FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Sušačka Draga, RIJEKA 25.07.14 20:12
sve sam slike video bio sam tamo u to vreme kad se predavala draga ja sam bio komandir obezbedjenja objekta .ima puno prica u vezi tog mesta.sto malo njih zna zadnja slika je mesto gde je obezbedjenje spavalo
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Sušačka Draga, RIJEKA 25.07.14 20:27
Naslov komentara: Re: Sušačka Draga, RIJEKA 27.07.14 10:20
neznam kako da oznacim objekte.ali su sve bili r,r magacini.prvi koji je bio do kapije bila je drvena baraka u njemu je bio kamion operaciona sala.4 slika je objekta ravna prostorija bez krova tu je bio mitraljez m 53 i jedna 84 .8 slika je glavna prostorija spavaone za vojnike na spratu je bila kuhinja .ispred te zgrade je bio jarbol za zastavu tusmo je spustili nesecam se tacnog datuma ima stvari koje nisu za forum.price koje kakve
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Sušačka Draga, RIJEKA 27.07.14 14:12
bobansrbija (citat):
...ima stvari koje nisu za forum. price koje kakve
Ima sigurno vojničkih zgoda i 'nezgoda' pa pričaj o njima iako znam da si bio u krivo vrijeme, ali to poslije ipak nije ovdje tematika. Ipak, koliko sam pročitao drugdje, 91-e je u Dragi sve prošlo glatko.
Da si bio koju godinu ranije, bilo bi ti veselije. Koliko vas je bilo tamo?