FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 12.02.15 6:24
Rade,mislim da su diverzanti 90-ih bili prebaceni u drugu kasarnu! Kada i gde to verovatno znaju ljudi sa foruma koji su kasnije sluzili vojni rok! Pozdrav!
vojniks Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 190 ČLAN OD: : 2012-05-20
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 12.02.15 11:17
mongolac (citat):
Rade,mislim da su diverzanti 90-ih bili prebaceni u drugu kasarnu! Kada i gde to verovatno znaju ljudi sa foruma koji su kasnije sluzili vojni rok! Pozdrav!
Točno je oni su prebačeni 90 te god. ali kuda pojma nemam ,bili su u zgradi nasuprot nas gdje su vozači bili,ja sam bio u zgradi ispred njih gdje su bile baterije pvo, pozadina i strele su bile na zadnjem katu, da ne bi bilo zabune raspored zgrada sam uzeo u obzir gledajuć od auto puta(obilaznice LJU) prema Letališkoj ulici,umjesto divezanata trebala ju uć neka jedinica iz Vrhnike a je li ušla poslije 15.03 ne znam, znam samo da su dovoženi nekakvi tenkovi na rezanje početkom 1991 g.
Rade Aksentic Gušter
BROJ POSTOVA: : 77 ČLAN OD: : 2015-02-01 DOB : 56 sabac,srbija
Naslov komentara: hvala na informaciji,poydrav 13.02.15 17:25
vojniks (citat):
mongolac (citat):
Točno je oni su prebačeni 90 te god. ali kuda pojma nemam ,bili su u zgradi nasuprot nas gdje su vozači bili,ja sam bio u zgradi ispred njih gdje su bile baterije pvo, pozadina i strele su bile na zadnjem katu, da ne bi bilo zabune raspored zgrada sam uzeo u obzir gledajuć od auto puta(obilaznice LJU) prema Letališkoj ulici,umjesto divezanata trebala ju uć neka jedinica iz Vrhnike a je li ušla poslije 15.03 ne znam, znam samo da su dovoženi nekakvi tenkovi na rezanje početkom 1991 g.
mongolac Gušter
BROJ POSTOVA: : 71 ČLAN OD: : 2015-01-17
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 14.02.15 7:50
Koliko se secam pored ograde kod igralista bila je fabrika bicikala Rog,a nasuprot ulazne kapije fabrika automobilskih svetala Saturnus!
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 16.02.15 12:57
mongolac (citat):
Koliko se secam pored ograde kod igralista bila je fabrika bicikala Rog,a nasuprot ulazne kapije fabrika automobilskih svetala Saturnus!
Preko ceste ,tj Letališke ulice
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 16.02.15 14:16
vojniks (citat):
mongolac (citat):
Žive li su te fabrike ??? ili su i one doživele "uspešne" privatizacije sa ukinutom proizvodnjom i ako neisu pretvorene u prepakirnice onda su srušene i napravljeni poslovno stambeni centri koji najčešće zvrje prazni. Tako je bar u Srbiji sa "uspešnim" privatizacijama. Ne mogu da ne komentarišem na takav način kada čujem za neku staru ali stvarno USPEŠNU fabriku / industriju.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 16.02.15 20:19
013gonzo (citat):
vojniks (citat):
mongolac (citat):
Žive li su te fabrike ??? ili su i one doživele "uspešne" privatizacije sa ukinutom proizvodnjom i ako neisu pretvorene u prepakirnice onda su srušene i napravljeni poslovno stambeni centri koji najčešće zvrje prazni. Tako je bar u Srbiji sa "uspešnim" privatizacijama. Ne mogu da ne komentarišem na takav način kada čujem za neku staru ali stvarno USPEŠNU fabriku / industriju.
Roga odavno nema kako je SFRJ propala tako je i rog otišao u likvidaciju, saturnus je dio međunarodne korporacije hella grupe
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 16.02.15 21:04
vojniks (citat):
013gonzo (citat):
vojniks (citat):
mongolac (citat):
Roga odavno nema kako je SFRJ propala tako je i rog otišao u likvidaciju, saturnus je dio međunarodne korporacije hella grupe
Gonzo, nešto slično je i u ta dva slučaja. Samo što se, kako kaže vojniks, u Saturnusu po novome robuje.
Neka, neka. Bolje da nas gone stranci, kad se sami neznamo organizirati i kad nismo čuvali onoga što bi trebali ko zenicu oka svog. A načujem da ima takvih dobrih modela i kod vas.
Razveselit če se piročanci, kad se pokrene novi pogoni Tigar tajersa...
_________________ Audaces fortuna iuvat
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 17.02.15 7:39
Nadam se da znate sta je pre bilo na mestu gde je kasarna?
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 17.02.15 15:31
Ljudi,zar niko ne zna sta je bilo sa zastavnikom Dobicem! Voleo bi da znam sta je sa kapetanom Cigulalajkicem i vodnikom Kotsticem!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 17.02.15 17:43
Ima li neko od martovaca 88/89 iz diveryantskog odreda,javite se, cega se plasite?Ja ynam dosta imena i prezimena ljudi koji su bili samnom.okacijo sam i slike ali niko da se javi.Bilo je iz bg,Splita,RUME,petrinje,Maribora,Prjedora.,Yagreba,Panceva.,Skoplja,Zemuna,Vocina,Zlota kod Bora,Zajecara,,itd
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 17.02.15 21:52
Evo sam ja tri godine na forumu i nitko se ne javlja od zadnjih generacija osim jednoga iz Nikšića koji nije nešto aktivan,o ovoj kasarni se naveliko pisalo na ex forumu leksikon yu mitologije, šteta šta je ugašen javljalo se tamo puno više ljudi sa zgodama i nezgodama Dobić je uvijek aktualan , ne znam šta bih dao da znam šta je sa njim,nasmijali smo se bezbroj puta sa njim.
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re 17.02.15 22:26
vojniks (citat):
Evo sam ja tri godine na forumu i nitko se ne javlja od zadnjih generacija osim jednoga iz Nikšića koji nije nešto aktivan,o ovoj kasarni se naveliko pisalo na ex forumu leksikon yu mitologije, šteta šta je ugašen javljalo se tamo puno više ljudi sa zgodama i nezgodama Dobić je uvijek aktualan , ne znam šta bih dao da znam šta je sa njim,nasmijali smo se bezbroj puta sa njim.
Secam se dobro zastavnika Dobica,ja sam mu vikao sa balkona k.....a zemljace a on kaze sidji ako imas m..a.
alexandar: komentar modifikovan dana: 17.02.15 22:31; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : quote)
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 19.02.15 21:05
Sta je ovo nema nigde nikog?Ustaj vojsko!Nisam se druzio puno sa plavcima sem jednog Qbrenovcanina,jednog kuvara Sapcanina i jos ponekim,te iz tog razloga neznam kakvaaa je obuka i disciplina bila kod ostalih u kasarni a mislim da smo mi imali najgoru i najtezu obuku. sto se videlo od jutra prilikom smotre.Najvise strjevog koraka smo migazili a bili smo fizicki najspremniji,ubedljivo najvise marseva,uzbuna,svako po podne kondiciono vezbanje i jos dosta toga sto cu neki drugi put.Pozdrav svima
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 21.02.15 10:33
Obuka je kod svih u 1478 bila ista,ali disciplina je bila razlicita!Kod mene u dvojci laca jer je Cigulajkica bolelo uvo(hteo je da se skine iz vojske),dok je u trojci bio nadrdani Krajovski koji je svoje zezao! Kod plavaca je bilo najbolje,puno oficira ,malo vojnika,jedno vreme cak nisu izlazili na poslepodnevno postrojavanje dok to nije provalo Zebic! A sto ste se vas tice vi ste najebali samo tako i to u letnjim mesecima(pri kraju moga vojnog roka)! Znam da smo gledali sa prozora ,uzbuna,iznosi sve,utovaraj u kamione.....pa se vratite,pa istovaraj,pa opet uzbuna a mi sa pivom u rukama!Na kraju nam je ona matora iz kantine davala da iznosimo gajbice!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 21.02.15 18:18
Tacno je,malo si me podsetio na te staresine vase,secam se jednog kapetana prve klase on je bio bezbednjak kako su nam pricali., a bijo je plavac.Mnogo smo imali uzbuna i nocu u 2,3 i onda mars van kasarne i vracali smo se u 14,15h uz obavezno gazenje strojevog koraka i pevanje koracnice na ulazu u kasarnu.Onda u to vreme bilo je mnogo demonstracija po Ljubljani zbog Janeza Janse pa smo svakodnevno uvezbavali suzbijanje demonstracija saonim vizirima slemovima,bezbol palicama itd.Najgora uzbuna je bila 7 dana pred skidanje oko 22.2.1989 kada nam je Mrkic dosao u posetu u nedelju i dao uzbunu i kad je poceo da nas dribla atomski puzi lezi a napolju blato to je bio haos a cela kasarna miruje to sto ti kazes pivo itd...Mrkic je bio cudo voleo bi da znam sta je sa njim ako neko zna neka pise ..Pozdrv mongolcu i ostalima .
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 21.02.15 19:24
Bilo je dosta uzbuna kad sam ja bio i oficiri su bili sa nama u kasarnama(predratno doba), u moje doba plavac nije bio bezbednjak
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 21.02.15 21:31
Vrlo retko su bile staresine,mozda par puta.Sto posto bezbednjak bio plavac od marta 88 do februara 89,to sam saznao jednom u gradu pokazali mi ga iz voj.policije.Pozdrav za vojniks
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 22.02.15 9:16
Rade Aksentic (citat):
Vrlo retko su bile staresine,mozda par puta.Sto posto bezbednjak bio plavac od marta 88 do februara 89,to sam saznao jednom u gradu pokazali mi ga iz voj.policije.Pozdrav za vojniks
Je tada, ali ja sam bio 90/91 i garant nije bio plavac nego je bio u smb uniformi i čini mi se poručnik ?!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 22.02.15 16:51
[quote="vojniks"]
Rade Aksentic (citat):
Vrlo retko su bile staresine,mozda par puta.Sto posto bezbednjak bio plavac od marta 88 do februara 89,to sam saznao jednom u gradu pokazali mi ga iz voj.policije.Pozdrav za vojniks[/quote Je tada, ali ja sam bio 90/91 i garant nije bio plavac nego je bio u smb uniformi i čini mi se poručnik ?!
Tada je vec bilo napeto i druga situacija.Ja kada sam sluzio nije bilo takvih problema,te nije bilo potrebe za takvom borbenom gotovoscu ,ali vec je mirisalo da nece biti dobro .
1980/81 Gušter
BROJ POSTOVA: : 3 ČLAN OD: : 2015-02-09
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 22.02.15 20:39
Ima li nekoga iz daleke oktobarske 1980/81? Prva baterija: Kapetan Bojan Cavnik, Podporucnik Vojislav Cigulajkic. Pa nisam valjda ja ovde najstariji majku mu.
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 23.02.15 18:37
1980/81 (citat):
Ima li nekoga iz daleke oktobarske 1980/81? Prva baterija: Kapetan Bojan Cavnik, Podporucnik Vojislav Cigulajkic. Pa nisam valjda ja ovde najstariji majku mu.
Ima dosta ljudi koji znaju Cigulajkica iz89/90 kao kapetana,dobro dosao i ostani javice se plavci ,pozdrav.
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 24.02.15 6:19
Meni je Cigulajkic bio komadant baterije87/88 ali kao sto je Rade rekao kao kapetan!80/81,izgleda da jesi najstariji! Sada ozbiljno,kako je kasarna izgledala u to vreme? Pozdrav!
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 24.02.15 6:19
Meni je Cigulajkic bio komadant baterije87/88 ali kao sto je Rade rekao kao kapetan!80/81,izgleda da jesi najstariji! Sada ozbiljno,kako je kasarna izgledala u to vreme? Pozdrav!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 25.02.15 20:59
mongolac (citat):
Mongolac,da li Cigulajkic bio visok crn covek sa brkovima?Secas li se MarkaMrkic naseg porucnika i njegove jutarnje smotre sa diverzantima?
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 26.02.15 17:06
Nije rade,bio je sitan,taj visoki sa brkovima je bio komadant nastavne baterije(Strele)!Ne mogu da mu se setim imena,bio je kapetan prve klase,i stalno je ponavljao "cuj,daj,vidi,resavaj"! Ako se secam Mrkic je onaj ogromni tip na kome je ona vasa zelena uniforma po kojoj ste se razlikovali od ostalih,pucala!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 26.02.15 19:14
mongolac (citat):
Nije rade,bio je sitan,taj visoki sa brkovima je bio komadant nastavne baterije(Strele)!Ne mogu da mu se setim imena,bio je kapetan prve klase,i stalno je ponavljao "cuj,daj,vidi,resavaj"! Ako se secam Mrkic je onaj ogromni tip na kome je ona vasa zelena uniforma po kojoj ste se razlikovali od ostalih,pucala!
Jeste malo puniji,a toga Cigulajkica nemogu da se setim,mozda kad bih video slku,pozdrav
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 27.02.15 6:15
Da li je neko od vas bio u Skofljici na strazi?
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 27.02.15 9:38
Ja nisam davao nikakvu stražu , ni u kasarni ni u Škofljici, moje jedino noćno dežurstvo bilo je čuvanje restorana i servisa i to bez
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 27.02.15 16:48
Skofljica je bila zatvoreni objekat,ko dolazi mora da ga najave iz Ljubljane! Nije bilo oficira!A selo blizu! Komandir straze,razvodnik,8 strazara,cuftar! Dva strazarska mesta! Jednom sam bio razvodnik straze 16 dana i toliko se nisam brijao! Sto je najgore zaboravim se i takav se vratim u kasarnu! Sva sreca da je bilo popodne! Posle mi zastavnik Zlatibor Markovic kada sam mu bio pomocnik dezurnog puka kaze da nije mogao ocima da veruje sta je video! Kako me je video ni danas mi nije jasno jer smo 110-ku priterali uz sam ulaz od zgrade!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 27.02.15 18:38
Ja imam 12 dana straaze u kasarni i to 5dana u oktobru 88 i 7dana u januaru 89
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 16:23
z Saznao sam sta je bilo sa Mrkicem!
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 17:34
Poginu je negde u Bosni,rekli mi u Beogradu,plavci!
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 17:44
mongolac (citat):
Poginu je negde u Bosni,rekli mi u Beogradu,plavci!
Je li možda možeš doznat u kojoj se kafani na Skadarliji druže bivši oficiri iz kasarne? Bio sam pročitao na jednom drugom forumu o njihovom druženje ali taj forum više ne postoji,bio sam u tri šešira prije par godina, tamo nisu, nisam siguran je li u dva jelena.Ne znam šta bih dao da znam šta mi je sa Dobićem.
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 17:48
Koliko je to tacno i koliko je to pouyzdana informacija ?Ako je to tacno mnogo mi je zao jer je to covek veoma karakteran i odgovoran ali sta da se radi od sudbine se nemoze pobeci.
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 18:10
Potvrdio mi je covek iz VTI-a! NiSAM HTEO DA KAZEM JER I SAM NISAM MOGAO DA VERUJEM!CUTIM vec par nedelja!
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 18:15
PROVERICU SVE!
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 18:26
Provericu sve!
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 19:10
DA li se secas Tanasic Goran kuvar zvali ga silja on je moj zemljak jedno selo blizu mog
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 20:05
Ne septembarac glavni kuvar je bio iz Beograda,da li li se zvao Sale,sad je u Kanadi! Ovi moji septembarci koji su bili sa tobom iz Beograda,cata,onaj visoki mrsavi,desetar jedan kockasti,tako je izgledao ,nosio je skorpion sa prigusivacem,jedan rumeni snajperista......
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 28.02.15 20:26
Svi desetari su nosili skorpione secam se cate a taj rumeni je imao nadimak facko a taj desetar je piletic srecko pile,biber,splica,stojanac su bili nama martovcima desetari biber je umro pre 2 godine
mongolac Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 07.03.15 9:36
Secali se neko one debele matore iz kantine?
vojniks Džomba
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 07.03.15 16:30
Kad sam ja bio bila je jedna zgodna odnekud iz Srbije i jedna druga čini mi se invalid, imala je neko oštećenje na sebi
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 07.03.15 17:56
Prvih 6 meseci nismo isli u kantinu a kada sam se skinuo ostala je Smilja plavusa lepa zena drugih se nesecam.
igor klančnik Gušter
BROJ POSTOVA: : 9 ČLAN OD: : 2014-11-23
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 17:37
U mom vremenu mart88/februar 89 je bio kapetan 1 klase Janez Gomzi za obezbeđenje u kasarni i bio je i tumać na suđenju Janši. iNije bio plavac, znam zato sto sam svaki tjedan bio kod njega na saslusanju, samo zato sto sam bio slovenac.
igor klančnik Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 17:40
mongolac: i ja sam bio puno na strazi u skofljici. bilo je kao na odmoru. zajedno sam bio vise nego mesec i po, a na kasarski strazi sam bio samo jednom, srecom, dva sata straze, dva sata spavanje, dva sata priprema i opet ponovo tim redom, a između jos jesti ..
igor klančnik Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 18:05
u moje vreme u nastavnoj bateriji ( strela II. )su bili oficiri: kapetan prve klase Ljubčo Stojnev, makedonac, onda poručnik visok crn iz crne gore, ne mogu se setit imena, onda zastavnik prve klase Jurca i stariji vodnik prve klase dobrovc drago. Sečate se jih i vi ? nisu bili loši, malo je bio napilen stariji vodnik dobrovc a ostali ne. Secam se, da je bio porucnik veoma dobar na preprekama, malo se secam, da je bio jednom prvak ili tako nesto. Daj javite se momci geniči, ima nas valjda još, nismo tako stari.. Bakić iz Virovitice ? Rakić Vladimire, blizanci iz Zvornika i tako dalje, bilo nas je cijela bateria a sad se niko ne javlja.
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 18:34
Igore meni je bezbednjaka neko u gradu pokazao i secam se dobro da je imao plavu uniformu sa cinovima kapetana prve klase a mozda ih je bilo vise sa tobom je bio jedan iz Obrenovca Matic moj zemljak
igor klančnik Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 18:36
kako mu je prezime ?
Rade Aksentic Gušter
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91 08.03.15 18:42
Matic ime neznam manjeg rasta imao brkove
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91
Ljubljana - Polje, kasarna 'Bratstvo i jedinstvo' 90/91