FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Sretan i blagoslovljen Uskrs vam želi Tehnička Služba Foruma BPN JNA
Načelnik Tehničke Službe VBČ i Pomoćnik Tehničke Službe Mikula 67 autor uskršnjeg logoa Foruma.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Čestitanja Sat Apr 04, 2015 8:33 pm
Hvala takodjer i jos vece hvala za info uvezi tehnihckog organizcije!!!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Čestitanja Sun Apr 05, 2015 12:58 am
Srecan Uskrs svim forumasima koji danas slave!
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Čestitanja Sun Apr 05, 2015 1:17 am
Predlazem da se tema spoji sa postojecom 'sretan Uskrs'.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15051 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Čestitanja Tue Apr 07, 2015 5:15 pm
Čestitamo Sv(j)etski dan Roma našim članovima romske narodnosti
Tehnička Služba
Načelnik Tehničke Službe VBČ i Pomoćnik Tehničke Službe Mikula 67 autor svečanog logoa Foruma.
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Čestitanja Tue Apr 07, 2015 7:22 pm
Pridružujem se čestitkama
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Čestitanja Tue Apr 07, 2015 7:32 pm
Evo i moje podrske i cestitke za ovaj dan nasim drugarima i prijateljima romske nacionalnosti...
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Romi, Cigani, Šipši..... u JNA Tue Apr 07, 2015 8:45 pm
Evo da i ja postavim jednu sliku. Ovo je vojnik Šabani Naser služio JNA u Sloveniji u Mariboru u kasarni "Tone Tomšič" 1988 godine. On je Rom, Cigan, Šipuši... tko zna koliko ima još naziva u narodu. Uglavnom spavali smo u istoj sobi on je bio na krevetu na kat s južne strane sobe nasuprot mene. Stvarno bi se iznenadio kada bi se on javio na ovaj forum. Dok je bio u kasarni "Tone Tomšič" došao je do čina razvodnika pa čina desetara. Ako me sjećanje ne vara i on je dobio prekomandu i otišao je vjerojatno u neku od karaula graničnog odsjeka Maribor ili u neku od karaula u Graničnom odsjeku Tolmin. ( Ja sam na slici lijevo od njega)
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Čestitanja Tue Apr 07, 2015 9:04 pm
Također se priključujem čestitkama,dijelio vojničke dane s dvojicom.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 10:50 am
Imao sam u jedinicama i clanove populacije Roma, kao i svih ostalih naroda i narodnosti ondasnjew SFRJ. Kao po pravilu, bili su medju omiljenijima u kolektivu! Cestitam im praznik, sa zeljom da nestane kao takav, da budu kao i drugi narodi.
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 11:37 am
A ovako izgleda zahvalnica koju sam dobio jednom povodom njihovog dana.
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 11:54 am
Digresija: zaista ne vidim razlog za postojanje dvije teme istog imena, osim sto smanjuje mogucnost da clanovi procitaju procitaju cestitke. Uz svo postovanje gospodi iz tehnicke sluzbe, ubuduce cu postove pisati na "starijoj" istoimenoj temi, osim ako oni nemaju objasnjenje za udvajanje iste.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15051 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 12:03 pm
PORUCNIK (citat):
Digresija: zaista ne vidim razlog za postojanje dvije teme istog imena, osim sto smanjuje mogucnost da clanovi procitaju procitaju cestitke. Uz svo postovanje gospodi iz tehnicke sluzbe, ubuduce cu postove pisati na "starijoj" istoimenoj temi, osim ako oni nemaju objasnjenje za udvajanje iste.
Hvala na zapazanju, no teme iako slicne, u biti su posve razlicite. Prva tema je opca i i u njoj se iznose osobne cestitke, uglavnom vezane za unapredjenje/promicanje clana na Forumu.
U ovoj temi ovdje su sluzbene cestitke Tehnicke Sluzbe u povodu svih blagdana ili spomendana. Tehnicka Sluzba je odgovorna za obiljezavanje propisanih blagdana i spomendana, stoga se u tom povodu i sluzbeno obraca slavljenicima.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 12:40 pm
VBČ (citat):
PORUCNIK (citat):
Hvala na zapazanju, no teme iako slicne, u biti su posve razlicite. Prva tema je opca i i u njoj se iznose osobne cestitke, uglavnom vezane za unapredjenje/promicanje clana na Forumu.
U ovoj temi ovdje su sluzbene cestitke Tehnicke Sluzbe u povodu svih blagdana ili spomendana. Tehnicka Sluzba je odgovorna za obiljezavanje propisanih blagdana i spomendana, stoga se u tom povodu i sluzbeno obraca slavljenicima.
Pozdravljam to, druze VBC! I predlazem da se ovdje ubace Srecan Uskrs, srecan Bajram, ako ima i srecan Vaskrs, srecna Nova godina i sve teme na kojima se cestita neki praznik! Ili je ideja da na ovoj temi samo admini teh sluzbe treba da postiraju cestitke?
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Čestitanja Wed Apr 08, 2015 5:49 pm
VBČ (citat):
pukovnik (citat):
A ovako izgleda zahvalnica koju sam dobio jednom povodom njihovog dana.