FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1419 ČLAN OD: : 2015-01-21 BIH-USA.
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 0:16
Neznam tesko je to pitanje.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 6:36
milutins (citat):
Moramo mi koji smo pod "specijalnom lupom"napraviti mali savez.Sacekacemo pukovnika i srdjana,nadam se da ce nam se i east-west prikljuciti i zajednicki formirati strategiju. Admini bi trebali da znaju jednu stvar-razlikovati postove i komentare na njih.Mnogo je lakse komentarisati nego napisati nekakav dobar post. Mozemo i mi pisati deklamativno,hvaliti admine i diskutante do mile volje.
Tako ti Boga, Milutine, po kojoj liniji strpaste Bata Nidzu u svoje kolo?
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 11:08
bojnik (citat):
lacoš (citat):
Priča se da za najmanju grešku odmah daje dosmrtni ban
a ja sam čuo , a i priča se po kuloarima da se ne dobije ni zadnja cigareta, jebaji ga pred streljanje bar nju dobiješ
Normalno vodi računa o tvom zdravlju
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
013gonzo: komentar modifikovan dana: 28.10.15 11:37; prepravljeno ukupno 1 puta
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 11:37
moji najdraži moderatori su VBČ i Alexandar
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 11:37
013gonzo (citat):
bojnik (citat):
lacoš (citat):
a ja sam čuo , a i priča se po kuloarima da se ne dobije ni zadnja cigareta, jebaji ga pred streljanje bar nju dobiješ
Normalno vodi računo o tvom zdravlju
zadnja je moj prijatelju, najslađa
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 11:38
bojnik (citat):
013gonzo (citat):
bojnik (citat):
lacoš (citat):
Normalno vodi računo o tvom zdravlju
zadnja je moj prijatelju, najslađa
Ali nije zdrava i ako jako kancerogena ne sme da se priušti! moraš da umreš zdrav.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4602 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 13:50
pera84 (citat):
milutins (citat):
Moramo mi koji smo pod "specijalnom lupom"napraviti mali savez.Sacekacemo pukovnika i srdjana,nadam se da ce nam se i east-west prikljuciti i zajednicki formirati strategiju. Admini bi trebali da znaju jednu stvar-razlikovati postove i komentare na njih.Mnogo je lakse komentarisati nego napisati nekakav dobar post. Mozemo i mi pisati deklamativno,hvaliti admine i diskutante do mile volje.
Bata Nidza je na dobrovoljnom banu-samim tim je" u nasem kolu"
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 13:54
milutins (citat):
Citat :
Bata Nidza je na dobrovoljnom banu-samim tim je" u nasem kolu"
Bata Niđo ti je u Makedoniji.Dali je u samobanu,neznam . Ali da je dobro imati takvog kolovođu,tu si u pravu
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 19:52
Mani su podjednako dragi Max blic i Purger ali i ostale moderatore cenim i postujem...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 20:04
sasa staza (citat):
Mani su podjednako dragi Max blic i Purger ali i ostale moderatore cenim i postujem...
Nisi to uočio, ali nisam više član administracije. Samo član foruma kao i svi drugi.
SA OVOLIKIM BROJEM KOMENTARA......MAX...TI SI PRVI NARODNI HEROJ FORUMA
Nisu samo postovi u pitanju... Za svaki problem ili nedoumicu, od postavljanja fotki do video klipova i svega ostalog, uvijek je bio tu da pripomogne, cak i u MP. Vjerujem da nisam jedini kojem je pomagao. I cijenim da je prilicno veliki njegov doprinos kvalitetu ovog foruma.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
PORUCNIK: komentar modifikovan dana: 31.08.17 19:38; prepravljeno ukupno 1 puta
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 28.10.15 21:28
Slazem se sa tobom druze PORUCNICE-i meni je pomagao mnogo puta oko svega i svacega, a narocito oko nesnalazenja na forumu....
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 31.10.15 23:48
bojnik (citat):
Slažem se.
_________________ Semper Fidelis
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 0:02
pukovnik (citat):
bojnik (citat):
Slažem se.
Meni je izuzetno drago....
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 8:32
SveJug (citat):
Kako rece Matrix, upoznali smo se i znamo ko kako dise (makar da se nismo sreli) pa smo stime mozda i promenili misljenje o drugima!?
Ili pak kako se to kaze: Skime si takav si.....
Mišljenja baš ne mijenjam ali mjenjam stavove.Tko mene kamenom ja ga sigurno neću kruhom niti obrnuto.Biti realan i neprivilegiran je odlika svakog vrhunskog moderatora.Zasad toliko..
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 8:48
Pridružiću se anketi i dati svoje mišljenje. Max Blitz i Alexandar(mada i ostali koji se brinu o radu foruma zaslužuju pohvale)
pukovnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 10:47
alexandar (citat):
pukovnik (citat):
bojnik (citat):
Slažem se.
Onda vjerojatno niste čitali između redova.
Srdjan Radovanov Vodnik
BROJ POSTOVA: : 432 ČLAN OD: : 2013-12-16
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 10:52
pukovnik (citat):
alexandar (citat):
pukovnik (citat):
bojnik (citat):
Slažem se.
To je kao da slušaš buku, a u tišini ti je sve rečeno.
pukovnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 10:54
semsudin (citat):
Pridružiću se anketi i dati svoje mišljenje. Max Blitz i Alexandar(mada i ostali koji se brinu o radu foruma zaslužuju pohvale)
Prijatelju ti očito ne pratiš sve teme na forumu a poglavito oglasnu ploču i obavijesti.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 14:03
pukovnik (citat):
alexandar (citat):
pukovnik (citat):
bojnik (citat):
Slažem se.
Zar mislite...? Pa upravo zbog toga i jeste pukovnice....
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 14:20
Mome najdražem moderatoru
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Srdjan Radovanov Vodnik
BROJ POSTOVA: : 432 ČLAN OD: : 2013-12-16
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 17:34
lacoš (citat):
Mome najdražem moderatoru
Jaooooj kažu da sam namćor, to ovi... ovi normalni danasnji, al nisam amdin, nedo Tito. Nego, pesma Vam je druže Lacoš taman, na svom mestu, al Taman. Kao ono kad je Lala bio na sudu, pa kaže sudija: pišite zapisniče, Lala je bio pijan kad je tuko sosu, Kad Lala kaže Nisam bio,, dobro reče sudija, pišite, Lala je bio trezan kad je tuko sosu, opet Lala: Nisam bio ni trezan, pa dobro Lalo, kakvi ste bili: kaže Lala: TAMAN. E i pesma je Taman.
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 01.11.15 22:22
Ne postoje Najdraži Moderatori niti će ikad postojati.Mogu birati moderatora koji je najrealniji i koji u najtežim trenutcima uspije smiriti člana,napetu situaciju,procjeniti kad će početi frcati iskre a pri svim radnjama koje obavi i dalje ostati drag što je vrlo teško s obzirom da uvijek Treba stajati između dvije vatre.Dali postoji takav moderator na ovom forumu kao i na večini ostalih mislim da ne.Za mene postoje realni,smireni i neprivilegirani.Ne volim izdvajati ali se volim sjetiti realnog moderatorskog rada Purgera i Stazia te sadašnjeg smirenog Dpurićevog i ZAGORČEVOG.Ne nameću se niti puno ističu ali rade smireno i samozatajno pa ih večina i ne primjećuje.To su samo neke od odlika pravih moderatora.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 02.11.15 12:01
U posljednje vrijeme su moderatori imali poprilicno posla, ali su pokazali i smirenost i mudrost, pa je sve nastavljeno tokom koji treba. Covjeka je najlakse kazniti, ali nije uvijek to najmudriji nacin.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 02.11.15 12:59
PORUCNIK (citat):
U posljednje vrijeme su moderatori imali poprilicno posla, ali su pokazali i smirenost i mudrost, pa je sve nastavljeno tokom koji treba. Covjeka je najlakse kazniti, ali nije uvijek to najmudriji nacin.
Kazna mora da bude odgojna i poučna.... Sve ostalo po mome nema smisla. A kako to postiči zavisi od onoga koji kazni. Nisu to lake stvari...
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 02.11.15 13:17
zokika (citat):
PORUCNIK (citat):
Kazna mora da bude odgojna i poučna.... Sve ostalo po mome nema smisla. A kako to postiči zavisi od onoga koji kazni. Nisu to lake stvari...
Najgora stvar je kad se pojavi licna netrpeljivost. A desava se, ipak smo zivi ljudi sa svojim sujetama i vrlinama. Mozda bi administracija trebalo da razmotri da se trajni ban clanu prikuca odlukom vecine, ili odlukom nacelnika glavnog staba, ako je do sada bila praksa da svaki moze trajno banovati.
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4602 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 19:33
Kod mene se desila promjena-sada mi je pera84 najdrazi moderator
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15049 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:09
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:16
A ja sam sada ljubomoran.
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:20
VBČ (citat):
Nadam se da će ta ljubav dugo potrajati.
Kako Mićo voli narodne poslovice ja se sjetio jedne od moga tasta a glasila bi "dok se maslo ne usmrdi"
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:38
purger (citat):
A ja sam sada ljubomoran.
E ova mi je draga-da bi bilo ljubomore mora da postoji ljubav,ja i purger dodjemo kao pcela i cvet,dodajmo tu onu pesmu "moj golube.....i eto stihova na pretek.
Josh dugo ce podsecati Obronci Sljemena Na purgerovo odsustvovanje i Mickov trajni ban
Na svojim krilima Rijeka Bosna ce nositi dan, Pevajuci pesmu; Moj golube................
Cekace "mlade bake" osvit Da vide srebrnu rosu I inje koje shara Dugu "momacku"kosu
direktno "u etar"-purger dobro dosao
ps-kratko pojasnjenje-cekace "mlade bake"osvit.Htedoh reci mlade bake u krevetu dok mi "momci"na forumu,i tako one cekaju nas sve do pred osvit(zoru)
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:46
VBČ (citat):
Nadam se da će ta ljubav dugo potrajati.
Ne znamo jos 'oce li sta biti od toga jer smo obadva trenutno u braku! Za sad se samo svodi na simpatije.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15049 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:47
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:48
Pčela i cvet . Kani mi suzu da se napijem!!!!! Šalji to ta je 21!!!!
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 21:58
VBČ (citat):
milutins (citat):
ja i purger dodjemo kao pcela i cvet
Desava se to kada se pise bez popravki-onako direktno u etar. U pocetku ideja je bila napisati stihove ;
...................... Dok se na livadi Pcela i cvet ljube Pevajuci pesmu Moj golube
...................... Kasnije sam "zbog efektnosti"ubacio Sljemen i Trebavu(a malo i zbog simbolike)i na kraju ispade kako ispade
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:00
e jeste tupavi,bacite akcenat na mlade bake i momke sa injem u kosi a ne pcelu i cvet
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:03
E ti si baš od akcenta!!!!! Šta joj se nisi stiso uz dupe nego se tu sa nama zajebavaš!!!
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:06
Kod mene tek 4 popodne,nego eno je vec cangriza,stavljaj tu kafu-odoh pristavit
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:11
VBČ (citat):
milutins (citat):
ja i purger dodjemo kao pcela i cvet
A ko koga tu, da izvinete na izrazu, prashi?
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:12
Ajde, ajde da se gospođa skroz ne naljuti!!
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:18
pera84 (citat):
Misliš oprašuje?
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 22:36
purger (citat):
pera84 (citat):
Misliš oprašuje?
Oprasiti je svrseni glagolski oblik, prasiti nesvrseni. Odgovor zavisi od toga jel' doslo do svrsavanja ili ne.
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8060 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 23:06
Purger ponovo na forumu?
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 23:06
milutins (citat):
Kod mene tek 4 popodne,nego eno je vec cangriza,stavljaj tu kafu-odoh pristavit
Bolje nego: "Operi ves i pocisti dvoriste!"
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 21.01.16 23:14
Moj najdraži moderator. takav nepostoji ali mi na forumu najvise nedostaje Vojnik Granicar. ako ovo cita da se pod hitno javi na duznost. auuuu Bojnika umalo da zaboravim bez slavonca ko Zima bez snega. Bojnik vracaj se na duznost
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 22.01.16 22:21
Mdni nedostaju najvise pero slovenac,stari fazan, bojnik,east west i roker.
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 22.01.16 22:41
auuu na starog fazana sam zaboravio. njegovi postovi iz Australije su legendarni. kad bi bar poslao neku fotku sa sa plaze da nas ogreje sunce u ledenoj Evropi. stari fazan mnogo pozdrava od mene
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Moj najdraži moderator 24.01.16 17:10