FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab
Autor Poruka Patrick GENERAL PUKOVNIK u rezervnom sastavu
BROJ POSTOVA: : 564ČLAN OD: : 2010-04-11DOB : 53 Naslov komentara: VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab 20.03.11 20:23 [You must be registered and logged in to see this image.] Sleva na desno,od gore prema dole:ml. vodnik Veličković Zoran(Srbija),Trnski Stjepan(Bjelovar,RH),Čančarević Desimir(Derventa,BiH),Ćirjaković Dragan(Topola,RS),Džamić Veroljub(Vrnjačka Banja,RS),Grabovica Zoran(Zvornik,BiH),Kardum Marinko(Zagreb,RH),Petrović Zlatiša(Busur,RS),Lončar Željko(Drenov Klanac,Lika,RH),Pašti Robert(Apatin,Vojvodina),Mario _(Osijek,RH),Vizi Zoltan(Novi Sad,Vojvodina)Sokolovski Angel(Skopje,RM),ml.vodnik Trstenjak Zlatko(Koprivnica,RH)
pognuti:Šrek Lajoš(Mol,Vojvodina,Koštreba Sead(Prijepolje,RS)
dole: Lukić Stipan(Apatin,Vojvodina),Marjan _(Srbija),Sabo Zoran(Kikinda,Vojvodina),Salihović Džemal(Zvornik,BiH),Neslanović Hamdo(Busovača,BiH),Kiković Časlav(Ivangrad(dan.Berane,CG),Dunimagloski Zoran(Prilep,RM),Ilijeski Dejan(Kumanovo,RM),Turjak Bogdan(Slovenija)
Patrick : komentar modifikovan dana: 24.08.11 6:35; prepravljeno ukupno 1 puta goran 89-90 voli ovaj upis
sviđa mi se 1 ne sviđa mi se
Patrick GENERAL PUKOVNIK u rezervnom sastavu
BROJ POSTOVA: : 564ČLAN OD: : 2010-04-11DOB : 53 Naslov komentara: Re: VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab 22.03.11 19:26 Nadam se da će se javiti bar neko sa ove fotografije.
sviđa mi se ne sviđa mi se
Patrick GENERAL PUKOVNIK u rezervnom sastavu
BROJ POSTOVA: : 564ČLAN OD: : 2010-04-11DOB : 53 Naslov komentara: Re: VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab 24.12.11 9:56 Patrick (citat): Nadam se da će se javiti bar neko sa ove fotografije. Još uvek ništa.
goran 89-90 Gušter
BROJ POSTOVA: : 9ČLAN OD: : 2021-04-28 Naslov komentara: Re: VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab 05.06.22 9:35 Patrick (citat): [You must be registered and logged in to see this image.] Sleva na desno,od gore prema dole:ml. vodnik Veličković Zoran(Srbija),Trnski Stjepan(Bjelovar,RH),Čančarević Desimir(Derventa,BiH),Ćirjaković Dragan(Topola,RS),Džamić Veroljub(Vrnjačka Banja,RS),Grabovica Zoran(Zvornik,BiH),Kardum Marinko(Zagreb,RH),Petrović Zlatiša(Busur,RS),Lončar Željko(Drenov Klanac,Lika,RH),Pašti Robert(Apatin,Vojvodina),Mario _(Osijek,RH),Vizi Zoltan(Novi Sad,Vojvodina)Sokolovski Angel(Skopje,RM),ml.vodnik Trstenjak Zlatko(Koprivnica,RH) pognuti:Šrek Lajoš(Mol,Vojvodina,Koštreba Sead(Prijepolje,RS) dole: Lukić Stipan(Apatin,Vojvodina),Marjan _(Srbija),Sabo Zoran(Kikinda,Vojvodina),Salihović Džemal(Zvornik,BiH),Neslanović Hamdo(Busovača,BiH),Kiković Časlav(Ivangrad(dan.Berane,CG),Dunimagloski Zoran(Prilep,RM),Ilijeski Dejan(Kumanovo,RM),Turjak Bogdan(Slovenija) POZDRAV..GORAN OLUIĆ JUN 89-90 VOZAC KOD KAP.SOKOLOVIĆA
Sponsored content
Naslov komentara: Re: VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab
VP 3077/9 DECEMBAR 1989/90 GNJILANE I mpoad, II mpoab
Similar topics