FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Bačka Topola septembar 86/87 Fri Jan 05, 2018 2:51 pm
cato8687 (citat):
A glavni garnizona je bio Živojin Kuvizić. Taj je bio faca, kompletan klon druga Tita. :-)
Pukovnik Zivojin Kuvizic je umro u Maju 2015-e. Sahranjen na groblju Lisje u Novom Sadu.
cato8687 Gušter
BROJ POSTOVA: : 34 ČLAN OD: : 2013-09-11
Naslov komentara: Pozdrav Wed Sep 12, 2018 3:33 am
Đorđević Miljan (citat):
pozdrav za ćatu guštera. ja sam bio 9218/20d dakle kod ivanovića i majića samo generacija 87/88 što znači da smo 6 meseci proveli u istoj spavaonici. bio sam vozač i šef vojnog orkestra i veoma me zanima šta se to desilo sa majićem u danilovgradu
Pozdrav i tebi. Pokušao sam te se sjetiti, ali nisam uspio. I onda vidim da si ti očito došao par dana nakon što sam se ja 'skinuo'. Pretpostavljam da ti je ćato bio Ivan Marić, njega se sjećaš ?
cato8687 Gušter
BROJ POSTOVA: : 34 ČLAN OD: : 2013-09-11
Naslov komentara: BT Wed Sep 12, 2018 3:43 am
Rukica (citat):
Netko je pitao za Krgu Samira. često se čujemo preko fb. Živi u Zenici. Zoran Majić vidim da ima fb profil i da živi u Danilovgradu. Zorana Lulića nisam nažalost sreo u ZNG-u ali umalo jesam. Kada sam za oluje trebovao neke materijale rekli su mi kolege da je satnik u PZO -u Zagrebu. Sad je vjerojatno već daleko dogurao. On je 63.godište. Inače, ljudi ja vam bar jednom mjesečno prođem pored kasarne. Salaš stoji gdje je i bio kod Bajše i dalje ima ista stražarska mjesta i stoje stražari, ali nema više pasa. stavit ću vam i slike drugi puta da vidite. Točim gorivo redovno na benzinskoj pumpi na sjevernoj strani kasarne. tamo kod onog ulaza teretnog. tamo NIS ima pumpu, popijem kavu i pričam djevojkama i momcima na pumpi kak je to izgledalo tamo. Miodrag Kulić vidim da isto ima fb profil.
Jes, ja sam pitao. Pozdravi Samira puno, nadam se da je živ i zdrav i da je sretno oženjen za Bebu, svoju ljubav iz vojničkih dana.
Još malo informacija iz 2013.. Zoran Majić je još živ i imao je firmu u BG, pa je dosta često znao navratiti u Topolu. Vodnik Kulić još živi u Topoli, a kapetan Ivanović preselio u Zemun. Major Stojadinov je preminuo, također i kapetan Tomašević - na žalost.
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Bačka Topola septembar 86/87