E, što se sve neće desiti:
Radim u finansijama opštine Budva i pošao u banku da predam zahtjev i dokumentaciju za kredit. Službenik koji je zadužen za kredite hoće da mi predoči kako su rigorozni uslovi za dobijanje kredita pa mi navodi primjer kako je sekretar za finansije opštine Nikšić Mitar Matijašević podnio dokumentaciju za kredit, ali su ih odbili zbog bla-bla-bla-bla...nijesam ga slušao jer mi je spomenuto ime zaparalo uši...nijesam ga čuo o-ho-ho, ali poznato mi je...
Pođoh na posao zamišljen, pa kući, a stalno razmišljam ko je Mitar. I, onda sinu da je pomenuti služio vojsku u Zrenjaninu.
Evo prije desetak minuta nazovem službenicu iz opštine Nikšić koju poznajem od ranije i ona me je povezala sa Mitrom. Kao što sam predpostavio, ne može da me se sjeti. Ja mu kažem da nije ni čudo. On je bio velika džomba (ostalo mu par mjeseci do završetka), imao je tada nepunih 28 godina, a ja dječačić sa 18 g i 7 mjeseci.
Ali, pao je dogovor da se vidimo u Budvi, kad bude dolazio ovog ljeta.
Eto, imaću sa kim da proćaskam o vojničkim danima, a bogami će se popiti po koja...
Admini, fali ikonica sa veeeeelikom kriglom piva, pa je stavite, ako ne tražim previše... umjesto piva dobro je i ovo