FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6762 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 12.04.19 22:02
Ovde u Srbiji je prava konfuzija... Jedno piše u Ustavu a u stvarnom životu, svi se mešaju svakome u posao. Poglavar je čas političar, političar opet tumači Crkvu, a vernici se još najmanje eksponiraju...
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15045 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 15.07.19 15:37
TKO JE SUDAC KOJI JE PRVI PUT U RH IZREKAO KAZNU OD 10 GODINA ZA SMRT U PROMETU
Ne prašta ni obiteljskim nasilnicima, dilerima ni huškačima na mržnju
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 30.09.20 19:44
Normalnim ljudima ne treba slovo Ustava. Ne daj na svoje,a poštuj tuđe. To je osnova svega. Kamo sreće da možemo podnijeti različitosti i korektno se odnositi prema takvima. Ja sam katolik i za mene su svi Božja stvorenja neovisno o vjeri,boji kože obrazovanju ili materijalnom statusu. Kada budemo mogli prihvatiti različitosti tada ćemo imati pravu državu i društvo i moći ćemo napredovati.
PORUCNIK voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 02.10.20 12:20
Evo, mi smo na ovom Forumu i ugl. korektno debatiramo. Ako je netko nekorektan i piše gluposti na Forumu, dežurni oficir to skine i idemo dalje. Bivša država se raspala, prestala postojati i JNA, a na ovom Forumu smo mi i držimo se hvala Bogu, neovisno o nacionalnoj pripadnosti, vjeri ili nečemu petome. Pišemo svojim jezikom i svojim pismom i nikoga to ne smeta, a tako i treba da bude. Uostalom, to je i generalštab tako odlučio. Mene ne smeta je li netko Slovenac, Srbin, Albanac, Bošnjak ili Makedonac. Kamo sreće da se više ljudi uključi u Forum. Zajedno smo jači, kako se kaže.
PORUCNIK voli ovaj upis
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8052 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 03.10.20 11:40
Doktor Živago (citat):
Evo, mi smo na ovom Forumu i ugl. korektno debatiramo. Ako je netko nekorektan i piše gluposti na Forumu, dežurni oficir to skine i idemo dalje. Bivša država se raspala, prestala postojati i JNA, a na ovom Forumu smo mi i držimo se hvala Bogu, neovisno o nacionalnoj pripadnosti, vjeri ili nečemu petome. Pišemo svojim jezikom i svojim pismom i nikoga to ne smeta, a tako i treba da bude. Uostalom, to je i generalštab tako odlučio. Mene ne smeta je li netko Slovenac, Srbin, Albanac, Bošnjak ili Makedonac. Kamo sreće da se više ljudi uključi u Forum. Zajedno smo jači, kako se kaže.
tako i treba da bude
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: Pravna i sekularna država 03.10.20 13:43