FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 24.01.13 22:09
Služio vojsku 87/88 mart, drugi 6 mjeseci u Prizrenu. Komandant kasarne bio ppukovnik Himzo Pečenković. Komandant pješadije kapetan Cvijić Nedeljko,zamjenik Konjikovac Stojan,politički kapetan Miroslav Rogić. Komandir 3 čete u kojoj sam ja bio kapetan Vladimir Huzanić, prve neznam kao se zove ali smo ga zvali "cipiripi" Dali netko ima iz te generacije ?????
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 24.01.13 22:17
zero07 (citat):
Služio vojsku 87/88 mart, drugi 6 mjeseci u Prizrenu. Komandant kasarne bio ppukovnik Himzo Pečenković. Komandant pješadije kapetan Cvijić Nedeljko,zamjenik Konjikovac Stojan,politički kapetan Miroslav Rogić. Komandir 3 čete u kojoj sam ja bio kapetan Vladimir Huzanić, prve neznam kao se zove ali smo ga zvali "cipiripi" Da li netko ima iz te generacije ?????
Zdravo 007 i dobro došao na forum! Nisam služio u Prizrenu, ali sam zamijetio pregledavajući starije postove sličnih tema taj nadimak 'cipiripi'. Ne znam sad točno gdje, naći ću ako ti već nisi pronašao. Sigurno se radi o istom kapetanu! Ne znam jesu li i forumaši iz iste generacije, sad napamet! Htio sam ti čim prije na to ukazati.
željko hr Gušter
BROJ POSTOVA: : 58 ČLAN OD: : 2012-02-26 DOB : 55 Orebić
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 25.01.13 19:06
Pozdrav! 88-89 maj,bio je i u Nišu kasarna Pantelej jedan Cipiripi.možda poručnik ali mi je ostao u sjećanju kao sitan-mali rastom ali brz kad hoda.bio je komandir čete,pješadije naravno.tamo je bio do kraja kolovoza 1988,možda je i njega ulovila prekomanda pa u Prizren.
zero07 Gušter
BROJ POSTOVA: : 4 ČLAN OD: : 2013-01-24
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 25.01.13 19:29
Max blitz i Željko hr, jučer sam surfao i našao sam ovaj forum pa tako nisam još detaljno ga pregledao. Sad sam se sjetio cipiripijevog prezimena Mladenović nisam siguran imena (Goran ili Dragan) bio je baš takav kakvog ga opisuješ i imao je kreštav glas uvijek je se njegov glas čuo sam je nešto zapovjedao.
Djida Zastavnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 972 ČLAN OD: : 2013-04-05
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 02.05.13 13:01
zero07 (citat):
Max blitz i Željko hr, jučer sam surfao i našao sam ovaj forum pa tako nisam još detaljno ga pregledao. Sad sam se sjetio cipiripijevog prezimena Mladenović nisam siguran imena (Goran ili Dragan) bio je baš takav kakvog ga opisuješ i imao je kreštav glas uvijek je se njegov glas čuo sam je nešto zapovjedao.
Ja sam sluzio u Prizrenu,septembar 88/89,prekomanda iz Kiceva u Lad pvo u Pz. Dobro se secam i znam odlicno u to vreme por. cipiripija iz pesadije.Siguran sam da je Mladenovic Goran zajeban bese ,uvek namrsten izigravao strogocu. U novemru 88 doslo nas 7 vozaca u prekomandu u Prizren.Zapade nama trojici da samo prespavamo u paviljonu pesadije,e tad sam upoznao cipiripija.Kako je jebavao jadnu vojsku to nije normalno.Napustio je vojsku i vidjao sam ga mnogo puta. Evo paviljona Pesadije iz sadasnjeg doba- Kfor Prizren Pozdrav za 4445
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 28.08.13 21:45
zero07 (citat):
Služio vojsku 87/88 mart, drugi 6 mjeseci u Prizrenu. Komandant kasarne bio ppukovnik Himzo Pečenković. Komandant pješadije kapetan Cvijić Nedeljko,zamjenik Konjikovac Stojan,politički kapetan Miroslav Rogić. Komandir 3 čete u kojoj sam ja bio kapetan Vladimir Huzanić, prve neznam kao se zove ali smo ga zvali "cipiripi" Dali netko ima iz te generacije ?????
Bio si sprat vise mene ,Ja sam bio protuoklopna Ceta.Komandir:Kapetan 1-e Klase Ganic Zvonko,Komandir Voda:Mladji vodnik:Veljko Bulajic .Mi smo bili kao sto rekoh,sprat nize od vas.
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.10.13 16:25
Ja sam služio u Prizrenu 87/88 u izvidjačkoj jedinici,kod kap.Salihbašića i por.Sretenovića,vodnika Erdeljana
brkanovac Gušter
BROJ POSTOVA: : 38 ČLAN OD: : 2013-12-09 DOB : 62 Nova Gradiška
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 09.12.13 21:18
Pozdrav svima posebno onima koji su služili u Prizrenu. Ja sam bio generacija travanj 1981 i nakon obuke u pješadiji VP4445/6, a posije toga na karauli "Stojanović" mislim da je jedna od "luđih". Tada mi zapovjednik čete bio tada kapetan NIkič, a zapovjednik voda potporučnik Dukarić i svojevremeno je svirao u "labaratoriji zvuka" kratko vrijeme. Što se tiče karaule Stojanović tamo nije bilo aktivnog starješine jer niko nije htje u tu vukojebinu ispod Koritnika. Ako je netko bio u to vrijeme volio bih čuti s njim,
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.12.13 1:11
Brankovac samo da te pozdravim...mislim da mi je prezime Dukarić poznato iako sam kasnije služio.Imam utisak da je i tada bio u Prizrenu
vargas Mladji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 374 ČLAN OD: : 2013-05-29 DOB : 56 Ludbreg
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.12.13 19:59
Karaula Stojanović je i 1988 bila malo "ćaknuta" što se tiće zapovjednika. Mislim da je bio po činu vodnik tj aktivirao se u JNA . Volio se kartati sa mojim klasićima, a večinom su se kartali za novac, pa je znao većinu svoje plače izgubiti.
brkanovac Gušter
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.12.13 20:26
Moji bećari 88/89 je već novija povijest. 81 na karauli "Stojanović" je i struja bila napredak. bio sam tamo od 9 mjeseca 81 do 6/82 znači udarno vrijeme zime a i udarno vrijeme pobune na Kosovu. Sjećam se da sam zakletvu polagao 5-i dan od dolaska u vojarnu kad nisam ni uprtače znao staviti na sebe. Sjećam se da sam u 9 mjeseci boravka na karauli dva puta sišao u Prizren i to sa naoružanjem i bojevom municijom. na Stojanoviću nije bilo aktivnih starješina a kamo li da su kartali s vojskom. što se tiče temperature na karauli mislim da je najniža zabilježena bila -28. poštu i novine smo dobivali na "spoju" sa dečkima iz karaule VV i to je obično namješteno iza ponoći tako da si mora htio ne htio doći dole na napuštenu ljetnu karaulu gdje je bila predaja pošte, paketa i novina.
vargas Mladji Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.12.13 20:58
Ta napuštena ljetna karaula se zvala Branko Mandić. Na njoj sam bio uoči 29.11.88. Digao me stažo oko 2 u noći zajedno sa još dvojicom klasića, pravac pinzgauer i u pičk. materinu. Niti znaš kamo ideš, niti znaš kad se vračaš. Tad su bile velike demonstracije zbog Azema Vlasija i Kaćuše Jašari, ako se dobro sjećam smjenili su ih iz CK Kosova ili tako nešto. Na Mandiću smo bili ranije kod upoznavanja rejona . Moj stažo , zvao se Milenković Mladen postao je zapovjednik karaule, a posada je bila sa Veljka Vlahovića i nas trojica iz graničnog voda, ukupno oko 20 ljudi. Karaula je bila KATASTROFA! Samo zidovi i krov. Bez prozora, vrata, čak nije bilo ni stropa. Umjesto stropa postavili smo najlonsku foliju da nam golubovi ne seru po glavama. Drugi dan su nam dovezli krevete i daske pa smo napravili vrata i stolove i klupe. Ludnica. Nas trojica iz G voda smo davali stražu kod zemunice s municijom i oko karaule. Na rejon smo rijetko išli, valjda nas je stažo štedio, šta li.Naposlijedku sam napravio vrata i na jednoj manjoj prostoriji u karauli pa smo municiju preselili u nju. Jezivo je bilo slušati vukove, a ti si kod zemunice, kojih 60 metara od karaule.
brkanovac Gušter
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 11.12.13 9:35
Pored karaule Branko Mandić je bilo i kolibe od nekog albanca koji je držao ovce cca 300-400 komada i preko cijelog ljeta je čitava obitelj bila tamo skupljala sijeno za zimu. Taj je morao biti podoban kad je imao dozvolu za ispašu čak i u graničnom pojasu. nas su sa Stojanovića zvali "vukovi sa koritnika" i kad usporediš uvjete kod nas ovi sa Veljka Vlahovića su živjeli kao u Hiltonu. po mjesec dana nije bilo struje, petrolejka majka a do nas se nije moglo pa smo morali hraniti svinje ako ponestane svježeg mesa. Konzervi i ostale ne kvarljive robe je bilo za par godina. Ne znam kako bi ova mlađarija što je do nedavno služila vojsku 6 mjeseci to podnijeli. U 14 mjeseci koliko sam služio 5 puta sam bio u Prizrenu jer prva tri mjeseca nismo smjeli mrdnuti iz vojarne a uzbunu sam mjesečno dobijao oko 50 puta. Što se tiče "golog jajeta" bio sam na njemu vrag zna koliko puta ali bar nismo išli na logorovanja tako da ni šator ne znam sastaviti. Inača na Stojanoviću nas je bilo oko 30 ali jednom dok nije došla popuna bilo nas je 17 i svaki dan si nešto bio ili na rejon ili straža ili cijepaš drva ili nosiš vodu s konjima sa bunara tako da je bilo za popizditi jedno 20 dana.
vargas Mladji Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 11.12.13 21:58
Ispod Mandića je bila dosta velika livada, a taj kraj se zvao Breznička bačila. Čića koji je pazio ovce nam je znao donijeti konjak ili slično iz trgovine. U vezi s njim imali smo jedan nemili događaj, čistu glupost i nepažnju. Moj klasić, Mudri Miroslav, Arnold po nadimku, išao je na stražu i normalno prvo je išao na grudobran koji je bio napola srušen, a okrenut je bio baš prema toj livadi. U jednoj ruci puška, u drugoj okvir, puška na grudobran, okvir pored nje, repetiranje, okidanje i buum! Arnold je ubio čobanu ovcu. Pošto nam je grudobran bio neka kao rutina, nije ni pogledao da na pušci već ima okvir, ili je ranije zaboravio skinuti okvir, ili je netko stavio, uglavnom ovca je poginula. Normalno skupili smo novce i čovjeku platili ovcu ali je ostao onaj upitnik što bi bilo da je umjesto ovce pogodio čobana.
slavonski brod Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1119 ČLAN OD: : 2014-08-31 DOB : 57 Slavonski Brod
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 10.01.15 13:55
zero07 (citat):
Kolega zero07, ja sam služio vojsku u izviđačima 1987/88 godina ali u moje vrijeme komandant kasarne bio je pukovnik Ojdanić Dragoljub.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 19.01.15 20:45
željko hr (citat):
Pozdrav! 88-89 maj,bio je i u Nišu kasarna Pantelej jedan Cipiripi.možda poručnik ali mi je ostao u sjećanju kao sitan-mali rastom ali brz kad hoda.bio je komandir čete,pješadije naravno.tamo je bio do kraja kolovoza 1988,možda je i njega ulovila prekomanda pa u Prizren.
Pozdrav za kolegu Željka pri kraju vojnoga roka išli smo u tvoju kasarnu Pantelej jer smo imali bojevo gađanje iz BRDM-ova tako da sam i upoznao tvoju kasarnu. Dečki iz izviđačke čete lijepo su nas ugostili i primili tako da mi je i taj dio vojske ostao u lijepom sjećanju
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 20.01.15 19:10
vargas (citat):
Ta napuštena ljetna karaula se zvala Branko Mandić. Na njoj sam bio uoči 29.11.88. Digao me stažo oko 2 u noći zajedno sa još dvojicom klasića, pravac pinzgauer i u pičk. materinu. Niti znaš kamo ideš, niti znaš kad se vračaš. Tad su bile velike demonstracije zbog Azema Vlasija i Kaćuše Jašari, ako se dobro sjećam smjenili su ih iz CK Kosova ili tako nešto. Na Mandiću smo bili ranije kod upoznavanja rejona . Moj stažo , zvao se Milenković Mladen postao je zapovjednik karaule, a posada je bila sa Veljka Vlahovića i nas trojica iz graničnog voda, ukupno oko 20 ljudi. Karaula je bila KATASTROFA! Samo zidovi i krov. Bez prozora, vrata, čak nije bilo ni stropa. Umjesto stropa postavili smo najlonsku foliju da nam golubovi ne seru po glavama. Drugi dan su nam dovezli krevete i daske pa smo napravili vrata i stolove i klupe. Ludnica. Nas trojica iz G voda smo davali stražu kod zemunice s municijom i oko karaule. Na rejon smo rijetko išli, valjda nas je stažo štedio, šta li.Naposlijedku sam napravio vrata i na jednoj manjoj prostoriji u karauli pa smo municiju preselili u nju. Jezivo je bilo slušati vukove, a ti si kod zemunice, kojih 60 metara od karaule.
Kolega Vargas,
poznato mi je sve oko karaule što ju navodiš jer sam bio na njoj par puta pošto sam znao biti dežurni vozač kada smo bili u kasarni. Što se tiče vukova bilo je i sa njima noćnih susreta prilikom povratka sa vožnje iz kasarne kada smo bili na terenu na karaulama. Jednom prilikom sam naletio na vučicu sa malim vučićima kako prelaze cestu, lijepo ih je gledati ali na odstojanju!!
vargas Mladji Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 20.01.15 20:49
Slavonski, da li se sjećaš onog bunkera, ko neka kula što je bio na albanskoj strani. Stalno smo ih pratili da li nas gledaju, kad se kroz otvor vidjela sunčeva svjetlost, znali smo da ih nema, a kad svjetlosti nije bilo to je značilo da ju albanski vojnik zaklanja i da nas gleda, ipak su bili naši "južni susjedi".
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 21.01.15 19:13
vargas (citat):
Slavonski, da li se sjećaš onog bunkera, ko neka kula što je bio na albanskoj strani. Stalno smo ih pratili da li nas gledaju, kad se kroz otvor vidjela sunčeva svjetlost, znali smo da ih nema, a kad svjetlosti nije bilo to je značilo da ju albanski vojnik zaklanja i da nas gleda, ipak su bili naši "južni susjedi".
Prilikom noćnog obilaska karaula sa dežurnim oficirom kolega graničar mi je pokazao svjetlost u bunkeru i za nekih par sekundi nije ga bilo jer su nas južni susjedi promatrali. Vidiš kolega da nam se polako vraćaju sjećanja i zgode vojničkog života.
buraz Gušter
BROJ POSTOVA: : 6 ČLAN OD: : 2015-07-01 DOB : 56 Pirot
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 02.07.15 8:57
Max Blitz (citat):
zero07 (citat):
Služio vojsku 87/88 mart, drugi 6 mjeseci u Prizrenu. Komandant kasarne bio ppukovnik Himzo Pečenković. Komandant pješadije kapetan Cvijić Nedeljko,zamjenik Konjikovac Stojan,politički kapetan Miroslav Rogić. Komandir 3 čete u kojoj sam ja bio kapetan Vladimir Huzanić, prve neznam kao se zove ali smo ga zvali "cipiripi" Da li netko ima iz te generacije ?????
Zdravo 007 i dobro došao na forum! Nisam služio u Prizrenu, ali sam zamijetio pregledavajući starije postove sličnih tema taj nadimak 'cipiripi'. Ne znam sad točno gdje, naći ću ako ti već nisi pronašao. Sigurno se radi o istom kapetanu! Ne znam jesu li i forumaši iz iste generacije, sad napamet! Htio sam ti čim prije na to ukazati.
Pozdrav klasići. Beži s puta ide TREĆA ljuta. Dotični , tada potporučnik Goran Mladenović - Cipiripi , došao je kao mlad i ambiciozan starešina da sredi stanje u trećoj četi i boravio u kasarni i dan i noć. Bio je tek oženjen mladi oficir. Poručnik je bio Milorad Arsovski, a Cvija komandir bataljona. Generacija septembar 87/88 , a maja 88 otišao u prekomandu na Bair (Kosovska Mitrovica). Cipiripi je nas 19 naj nezgodnijih poslao u prekomandu.
buraz Gušter
BROJ POSTOVA: : 6 ČLAN OD: : 2015-07-01 DOB : 56 Pirot
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 02.07.15 9:09
dinosaurus (citat):
Brankovac samo da te pozdravim...mislim da mi je prezime Dukarić poznato iako sam kasnije služio.Imam utisak da je i tada bio u Prizrenu
Dukarić je 87/88 bio već kapetan. Bio je u trećoj pešadijskoj četi. Svirao je gitaru dobro s mojim klasićem Kodžoman Boškom (gitara) i Točilovcem Goranom (bubnjevi) u klubu . Tačno da je bio u Labaratoriji zvuka. Često smo pričali o muzici .
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 15.07.15 20:51
buraz (citat):
Max Blitz (citat):
zero07 (citat):
Pozdrav klasići. Beži s puta ide TREĆA ljuta. Dotični , tada potporučnik Goran Mladenović - Cipiripi , došao je kao mlad i ambiciozan starešina da sredi stanje u trećoj četi i boravio u kasarni i dan i noć. Bio je tek oženjen mladi oficir. Poručnik je bio Milorad Arsovski, a Cvija komandir bataljona. Generacija septembar 87/88 , a maja 88 otišao u prekomandu na Bair (Kosovska Mitrovica). Cipiripi je nas 19 naj nezgodnijih poslao u prekomandu.
Kolega dobro došao na forum sad raspali po sjećanjima upravo sam se s tvojim bivšim oficirom upoznao a što se tiče tog tvog Cipiripija postao je poručnik koliko mi je poznato pred moj sam kraj vojnog roka tako da smo ga mi iz izviđačke čete oslovljavali s potporučnik a on sav nadobudan da je poručnik i uvijek mu je jedno rame bilo spušteno da se vidi čin poručnika.Živio druže buraz!!
evgeni Gušter
BROJ POSTOVA: : 2 ČLAN OD: : 2016-10-24
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 24.10.16 22:18
je li ima neko iz druge cete cvijicevog bataljona ja sam sluzio u protivoklopnom vodu generacija 87/88,komandir mi bio vodnik mitkov hahahaa budaletinakomandir cete mi bio porucnik a kasnije kapetan stankovic ako ima neko volio bih da se javi
iskrenović Gušter
BROJ POSTOVA: : 15 ČLAN OD: : 2016-11-08 DOB : 55 Niš
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 08.11.16 19:05
evgeni (citat):
je li ima neko iz druge cete cvijicevog bataljona ja sam sluzio u protivoklopnom vodu generacija 87/88,komandir mi bio vodnik mitkov hahahaa budaletinakomandir cete mi bio porucnik a kasnije kapetan stankovic ako ima neko volio bih da se javi
Ja sdam isto generacija 87/88 ali na Ramiza su odlazili graničari iz kasarne u Peći
iskrenović Gušter
BROJ POSTOVA: : 15 ČLAN OD: : 2016-11-08 DOB : 55 Niš
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 08.11.16 19:08
Na ramiza je bio moj drug iz kasarne u Peći Pelko Robert iz Slovenije
Barcic Gušter
BROJ POSTOVA: : 11 ČLAN OD: : 2016-11-14
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 30.11.16 22:04
pozdrav brkanovac,, sve te nabrojane starjesine sam poznavao posto sam bio oktobarska klassa 1981/82 vp, 4445/10 cinimi se tako nesta je bilo,, a inace sam cijelo vrijeme bio u Prizrenu u kasarnoj,,POC,,protiv oklopna ceta imali smo vod raketasa tkzv,maljutke i vod bestrzajaca dva odjeljenja BST(bestrzajni topovi) nisandzija sam ja bio u prvom odjeljenju a u drugom moj zemljak iz moga mjesta kao drugi nisandzija,,,imali smo na pocetku kapetana Sunjog Janos(mislim daje bio porijeklom madjar iz vojvodine)koji je poslije otisao mislim u izvidjacki vod i unaprijedjen u kapetana prve klase,,,poslije je dosao porucnik Sofic a posebno moram da kazem imali smo aktivnog vodnika Sabahudina Durakovic,legenda od covjeka,,,itd,,,ako ima jos neka iz tog vremena neka mi se javi na email adresu uklonjeno u skladu sa propisima o zastiti privatnih podataka - sve adrese i licni podaci preko privatnih poruka na forumu - dp
Barcic Gušter
BROJ POSTOVA: : 11 ČLAN OD: : 2016-11-14
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 07.12.16 20:31
Pozdrav za Brkanovca 1981/82 klasa,ja sam oktobarska 1981,kod tadasnjeg kapetana Sunjog Janosa koji je poslije otisao u izvidjace,bio sam POC (protiv oklopna ceta)raketasi i BST(bestrzajni topovi) fdje sam bio kao prvi nisandzija,,poznajem i Dukarica gitaristu i Nikica , i Salihbasica porucnika koji je bio moj zemljak iz Tuzle,,, cijelo vrijeme sam bio u Prizrrenu nisam imao prekomande,,karaule poznamjem tako sto smo kao radni vod dolazili i cistili granicni pojas,bilo je svasta i doobra i losega ali lose se brzo zaboravi a dobro pamti,,u biti toje nezaboravnoj vrijeme za mene,ako ima koga iz POC neka se javi,bilo bi mi drago da malo procaskamo o starim danima i vremenima,,,pozdrav za sve prizrence(JNA)
Amin Gušter
BROJ POSTOVA: : 2 ČLAN OD: : 2017-04-26
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88 27.04.17 14:32
Crni Orao (citat):
zero07 (citat):
Bio si sprat vise mene ,Ja sam bio protuoklopna Ceta.Komandir:Kapetan 1-e Klase Ganic Zvonko,Komandir Voda:Mladji vodnik:Veljko Bulajic .Mi smo bili kao sto rekoh,sprat nize od vas.
Pozdrav, evo tu sam bio i ja (POČ) ali klasa septembar 86/87. Ista ekipa oficira koju navodis.
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren VP 4445/6-3 pješadija 87/88