FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Ovo je jedna od prvih pjesmica koje sam naučio i jedna od rijetkih koje sam zapamtio. Naučio sam je u vrtiću/zabavištu, a čak smo je i pjevali. Naravno, tada je tekst bio nešto drugačiji, i nije imao veze sa današnjom besparicom
_________________ In medias (t)res...
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Ilustrovane dosjetke 29.12.22 23:02
Ovo je jedna od prvih pjesmica koje sam naučio i jedna od rijetkih koje sam zapamtio. Naučio sam je u vrtiću/zabavištu, a čak smo je i pjevali. Naravno, tada je tekst bio nešto drugačiji, i nije imao veze sa današnjom besparicom
A, gdje si ti išao u školu? Mislim u kojoj republici?
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 59 Đakovo
Naslov komentara: Re: Ilustrovane dosjetke 01.01.23 20:35
VBČ (citat):
Citat :
Prvi razred osnovne sam upisao u SAP Vojvodini. Mjesec i pol prije kraja sam prešao u SRH.
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 59 Đakovo
Naslov komentara: Re: Ilustrovane dosjetke 01.01.23 20:40
Odavno se već propagira da je bolje umrijeti od litre nego od kapi.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15077 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Ilustrovane dosjetke 01.01.23 22:35
goran9030 (citat):
VBČ (citat):
Citat :
Prvi razred osnovne sam upisao u SAP Vojvodini. Mjesec i pol prije kraja sam prešao u SRH.
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6775 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Ilustrovane dosjetke 03.01.23 18:25
NAVIJAČKA ZDRAVICA Hajmo, ljubičasti i zeleni. nek se Laško sad zapeni! Makedonci, vi komite edno Skopsko otvorite! Nema slavlja bez đetića niti piva bez Nikšića! Hajmo Boysi i Torcida, Karlovačko rane vida! Sarajevski bordi i plavi, da ste navek živi, zdravi! Crveno i crno-beli uvek srećni i veseli! Slaninari, meraklije, nek se slavi, nek se pije! Da veselje bude carsko, dajte jedno Zaječarsko! Jugovići, srca lavlja nek vam Bog da sreće, zdravlja! što vam srce god poželi U zdravlje Vam i ŽIVELI!