SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PVBROJ POSTOVA: : 4341ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska Naslov komentara: Šipčanik, (podzemna stajanka vojnog dela aerodroma Golubovci) 08.12.22 18:06 Šipčanik , nekadasnja podzemna stajanka koji je danas preuredjen u vinski podrum. Par slike sa nase poseti tom objektu.Nekadasnja prijavnica. [You must be registered and logged in to see this image.] Strazarska kucica.
[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
sviđa mi se ne sviđa mi se
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PVBROJ POSTOVA: : 4341ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska Naslov komentara: Re: Šipčanik, (podzemna stajanka vojnog dela aerodroma Golubovci) 08.12.22 18:07
_________________Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PVBROJ POSTOVA: : 4341ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska Naslov komentara: Re: Šipčanik, (podzemna stajanka vojnog dela aerodroma Golubovci) 08.12.22 18:11 Nekadasnja podzemna stajanka
[You must be registered and logged in to see this image.] I ja, moja malenkost gde se moze oceniti velicina buradi.
[You must be registered and logged in to see this image.]
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PVBROJ POSTOVA: : 4341ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska Naslov komentara: Re: Šipčanik, (podzemna stajanka vojnog dela aerodroma Golubovci) 08.12.22 18:12
šole voli ovaj upis
sviđa mi se 1 ne sviđa mi se
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Šipčanik, (podzemna stajanka vojnog dela aerodroma Golubovci)