FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Miroslav Ilić- Pozdravi je,pozdravi 07.12.15 20:34
Eh,kad god dođe u Hitch Bar u Zadar(ispod bolnice)zazvoni mi mobitel kad počne ova pjesma gdje su za vrijeme služenja letjele čaše i boce u birtiji a iza toga bi se nekako izvukli bez kazne,inače još uvijek mami uzdahe žena
Miroslav Ilić - Pozdravi je,pozdravi
A vojnička interpretacija jednih stihova ove pjesme u ono vrijeme je bila ...i tebe sam sit kasarno,dabogda se zapalila
Haris Džinović - I tebe sam sit kafano
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ......
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Miroslav Ilić- Pozdravi je,pozdravi 07.12.15 20:52
Mislim da je ovo jedna od Ilićevih poznatijih pjesama.
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Miroslav Ilić- Pozdravi je,pozdravi 07.12.15 21:27
Pukovniče blizu si a i ovaj komentar korisnika je sve rekao Moj matori je na ovu pesmu ostavio pare od prodatog konja, sa kojima je nameravao da dodje u Beograd da zaprosi moju majku koja je bila gradsko celjade. Mama nazalost vise nije ziva ali svaki put kada odem u kafanu ovo je prvo sto narucim kad dodjem i pislednje kad odlazim.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ......
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Miroslav Ilić- Pozdravi je,pozdravi