FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
_________________ "O Bože, ako te obožavam iz straha od pakla, daj neka u paklu izgorim. Ako te obožavam radi nade u raj, ne daj mi ga. No, ako te obožavam zarad tebe samoga, ne ustegni od mene svoju vječnu krasotu!" Rabija Al-Adavija (717–801 god.)
PORUCNIK GENERAL POTPUKOVNIK
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10075 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 60 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 14.01.19 18:12
A ja se spremam za put u Tursku... Čisto da se provozam do, oko stotinjak km od Sirije
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
VBČ GENERAL JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 11234 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 14.01.19 19:25
Imaš li Twitter?
_________________ "O Bože, ako te obožavam iz straha od pakla, daj neka u paklu izgorim. Ako te obožavam radi nade u raj, ne daj mi ga. No, ako te obožavam zarad tebe samoga, ne ustegni od mene svoju vječnu krasotu!" Rabija Al-Adavija (717–801 god.)
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10075 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 60 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 14.01.19 20:05
VBČ (citat):
Imaš li Twitter?
Imam... Samo mi opterećuje inbox jer ga ne koristim,,, Ne znam kako se gasi
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 14.01.19 20:43
Izvješćuj nas šta se dolje zbiva...
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 14.01.19 22:15
VBČ (citat):
Izvješćuj nas šta se dolje zbiva...
Ma, obavjestava me smo za Djokoviča i Brenu..., A to brišem u gmailu, bez otvaranja...
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 16.01.19 19:41
Kakav je to Twitter-rat kod tebe u susjedstvu? Zasjenilo i Trumpa
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 16.01.19 19:41
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 16.01.19 19:52
VBČ (citat):
Nemam pojma... A odustao sam od putovanja ovaj put...
Doktor Živago KONTRA ADMIRAL
VZ PV BROJ POSTOVA: : 10281 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 54 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 13.10.20 12:08
Sad ne treba nigdje putovati bez prijeke potrebe..zbog Covida-19
Sloba1 Kapetan I klase
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 4231 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 58 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 05.08.22 16:23
Sa tvitera. Ne znam da li je tačno
Kad smo kod zaštite prirode i tako to, da li ste znali da je Zapadna Evropa skoro potpuno očišćena od ovih vrsta? Što se UK tiče ne znam da li je bilo šta od živog sveta ostalo.
Sloba1 Kapetan I klase
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 4231 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 58 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 06.08.22 18:23
Pustim objavu oko Dana Rudara na twiteru i deo kada je drug Tito pitao radara udarnika Sirotanovića, treba li mu šta, na šta je ovaj rekao - samo veću lopatu. Taj deo mi jedan Šumadinac osporio i kazao da je to komunistička podmetačina i laž... a drugi član te mreže iz Republike Srpske, nazvao ga budalom, rudara udarnika...
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija 07.08.22 22:22
Sloba1 (citat):
Pustim objavu oko Dana Rudara na twiteru i deo kada je drug Tito pitao radara udarnika Sirotanovića, treba li mu šta, na šta je ovaj rekao - samo veću lopatu. Taj deo mi jedan Šumadinac osporio i kazao da je to komunistička podmetačina i laž... a drugi član te mreže iz Republike Srpske, nazvao ga budalom, rudara udarnika...
Sloba1 voli ovaj upis
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Twitter-Diplomacija
Twitter-Diplomacija
Stranica 1/1