FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Vozdra raja, EX dzombe i gušteri k'o što sam i sam to bio, sad' već davne 1990 i dijelom 1991. godine. Zato se javih na ovu temu, posljednje generacije na odsluženju redovnog vojnog roka u ex JNA. Došla sam sva izbezumljena u decembru 1990. i izgurah do tamo nekoh jula il' avgusta 1991. Rod Inžinjerija, paviljon prvi gore do paviljona milicije, ne vojne već civilne da tako kažem, i oni su bili smješteni u okviru ogromne kasarne. A mora bit' ogromna čim je nazvana Maršalkom je l' tako?
Majku mu, ima par godina da sam izguglao ovaj sajt, čiji sam evo sada član, te sve hoću li-neću li se registrovati, pa me vazda obeshrabrivalo to što se malo il' nimalo javilo mojih klasića. Jbg, to je činjenica koju i sami znate. A opet, kako da se i javi kad' i sam to ne radim, tako da sam skont'o da ne treba bit' licemjeran već da uradim ono što je do mene a za ostalo kako mi drnč padne E čuj drnč baku mu u helankama, ko mu dade takvo ime ... nije vala bio ukusan što jest' jest, al' u askari se sve mete kad' si gladan. A gdje nećeš biti gladan jbt, polomiše te dok si gušter svi, i oficiri i dzombe, ucviljene djevojke da ne pominjem
Hajde pa se pišemo opet, pozz
_________________ Prijatno decembar [You must be registered and logged in to see this image.]
Care, jesi li još uvijek zainteresovan za ćakulanje sa klasićima iz 1991. Citiram te da ti stigne notifikacija na e mail, tako bi bar trebalo da bude ako tu opciju nisi ipak ukinuo. pozz
_________________ Prijatno decembar [You must be registered and logged in to see this image.]
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Maršal Tito Priština VP 9650/27 1991.