FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 26.02.14 23:17
milutins (citat):
Nemash ti pojma VBC.Ta tvoja vjerovanja su plod zablude i sklonost intrigantskom razmisljanju. Ti si sto se mene tice davno procitana knjiga,mogu ti reci da imam o tebi izuzetno visoko misljenje kao osobi visokih moralnih kvaliteta,malo si plitak,cesto ne vidish dalje od nosa.To je razlog sto imash takvo misljenje o meni.Nosish se svojim shicardzijskim nacinom razmisljanja-bitan ti je broj registrovanih clanova-kvalitet foruma te ne interesuje.Jedino shto mozes da me banirash.Milutin smatra privilegijom da pishe posteno,istinu bez okolishavanja-poruka je uvijek jasna. Ta privilegija u principu donosi ban kod osoba plitkih pogleda. Milutin moze pisati gdje hoce i kad hoce,kao i ti sto mozes banirati koga hoces i kada hoces.
Sa bele kose Sa obrve inje Nichi ce novo rastinje Bez vode Ne priznajem Mrtvo more Niti nepogode
i ban je privilegija
Hm, ovo se značkom PV ne može smiriti, ovo jedino neki orden može da dotera u red.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15057 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 26.02.14 23:24
milutins (citat):
Nemash ti pojma VBC.Ta tvoja vjerovanja su plod zablude i sklonost intrigantskom razmisljanju. Ti si sto se mene tice davno procitana knjiga,mogu ti reci da imam o tebi izuzetno visoko misljenje kao osobi visokih moralnih kvaliteta,malo si plitak,cesto ne vidish dalje od nosa.To je razlog sto imash takvo misljenje o meni.Nosish se svojim shicardzijskim nacinom razmisljanja-bitan ti je broj registrovanih clanova-kvalitet foruma te ne interesuje.Jedino shto mozes da me banirash.Milutin smatra privilegijom da pishe posteno,istinu bez okolishavanja-poruka je uvijek jasna. Ta privilegija u principu donosi ban kod osoba plitkih pogleda. Milutin moze pisati gdje hoce i kad hoce,kao i ti sto mozes banirati koga hoces i kada hoces.
Sa bele kose Sa obrve inje Nichi ce novo rastinje Bez vode Ne priznajem Mrtvo more Niti nepogode
i ban je privilegija
Hvala zaista na ovom visokom misljenju Milutine, ali se ne smatram osobom visokih moralnih kvaliteta.
Ban je rezerviran samo za krsenja forumskih pravila.
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4607 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 26.02.14 23:38
Nema na cemu-bitno je da smo se razumeli. Drag mi je post East&West-a,bilo bi mi krivo da eventualnim banom ne rijeshim neke nesporazume sa njim i pukovnikom. Vidim da mu je gornji post dobronameran. A piskarati se moze svugdje,naci cemo se na nekom novom forumskom drumu,verovatno i sa pukovnikovim miljeom.
Nikakva bura Ne smeta pravom umu Noch se spusta Korak se "menja" Pocinje dan na novom drumu
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 26.02.14 23:48
milutins (citat):
...verovatno i sa pukovnikovim miljeom.
Postaješ kolekcionar militarije ili si već pa nam nisi rekao?
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4607 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 26.02.14 23:56
Ma ne,taj milje jesam video na njegovim kolekcionarskim exponatima-spomenut je u nekom drugom kontekstu-u smislu "vidimo se"negdje na nekom drugom forumu/drumu. Mene je lako prepoznati,ja bih vjerovatno prepoznao pukovnika po njegovim exponatima i naravno miljeu
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 0:00
milutins (citat):
Ma ne,taj milje jesam video na njegovim kolekcionarskim exponatima-spomenut je u nekom drugom kontekstu-u smislu "vidimo se"negdje na nekom drugom forumu/drumu. Mene je lako prepoznati,ja bih vjerovatno prepoznao pukovnika po njegovim exponatima i naravno miljeu
Molio bih forumase da se ne kace za Pukovnika i njegov milje. I sam imam jedan (mali milion razastrtih po svakom hebenom cosku), tako da se kacite i mene. A onda ide...
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 0:17
milutins (citat):
U kolekcionarskim krugovima prilikom prezentacije svoje kolekcije svaki kolekcionar je po nećemu prepoznatljiv. Netko stavlja preko slika vodeni žig, netko izabire podlogu na kojoj slika,........ i po tome su prepoznatljivi bez da išta kažu ili napišu. Ja sam odabrao ovaj jer mi je najjednostavniji. Okrenem se od kompjutera i na drugom stolu samo poslikam predmet bez da radim suvišne pokrete tipa ustajanje,odlazak na drugo mjesto...... .Prateći slike možeš primjetiti sa su najčešće slikane i u istom kutu tog drugog stola. Eventualno mijenjam mjesto ako mi treba bolja svjetlost jer sve slikam bez blica obzirom da onda dobivam odbljesak na predmetu.
I da, zahvaljujem se svima na čestitkama a evo odmah i jedne prigodne na brzinu
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 0:22
pera84 (citat):
milutins (citat):
Molio bih forumase da se ne kace za Pukovnika i njegov milje. I sam imam jedan (mali milion razastrtih po svakom hebenom cosku), tako da se kacite i mene. A onda ide...
Pa stavi neku sliku da i mi vidimo vrijednih ruku djelo.
_________________ Semper Fidelis
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 3:45
East&West (citat):
milutins (citat):
i ban je privilegija
Hm, ovo se značkom PV ne može smiriti, ovo jedino neki orden može da dotera u red.
Orden/medalja za hrabrost ,goloruk na bunker
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 7:14
lacoš,Pukovnik, ČESTITAM!!!!!
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 27.02.14 8:26
Kolege,drugovi, hvala na čestitkama.[You must be registered and logged in to see this image.]
u kantini na[You must be registered and logged in to see this image.] i [You must be registered and logged in to see this image.] .Poslije zabava [You must be registered and logged in to see this image.] (Perica sredio popust).Odbor za doček spreman
Bojnik hvala na čestitki. Drago mi je da si se vratio .
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 13:39
bojnik (citat):
Poštovanje klaso, vidio sam da smo dobili još kolega iz AŠC-a.
Nadam se da ce biti aktivniji u pogledu teme.
pukovnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 13:46
Živio Bojniče.
_________________ Semper Fidelis
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 14:10
Jbg, Bojnik, ti dormirao pola zime pa se vratio sad kad je pocela korizma. Nema sad nista od tvog kulena i cvaraka. Aj', zivio ti meni al' nemoj vise tako!
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 14:25
Hvala ekipi na čestitka povodom izlaska iz zatvora i poštenog odsluženja zatvorske kazne, i kako kažem: IDEMO DALJE.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 14:25
Svim pripadnicama foruma JNA a i onima koje nisu a pripadale su JNA po bilo kom osnovu čestitam 08 mart DAN ŽENA
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 08.03.14 14:26
pera84 (citat):
Jbg, Bojnik, ti dormirao pola zime pa se vratio sad kad je pocela korizma. Nema sad nista od tvog kulena i cvaraka. Aj', zivio ti meni al' nemoj vise tako!
prijatelju, proći će i korizma. pozdrav.
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8065 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 09.03.14 15:14
30 dana nagradnog odsustva .Pamet u glavu Bojnice I dobrodosao na forum.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Čestitanja... 09.03.14 17:33