FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez
_________________ Ni smrt, ni život, ni angjeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost, ni sile, ni visina, ni dubina, ni bilo koje drugo stvorenje nas neće moći rastaviti od ljubavi Božje...
Brkakougar Zastavnik
PV BROJ POSTOVA: : 808 REPUTACIJA : 56 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 05.08.18 12:46
Danas slabo prisustvo clanova na forumu? Da li zbog toplog vremena? Mozda aktuelan nekakav narodni vasar ili zbor? Ili brckanje na bazenu, reci, jezeru?
Vojnik Graničar Podpukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 7116 REPUTACIJA : 270 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 51 Split
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 05.08.18 13:13
Danas slabo prisustvo clanova na forumu? Da li zbog toplog vremena? Mozda aktuelan nekakav narodni vasar ili zbor? Ili brckanje na bazenu, reci, jezeru?
Kod mene je praznik. A i more si zaboravio spomenuti, očito da ga kod tebe nema.!
Brkakougar Zastavnik
PV BROJ POSTOVA: : 808 REPUTACIJA : 56 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 05.08.18 15:27
E more zaboravih, ne nema ga kod mene, bio malo na Crnogorskom primorju, malo u Grckoj, ako Bog da u septebru malo do Tunisa. E da srecan ti praznik.
Vojnik Graničar Podpukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 7116 REPUTACIJA : 270 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 51 Split
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 05.08.18 18:52
E more zaboravih, ne nema ga kod mene, bio malo na Crnogorskom primorju, malo u Grckoj, ako Bog da u septebru malo do Tunisa. E da srecan ti praznik.
Hm.!!! Aaaaaa Hvala... Mada........., bolje da ne pišem.!
Doktor Živago voli ovaj upis
VBČ GENERAL JNA NAČELNIK GŠ Administrator
SP JM BROJ POSTOVA: : 8766 REPUTACIJA : 180 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 31.05.19 16:55
Toplinski udar u Indiji, temperature skočile na 49°C
Najviša zabilježena temperatura ljetne sezone bila je u Rajasthanu Sri Ganganagaru, gdje se u petak živa zaustavila na 48,8 stupnjeva Celzija, objavili su iz privatne meteorološke agencije Skymet Weather na Twitteru.
_________________ Ni smrt, ni život, ni angjeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost, ni sile, ni visina, ni dubina, ni bilo koje drugo stvorenje nas neće moći rastaviti od ljubavi Božje...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24335 REPUTACIJA : 657 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 29.06.19 13:40
Doktor Živago Kapetan
VZ PV BROJ POSTOVA: : 3661 REPUTACIJA : 51 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 53 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 02.09.20 12:12
ma sad je dobro. Kod nas u Slavoniji sparina je ubijala do prije nekoliko dana..36,37 C, ne možeš spavati noću...sad su noći na 17, danju 23, 24 C..divota.
PORUCNIK GENERAL POTPUKOVNIK
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 9162 REPUTACIJA : 136 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 58 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 02.09.20 20:15
ma sad je dobro. Kod nas u Slavoniji sparina je ubijala do prije nekoliko dana..36,37 C, ne možeš spavati noću...sad su noći na 17, danju 23, 24 C..divota.
Kod mene se noćas očekuje oko 10*C
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Doktor Živago Kapetan
VZ PV BROJ POSTOVA: : 3661 REPUTACIJA : 51 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 53 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 02.09.20 20:42
Uh..oprosti Bijelo polje..je li to u Crnoj gori? Oprosti..meni neznalici..
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 9162 REPUTACIJA : 136 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 58 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 03.09.20 21:51
Uh..oprosti Bijelo polje..je li to u Crnoj gori? Oprosti..meni neznalici..
Jeste, na granici sa Srbijom.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Doktor Živago Kapetan
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 03.09.20 22:55
Prijatelju..imam pitanje. Ja sam bio gušter na redovnom odsluženju bojnog na otkomandi u kasarni Šamarica u Petrinji. Nije proslo ni par dana kako smo dosli iz maticnog garnizona u Gospiću a jedan od starijih vojnika je izvršio samoubojstvo iz pap-ovke. Služio sam 86/87. To mi se urezalo u pamćenje jer me to popodne uoči nesretnog događaja zamolio da mu posudim patike da igra nogomet sto sam ja drage volje i učinio jer je bio drag momak..nama,mladoj vojsci uvijek na pomoći. I to veče su mu javili da su mu majka ili otac umrli..vise se ne sjećam. Trazio je,a nisu mu dali odsustbo jer je od ranije imao nekih disc.problema sitnije prirode kao sto je odlazak u grad bez propusnice i sl. Prezivao se Vojinović a mislim da se zvao Aleksandar ili Predrag..to mogu da provjerim jer sam jos u kontaktu sa nekim drugovima koji su bili sa mnom u JNA tada na istom mjestu. Znas li sta o tom događaju? Pitam jer je on bio iz Bijelog Polja i uvijek je govorio čoče ja sam Crnogorac..uh kakav momak. Uvijek ga se rado sjetim..pa eto..ako ti nije problem..
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme 10.09.20 4:01
Prijatelju..imam pitanje. Ja sam bio gušter na redovnom odsluženju bojnog na otkomandi u kasarni Šamarica u Petrinji. Nije proslo ni par dana kako smo dosli iz maticnog garnizona u Gospiću a jedan od starijih vojnika je izvršio samoubojstvo iz pap-ovke. Služio sam 86/87. To mi se urezalo u pamćenje jer me to popodne uoči nesretnog događaja zamolio da mu posudim patike da igra nogomet sto sam ja drage volje i učinio jer je bio drag momak..nama,mladoj vojsci uvijek na pomoći. I to veče su mu javili da su mu majka ili otac umrli..vise se ne sjećam. Trazio je,a nisu mu dali odsustbo jer je od ranije imao nekih disc.problema sitnije prirode kao sto je odlazak u grad bez propusnice i sl. Prezivao se Vojinović a mislim da se zvao Aleksandar ili Predrag..to mogu da provjerim jer sam jos u kontaktu sa nekim drugovima koji su bili sa mnom u JNA tada na istom mjestu. Znas li sta o tom događaju? Pitam jer je on bio iz Bijelog Polja i uvijek je govorio čoče ja sam Crnogorac..uh kakav momak. Uvijek ga se rado sjetim..pa eto..ako ti nije problem..
Nisam čuo za taj događaj. Doduše, od početka školovanja u vojnoj gimnaziji, najmanje sam bio u Bijelom Polju. Žao mi je što je momak tako završio...
Doktor Živago voli ovaj upis
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Aktualno vrijeme
Aktualno vrijeme
Stranica 1/1