FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.10.14 1:15
Četni evidentičar (citat):
Jesen je najlepši ljetni čas između svih ljetnih časa. Pogotovo 1 oktobar - moj zvanični rođen dan. I neka mi niko ne čestita, jer imam ja svaki dan rođen dan, prijatelji moji.
Pa, nek ti je srecan rodjendan prijatelju
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.10.14 1:54
PORUCNIK (citat):
Jesen je najlepši ljetni čas između svih ljetnih časa. Pogotovo 1 oktobar - moj zvanični rođen dan. I neka mi niko ne čestita, jer imam ja svaki dan rođen dan, prijatelji moji.
A jes pederu, prijatelju moj i napraviše to šta baš ja ne želio. Ipak puuuuno ti hvala.
Ajde budi sad faca i ispričaj, kako je u prošlosti i tebe zadeslilo to, da budeš peder. Uočio sam to u jednom od tvojih postova.
_________________ Audaces fortuna iuvat
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: čestitanja 02.10.14 3:44
PORUCNIK (citat):
A jes pederu, prijatelju moj i napraviše to šta baš ja ne želio. Ipak puuuuno ti hvala.
Ajde budi sad faca i ispričaj, kako je u prošlosti i tebe zadeslilo to, da budeš peder. Uočio sam to u jednom od tvojih postova.
Ne znam, vjeruj. To mi je pricala djevojka s kojom sam nesto imao posla. U startu joj je starija sestra savjetovala da me se mane jer sam zenskar, a kasnije i da sam peder. Pitao sam je sta ona misli o tome i hoce li savjetovati svojoj sestri da dodje i osjeti 'kako j.bu ovakvi pederi'. Rece da nije luda da me reklamira i tovari konkurenciju na vrat.
Usput, nisam ti cestitao 01.10. jer si rekao da ti je svakog dana rodjus.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.10.14 14:50
PORUCNIK (citat):
PORUCNIK (citat):
Ne znam, vjeruj. To mi je pricala djevojka s kojom sam nesto imao posla. U startu joj je starija sestra savjetovala da me se mane jer sam zenskar, a kasnije i da sam peder. Pitao sam je sta ona misli o tome i hoce li savjetovati svojoj sestri da dodje i osjeti 'kako j.bu ovakvi pederi'. Rece da nije luda da me reklamira i tovari konkurenciju na vrat.
Usput, nisam ti cestitao 01.10. jer si rekao da ti je svakog dana rodjus.
Mislim da je ovdje od dotične sestre ta riječ uporabljena kao karakterna osobina a ne seksualna orjentacija. :P;)
_________________ Semper Fidelis
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 03.10.14 2:47
pukovnik (citat):
Mislim da je ovdje od dotične sestre ta riječ uporabljena kao karakterna osobina a ne seksualna orjentacija. :P;)
Mozda, ali ne znam po kom osnovu bi me okarakterisala kao takvog... Nijesam imao cast da je upoznam
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 03.10.14 6:14
PORUCNIK (citat):
pukovnik (citat):
Mozda, ali ne znam po kom osnovu bi me okarakterisala kao takvog... Nijesam imao cast da je upoznam
Žališ se ili Hvališ ???
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 03.10.14 6:53
013gonzo (citat):
PORUCNIK (citat):
pukovnik (citat):
Žališ se ili Hvališ ???
Ni jedno, ni drugo... Samo konstatujem. Mozda je posredno dosla do toga, jer je bila bliska sa suprugom mog kolege, koji je znao da se ne druzim sa vojnim licima u slobodno vrijeme vise od 15 minuta (jedno malo karlovacko) dnevno.
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2963 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 28.10.14 10:25
Ej, sada vidim da sam unapređen u desetara. Već drugi put otkako živim.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 28.10.14 10:38
arcibald01 (citat):
I ne castis srecno bilo
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: čestitke 28.10.14 10:43
arcibald01 (citat):
Čestitam kolega ,čekamo te u kantini
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
SveJug Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 01.11.14 12:07
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.11.14 20:40
lacoš......
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.11.14 21:31
@lacoš,čestitam za vztrajnost (in znanje).
guster danijel Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 372 ČLAN OD: : 2014-04-06 DOB : 54 kostolac
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 02.11.14 21:54
Cestitam Lacosu.Ziv bio ti nama jos dugo godina.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 03.11.14 7:33
Drugovi,kolege i prijatelji-hvala. Sad su na forumu dva podpukovnika,odnosno jedan,jer je drugi,Gringo,odlučio odustati uz pomoć nekih prijatelja. Inaće su podpukovnici zajebani ljudi,evo pred neki dan jedan je napravio državni udar u Burkini Faso . Za sad ja još neću,ali pripreme su u tijeku(čim mi sašiju epolete )
Mirnooo [url=/reakcije/134463][You must be registered and logged in to see this image.][/url]
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
lacoš: komentar modifikovan dana: 06.11.14 13:41; prepravljeno ukupno 1 puta
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 03.11.14 9:35
lacoš (citat):
Drugovi,kolege i prijatelji-hvala. Sad su na forumu dva podpukovnika,odnosno jedan,jer je drugi,Gringo,odlučio odustati uz pomoć nekih prijatelja. Inaće su podpukovnici zajebani ljudi,evo pred neki dan jedan je napravio državni udar u Burkini Faso . Za sad ja još neću,ali pripreme su u tijeku(čim mi sašiju epolete )
Prijatelju čestitke za ovaj forumaški čin. I da znaš da si u pravu što se tiče zajebanosti potpukovnika. Još u JNA smo govorili čuvaj se potpukovnika na pukovničkom položaju.
Administracijo stavite potpukovniku Lacošu epoletu u profil, kod mene se samo prikazuje tekst: Podpukovnik
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 04.11.14 14:26
East&West (citat):
lacoš (citat):
Prijatelju čestitke za ovaj forumaški čin. I da znaš da si u pravu što se tiče zajebanosti potpukovnika. Još u JNA smo govorili čuvaj se potpukovnika na pukovničkom položaju.
Administracijo stavite potpukovniku Lacošu epoletu u profil, kod mene se samo prikazuje tekst: Podpukovnik
Ostala navika ulagivanja, ali cestitam od srca
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 05.11.14 16:43
Ćestitka za dolazeći rođendan Mirko_Bratuš valjda 68 ako pravilno računam
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 05.11.14 17:29
013gonzo (citat):
67.Hvala.Pa ravno "včeraj" sem prišel iz vojske.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 05.11.14 17:33
mirko bratuš (citat):
013gonzo (citat):
67.Hvala.Pa ravno "včeraj" sem prišel iz vojske.
Ja sam završio matematiku na PMF, ali sam slab u računu (riba i po dva dinara i po koliko su tri ribe...) Zato se moja žena koja je tata mata za kupovine (račun) stalno hvali da se ona udala za matematičara iz računa.
SveJug Kapetan I klase
lacoš: komentar modifikovan dana: 13.11.14 11:26; prepravljeno ukupno 1 puta
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 13.11.14 11:25
Ja se poslužio i bilo je normalno dobro. Toplo pivo i slatke napolitanke ma koje sorte bile. Živio ti nama i dugo kuckao na ovom i ostalim forumima !!!
SveJug Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 13.11.14 12:51
013gonzo (citat):
Ja se poslužio i bilo je normalno dobro. Toplo pivo i slatke napolitanke ma koje sorte bile. Živio ti nama i dugo kuckao na ovom i ostalim forumima !!!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 13.11.14 13:00
SveJug (citat):
013gonzo (citat):
SveJug Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 13.11.14 13:27
lacoš (citat):
SveJug (citat):
013gonzo (citat):