Poštovana generacijo 1984 iz Ilirske Bistrice,
Slovenac sam iz Ljubljane. U donju kasarnu Trnovo sam došao 6. aprila 1984 godine,
Druga baterija, četvrto odeljenje. Poručnik (kasnije kapetan) je bio Senad Selman, a njegov pomočnik stariji vodnik Dragan Nikolič-Nidžo. Prvu bateriju je vodio kapetan Stanković, stariji vodnik prve klase Josifović-Joske. Treću bateriju je vodio mislim da podporučnik Mutrezani-Murta. Bio je zajeban za vojsku. Iz Žagreba je došao neki kapetan prve klase, na mjesto komandanta. Mislim da se zvao Tomislav Kaličanin. Bio je oštar za vojsku, stvarno zajeban, Posle nekoliko mjeseci je otišao drugdje, a dobili smo ljudinu kapetana Srejića-Sreju. Stvarno prijatelj vojske.
Sa mnom su bili generacija Mirko Rosulnik, Dragan Kneževič, Milorad Miljkovič, Čaflješi Ruždi, Ljutfi Guri, Čaljkušič Ilija, Mladen Bandič (oboje Spliće), Ristič Šukrija, mali Bob Rock, negdje iz Podravine, ne sječam se prezimena, Lošonci Geza, mali Nikolič, mislim da je bio iz Lošinja i zvali smo ga "cigo", Ljubiša (ne sječam se prezimena)
Ako se netko javi, bit ću presrećan, da s njime kontaktiram posle ovog 25 godišnjeg sranja. Pitanje, dali su svi koje znam još živi. Ako me se netko sječa, bio sem i ćato. Pozdrav generaciji APRIL 1984 Ilirska Bistrica V.P. 7640 / 14b