FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Bolnicar-Novi Sad

Go down 
2 posters
AutorPoruka
barbican
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 43
ČLAN OD: : 2017-07-01

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitimeSat 1 Jul 2017 - 0:42

Postovanje,

Bio sam aprilska klasa 1974-te na obuci za bolnicara (desetara) u Novom Sadu, prekomanda je bila u Zrenjanin a vecina je otisla za Trebinje, pa bih bas volio znati imali koga iz te aprilske klase bolnicara da je bio na obuci u Novom Sadu na ovom portalu.

Hvala
Na vrh Go down
barbican
Gušter
Gušter

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitimeMon 3 Jul 2017 - 12:53

nema nikoga, nije valjda da su svi pomrli ili ne zalaze odje.. 

Ako ce pomoci, VP je bila 2667 Novi Sad.
Na vrh Go down
barbican
Gušter
Gušter

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitimeFri 3 Nov 2017 - 0:15

nema nikoga, ima li barem koga iz novog sada da zna sto je sa tom kasarnom dje je bila obuka za bolnicare. jel jos ima vojske ili je zapustena ko vecina kasarni po bivsoj drzavi.

kasarnu smo zvali mileticeva, jel je bila u mileticevoj ulici, mislim da je pravo ime bilo XIII vojvodjanske brigade, bas se i ne sjecam.

takodje, sto je sa kasarnom u zrenjaninu.
Na vrh Go down
barbican
Gušter
Gušter

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitimeFri 10 Nov 2017 - 17:42

Razumijem da na forumu mozda nema nikoga sto je samnom sluzio ali da bas nema nikoga ko sad zivi u Novom Sadu ili Zrenjaninu pa da zna sto je sa doticnim vojnim objektima i napise par rijeci. 

hebo te, ja sam iz Dubrovnika, pa iako nisam sluzio a kamo li zivio u Trebinju ili recimo u Plocama i da se neko interesira za kasarne u tim mjestima, napisao bih mu sto je sada u tim kasarnama i jesu li jos u sluzbi JNA.

nes ti jakog foruma, odoh ja prije nego i sto sam doso.

.......nije ni cudo sto se drzava raspala.
Na vrh Go down
PORUCNIK
Pukovnik
Pukovnik

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitimeFri 10 Nov 2017 - 19:42

Znam da je bila srednja vojna medicinska škola jedno vrijeme u Novom sdu, ali je prestala sa radom. Nisam znao da su bili i centri za obuku bolničara. mislio sam da tamo odlaze ljusi sa srednjom medicinskom školom.

Ideš li često u Ploče? Znaš li gdje je "Samačka zgrada", bivši vojni objekat u gradu?

Sponsored content

Bolnicar-Novi Sad Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bolnicar-Novi Sad   Bolnicar-Novi Sad Icon_minitime

Na vrh Go down

Bolnicar-Novi Sad
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Novi val
» Novi Sad 80/81
» Strumica 1988/1989
» ČELIČNA KRILA
» BOSANSKI NOVI VP 6062