FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!!

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!! Empty
KomentarNaslov komentara: POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!!   POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!! Icon_minitime28.07.12 15:06

Citat :
Arrow NIK - KARAULA "VIČ"...!!! sunny bounce

Arrow Ja bih pomogao vrlo rado ali tema o postavljanju slika na forumu je zakljucana.!? No pale Suspect Embarassed

Postavio bih jos jednu varijantu ali to je nemoguce!
Jedino ovde u ovoj temi ali to mi je malo glupo.....
Evo saljem mu PP sa komletnim objasnjenjem-nadam se da ce mu biti od koristi!

Arrow Arrow Arrow VOJNIK GRANIČAR - KARAULA "CERŠAK"...!!! sunny Smile Very Happy bounce

Arrow Pa moji generali, admirali, vojnici sa činovima i bez činova.!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Dajte malo razbijte to pravilo službe JNA.
Čovjek vam nudi pomoć, objašnjenje, novu varijantu koja bi svima bila razumljivija i korisnija.
Imate prilike se iskupiti i popraviti...
Kad je JNA mogla pri kraju svoga izdisanja dozvoliti da je nose lančići sa križevima pa mislim da i vi možete dozvoliti GRANIČARU Arrow "NIK-u" da pokaže svoju varijantu objašnjenja kako postaviti slike na F.B.P.N. JNA.!!!
Zanima me jeste li za nove sugestije ili će te po starome nemilosrdno i nepristupačno.!!!
Vaš mali Vojnik Graničar..!!!
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

KomentarNaslov komentara: Re   POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!! Icon_minitime28.07.12 16:02

Splite, opet si poceo harakirati,.... bolje je nokte lakirati tongue
Jel' Nik ne sme u ovom podforumu da postavi komentar sa tim objasnjenjem i predlogom ? Zato je i otvoren ovaj podforum?
Reci ti Niku( kada vec ima advokata), da je ova njegova tvrdnja(citiram)-"Postavio bih jos jednu varijantu ali to je nemoguce!" u najmanju ruku smesna...!
Citat :
Split
...Zanima me jeste li za nove sugestije ili će te po starome nemilosrdno i nepristupačno.!!!

Navedi konkretan primer za ovu recenicu ako imas!!!!
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP
Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 15047
ČLAN OD: : 2009-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!!   POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!! Icon_minitime31.07.12 15:25

Kako nema odgovora na pitanja koja je moderator postavio autoru ove teme, niti pojasnjenja iznesenih "cinjenica", ova tema se zatvara buduci da se ocito radi o provociranju administracije.
Na vrh Go down
https://jna-sfrj.forumbo.net
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!!   POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!! Icon_minitime

Na vrh Go down

POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM...!!!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Postavljanje slika na forum
» ZNAČKA I PETOKRAKA
» POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM