladimir (citat):
Nemoj tako Vladimire. Kao da toga nema u Beogradu.
pa bas penzionera sa 100 000eur u dzepu i nema ali da i toga ima u Srbiji verovatno ima. vidi ljudi su cudni.jednog momenta kaze sta ce mi pare necu da ih nosim na onaj svet. a onda sutradan ode i kupi nekakve konzerve od 5 dkk da jede. skupa mu hrana u Danskoj,mala mu penzija i ostale gluposti.
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 59 Đakovo
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 23:40
pera84 (citat):
Citat :
A šta fali cigankama? Mislim, ima nas ovdje koji smo cigani u duši i po karakteru... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ In medias (t)res...
SveJug voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 23:41
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 29.11.22 23:48
HVALA JA TO NE BI PROBAO
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 3:38
Da probas jednom, promijenio bi misljenje. Mozda bi se i ti konzervama hranio...
Doktor Živago voli ovaj upis
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 3:51
vladimir (citat):
pera84 (citat):
Citat :
Pa to ti i govorim. A djedu svaka cast. Rek'o sebi, mazaces pastetu svaki dan al'... E sad, ispravi me ako grijesim. Ja sam iz tvoje price razumio da je stari omastio brke. Ili barem tako tvrdi. Ono sto se ovdje cesto desava, a vjerujem i drugdje, pojedinci nasjedaju na kojekakve fore preko interneta. Ljubavne izjave pracene bracnim ponudama, beskonacni emajli, telefonski razgovori, salju se pare a da se nikad nisu (i nece) sreli. Vrlo rijetko se nasamarena osoba obrati policiji. A ako to i ucini, imena su naravno lazna, slike tudje... I da budemo fer, podjednako nasijedaju i zene i muskarci
goran9030 and Doktor Živago vole ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 8:30
pera84 (citat):
vladimir (citat):
pera84 (citat):
Citat :
Pa to ti i govorim. A djedu svaka cast. Rek'o sebi, mazaces pastetu svaki dan al'... E sad, ispravi me ako grijesim. Ja sam iz tvoje price razumio da je stari omastio brke. Ili barem tako tvrdi. Ono sto se ovdje cesto desava, a vjerujem i drugdje, pojedinci nasjedaju na kojekakve fore preko interneta. Ljubavne izjave pracene bracnim ponudama, beskonacni emajli, telefonski razgovori, salju se pare a da se nikad nisu (i nece) sreli. Vrlo rijetko se nasamarena osoba obrati policiji. A ako to i ucini, imena su naravno lazna, slike tudje... I da budemo fer, podjednako nasijedaju i zene i muskarci
pa po njegovoj prici jeste se omastio cak je i u Slovackoj bio da bi joj kupio kucu. vala brate za te pare je mogao da jebe pola Copenhagena
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 18:27
To je ljubav!!!!
goran9030 voli ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 19:23
Brkakougar (citat):
To je ljubav!!!!
jeste do poslednje pare. smuvao 50 godina mladju ????? hahaha boze budale
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 19:37
Nema tu nista smijesno, svaka strana vrlo dobro zna sta daje a sta dobija. A to sto ima malo glume, i to je dio igre. Glumi i ona kod kuce.
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 19:45
vladimir (citat):
Brkakougar (citat):
To je ljubav!!!!
jeste do poslednje pare. smuvao 50 godina mladju ????? hahaha boze budale
Pa da vidiš, stari i nije baš toliki papak kao što kažeš. Ako nije radi ženske ostao beskućnik, nego dao ono što je pošteno zaradio, on je ispao faca. Zar je trebao još ovo nešto godina što mu je ostalo juriti babe po staračkim domovima? Djeci će valjda nešto ostaviti, a ako i ne - on zaradio, on potrošio. Ako se on fino osjećao dok ga je (ako ga je) pomilkila, njemu je taj osjećaj toliko koštao. I bolje da ga u njegovom komšiluku pamte kao je**ča (makar na baterije), nego ser*nju kad jednom preseli na nebeske njive. Ako je time toj 50 godina mlađoj pomogao da riješi životni problem, eto i dobrog djela, pa svi sretni i zadovoljni. Osim komšiluka ili zakinute rodbine.
pera84 and Doktor Živago vole ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 20:02
I sa Perom i Goranom se slažem. Za mene je ispao junačina i heroj. Pare je posteno zaradio i na svoj način ih svojevoljno potrošio. Sam pao sam se ubio. I pri tom uživao.
Stari, svaka čast i moj naklon do poda!
goran9030 voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 30.11.22 20:06
goran9030 voli ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 01.12.22 12:41
Christophoro Columbo je mogao otkriti Ameriku samo zato jer je bio: NEOŽENJEN!!!!!!!!! Da je Columbus imao suprugu, čuo bi slijedeće: - A zašto moraš ići ti? - A zašto ne pošalju nekog drugog? - Što si ti: jedini? Bez tebe se ne može? - Jesi li ti lud ili glup? - Zar ne vidiš da te iskorištavaju? - Ne znaš čak ni moju obitelj, a ideš otkrivati neki novi svijet! - Što sakrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! Kakva okrugla Zemlja? - A što, samo će muškarci putovati? Ma nemoj? - Zašto ne mogu i ja ići ako si ti šef? Mene nikada ne vodiš na putovanja! - Nesretniče, ne znaš više što bi izmislio samo da nisi kod kuće? - Ako izađeš na ta vrata, ja se iste sekunde vraćam mami! - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa svojim kurvama indijankama. Misliš da sam ja s grane pala? - Što kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Misliš da sam ja glupača? Što ima između tebe i te babetine? - Ne možeš ići i gotovo! - Ništa se neće dogoditi ako svijet i dalje bude ravna ploča. - Nemoj mi se ništa oblačiti jer ... NE IDEŠ!!!!!!!! KRETENU JEDAN !!!!
SveJug and Doktor Živago vole ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 03.12.22 10:19
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 05.12.22 10:36
Ko je Ivana Knöll i kako njoj slicno zive, ovde opisuje gosp. Gordan Stojić.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 05.12.22 19:28
Žene u Iranu su se izborile za ukidanje "moralne policije". Porazile su srednji vek. Njihov primer je danas kao što su svetu nekada primer požrtvovanosti bile hrabre partizanke.
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 11.12.22 13:43
arcibald01 (citat):
Pri nas v Sloveniji ni tako redko, da moški ima dva priimka. Svojega in ženinega. Celo nekaj znanih novinarjev.
Po našem obiteljskom zakonu je dopušteno da svaki od bračnih drugova uzme prezime onog drugoga, zadrži svoje prezime, ili svom prezimenu doda prezime drugog bračnog druga, neovisno kojim redoslijedom.
goran9030 voli ovaj upis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Ah, te žene... 11.12.22 18:12
Doktor Živago (citat):
arcibald01 (citat):
Pri nas v Sloveniji ni tako redko, da moški ima dva priimka. Svojega in ženinega. Celo nekaj znanih novinarjev.
Po našem obiteljskom zakonu je dopušteno da svaki od bračnih drugova uzme prezime onog drugoga, zadrži svoje prezime, ili svom prezimenu doda prezime drugog bračnog druga, neovisno kojim redoslijedom.
da muz uzme i zenino prezime ako sam dobro razumeo? pa jer taj musko ili nosi suknju da uzima zenino prezime?