FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez
O, maznem ja sardinu koji put nevezano za frišku ribu s ribarnice. Meni je to sasvim ok za pod zub, onako kad bi nešto prigrizao. A od onih s povrćem, ove su (mi) najbolje, ne trebate druge tražit, i ne treba ništa dodavat!
Kuhar-Debar. Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1418 REPUTACIJA : 64 ČLAN OD: : 2015-01-21 BIH-USA.
O, maznem ja sardinu koji put nevezano za frišku ribu s ribarnice. Meni je to sasvim ok za pod zub, onako kad bi nešto prigrizao. A od onih s povrćem, ove su (mi) najbolje, ne trebate druge tražit, i ne treba ništa dodavat!
Ove sa povrcem nemaju premca.
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1672 REPUTACIJA : 57 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Pecanje 25.02.15 2:55
Evo i ja da se prikljucim patkometriji sa sardinama.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24335 REPUTACIJA : 657 ČLAN OD: : 2012-10-30
Eh Max, pa ovo je san ribolovaca, a dobra im i reklama "Riba se sama baca na štap, može i bez mamca..."
I ne samo sto je reklama, nego je i cista prevara. Na americkom trzistu ne postoji niti se reklamira ista slicno ovom.
A pricu o "biologu" i njegovoj radoznaloj supruzi mozete okaciti na udicu, mozda se zaleti kakav som.
"Garantovani povrat novca" podrazumijeva cijenu bocice. Postarina (koja nije uracunata u reklamiranu cijenu) se ne vraca. (a za te pare mozete poslati Golfov motor u Peking)
lacoš Kapetan I klase
znacka PV BROJ POSTOVA: : 4005 REPUTACIJA : 16 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Pecanje 01.06.15 7:59
Kanal Dunav-Tisa-Dunav,okolica Bečeja Jedan naš član u akciji
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Mikula 67 GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik Tehničke Službe
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1485 REPUTACIJA : 529 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 54 Šabac
Naslov komentara: Re: Pecanje 09.07.15 21:34
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
PORUCNIK GENERAL POTPUKOVNIK
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 9160 REPUTACIJA : 136 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 58 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Pecanje 10.07.15 0:20
Ziva istina, druze Mikula!!!
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1964 REPUTACIJA : 193 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 70 Beograd
Mislili smo Čehinju, ali nazalost, mamac zastareo......
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
vladimir Kapetan
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 3014 REPUTACIJA : 150 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Pecanje 11.08.15 20:54
bice,bice , nije mamac zastareo ,moze jos da odradi posao.samo strpljenje
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1485 REPUTACIJA : 529 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 54 Šabac
Naslov komentara: Re: Pecanje 05.10.15 21:33
Malo izlazak u prirodu, lep sunčan oktobarski dan...
mesto događanja: reka Dobrava kod Šapca
i prvi ozbiljniji ulov pašanca...(jes "grickalica" ali za njega je trofej...)
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2393 REPUTACIJA : 147 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Pecanje 06.10.15 2:46
Mikula nekad mora i s nečim početi a prvi ulovi su i najdraži ma koliki bili.Večeras sam se ranije vratio brodom jer sam vidio da neću uspjeti stići do otoka na kojem je kuća gdje ostanem kao i ostali koji su na moru kad se diže nevera.Vidilo se "drhtanje" mora i signal za bijeg na što bliže kopno.Sad mi je žao jer je odmor duše i mozga ostati u njoj ali u zadnji tren sam stigao i vezati brod u luci kad su Čehinje počele letjeti gradom .Parangali,samice i vrše su ipak bačene pa ujutro što i kako bude ja zadovoljan.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ......
lacoš Kapetan I klase
Mikula nekad mora i s nečim početi a prvi ulovi su i najdraži ma koliki bili.Večeras sam se ranije vratio brodom jer sam vidio da neću uspjeti stići do otoka na kojem je kuća gdje ostanem kao i ostali koji su na moru kad se diže nevera.Vidilo se "drhtanje" mora i signal za bijeg na što bliže kopno.Sad mi je žao jer je odmor duše i mozga ostati u njoj ali u zadnji tren sam stigao i vezati brod u luci kad su Čehinje počele letjeti gradom .Parangali,samice i vrše su ipak bačene pa ujutro što i kako bude ja zadovoljan.
Sad mi nešto nije jasno, jel si se u luku vratio zbog bure ili zbog "meteorološke dojave" da počinje kijamet "Čehinja"...
i prvi ozbiljniji ulov pašanca...(jes "grickalica" ali za njega je trofej...) Ma glavno je ovo što si napisao u naslovu,a kapitalci budu kad dođete u kaputu
Istina, dok nezazimi nema ni kapitalca , neopisiv je osećaj kad se vratiš iz prirode i sutradan odeš na posao sav "polomljen" ali sa puno nove energije.
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2393 REPUTACIJA : 147 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Sad mi nešto nije jasno, jel si se u luku vratio zbog bure ili zbog "meteorološke dojave" da počinje kijamet "Čehinja"...
A čuješ Čehinja još uvijek ima ali da sam se vratio zbog njih ne bih došao na forum nego u grad.Dobro me izvozalo do luke pa sam nakon dugo vremena ostao noćas spavati u fotelji i još logiran.Odoh još malo vidjeti što je ostalo na parangalu i samicama jer ne smiju ovoliko dugo stajati a za vrše nije problem.Večeras idem na lignje i sipe jer se vrijeme očistilo samo volio bih ja i đir da malo oči odmorim uz one uske u struku i bujne u
lacoš Kapetan I klase
A čuješ Čehinja još uvijek ima ali da sam se vratio zbog njih ne bih došao na forum nego u grad.Dobro me izvozalo do luke pa sam nakon dugo vremena ostao noćas spavati u fotelji i još logiran.Odoh još malo vidjeti što je ostalo na parangalu i samicama jer ne smiju ovoliko dugo stajati a za vrše nije problem.Večeras idem na lignje i sipe jer se vrijeme očistilo samo volio bih ja i đir da malo oči odmorim uz one uske u struku i bujne u
Ideš na donje more ili tu u kanalu?
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Matrix Poručnik
Lacoš večinom prema Kornatima od Žuta do Kurbe Vele i Kurbe Male te Dajne a i Molat i Žirje.Za lignje i sipe mi je dosta po kanalu i s donje strane Pašmana a kad bude hladnije zbog sebe i zdravlja sve radim po kanalu i s donje strane Pašmana.Davno sam stavio link iz emisije More o jednom ribaru i svemu ostalom eh što večina na komentarima kaže,nije on lud nego živi kako bi večina trebala živjeti.Nedavno sam ga vidio u Šibeniku i odmah zove na peku i gradele,ma čovik ipo na kubik Tko nije pogledao toplo preporučam,pašće salva smijeha ali i razmišljanja o njemu,ajte adio..
lacoš Kapetan I klase
Nedavno sam ga vidio u Šibeniku i odmah zove na peku i gradele,ma čovik ipo na kubik Tko nije pogledao toplo preporučam,pašće salva smijeha ali i razmišljanja o njemu,ajte adio..
E ovakovog več dugo nisam čuo,svaka mu čast.Jel ono kad priča o onima u Splitu što igraju na karte nije na radio Zagrebu ujutro kad se uključuje Splitski studio?
SveJug Poručnik
Medalja za VZ Znacka PV BROJ POSTOVA: : 2977 REPUTACIJA : 38 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
mesto događanja: reka Dobrava kod Šapca
i prvi ozbiljniji ulov pašanca...(jes "grickalica" ali za njega je trofej...)
S one strane Dubrave Dve devojke ubave A Mikula, tera chamac Hod' te cure,na mamac
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
gerard ford Podporučnik
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 1295 REPUTACIJA : 52 ČLAN OD: : 2014-03-12 Jaska
Naslov komentara: Re: Pecanje 17.10.15 16:57
Poželio sam se smuđa,nisam bio više od tri godine.
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ Značka PV BROJ POSTOVA: : 1238 REPUTACIJA : 43 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Pecanje 17.10.15 19:38
A ja se pozelio pecanja uopste-nisam isao 10-ak godina...
Cak i neznam gde mi je pribor,sve je razbacano....
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1964 REPUTACIJA : 193 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 70 Beograd
Naslov komentara: Re: Pecanje 17.10.15 20:12
Ja se navukao na ribu tek 81' godine kada sam zimi radio (normalno i živeo) u Poreču a hranio se u restoranima, pa uvideo kada ti je zubatac, i ostala skupa i veoma ukusna riba jeftinija od jagnjetine i prasetine, da je to veoma mljac mljac. Ni tada ni sada nisam imao nikakve želje za ribarenjem / pecanjem, ali kupim ribu bar nekoliko puta mesečno i ja ju spemam, a ostali tek kada probaju navale ... Pa i kupovina ribe je neka vrsta Pecanja / Ribarenja, zar ne?
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ Značka PV BROJ POSTOVA: : 1238 REPUTACIJA : 43 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Pecanje 17.10.15 20:46
Ima pecanja i onih riba-TROTOARKI-i to je jedna vrsta ribolova...