Na Beranovačkom autodromu je polaganje vozačkog ispita imala i cela moja klasa SVŠ KoV iz Sarajeva u zimu 1980.g.
Pritom smo jedna od poslednjih generacija koja je polagala po starom ZOBS koi je kasnije menjan.
Po starom se zakonu u JNA polagalo za vojnu vozačku dozvolu.
Pri tome smo mi iz cele te generacije polagali vojnu B pa je obuka bila na svim vozilima u Ribničkoj kasarni od kampanjola raznih fela do tada testiranih FAPova 2026.
Samo polaganje je mahom bilo na TAM 4500-5000,kako se kome zalomilo.
Polaganje se odvijalo u dva dela i to iz polaganja testova u kabinetima centra i nakon posebnog dela poligone vožnje u samom ispitu su po prvi put uključivani i civilni saobraćajni milicioneri u vožnji na relaciji Kraljevo-V.Banja-Trstenik i obratno.
Svaki od polagača je dobijao po jednu deonicu za svoje pokazivanje umeća a na kraju su nam saopštavali ko je položio a ko je ostajao na dodatnoj nastavi.
Pošto je sam ispit bio pred novogodišnji praznik 80/81 svi koji su pali su novu čekali u Ribnici i obližnjim kafanama.
Komandant kasarne je ako se dobro sećam bio ppuk Boteri.
Na našu veliku žalost svi koji su bili punoletni do maja 1982 su svoje vojne B mogli da prevedu kao civilneB,C i E a mi mlađani smo u toj gunguli u izmenama ZOBSa ostali brez E kategorije.
Pošto sam ja u službi mnogo vozio sve što mi dođe pod ruku o svom sam trošku kasnije išao u civilnu auto školu u Obrenovcu i polagao ostatak nedostajućih kategorija pa sam tako dopunio i E i D uz ranije polagane B i C.
Tako sam sve kompletirao osim A kategorije a evo i slike stare i nove vozačke koja sve kaže.
[You must be registered and logged in to see this image.]Uzgred u toku službe u JNA sam zbog obilja mašina na gusenicama i olaganja za poslužioca tenka sa lansirnim mostom MT-55A polagao i vojnu C koja mi je ostala u selidbi negde a glasila je za upravljanje svim guseničnim sredstvima.