FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Naknadne objave

Go down 
2 posters
AutorPoruka
gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Medalja za Vojne Zasluge VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1636
ČLAN OD: : 2014-03-12
M(j)esto Jaska

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime14.03.18 13:52

Jesmo li svjedoci naknadne objave?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP
Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 15046
ČLAN OD: : 2009-05-01

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime14.03.18 14:52

Koliko znam u pravoslavnoj Crkvi ako kojim slučajem se tijekom liturgije desi krvna pretvorba,
liturgija se odmah prekida i to se spaljuje. Ovo se smatra velikim iskušenjem.
Zaključujem da nešto onda nije u redu. Euharistija je uvijek beskrvna, te bi shodno tome krvna pojava
bila opomena, pokazatelj da nešto nije u redu.

gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Jaska

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime14.03.18 21:42

VBČ (citat):

Koliko znam u pravoslavnoj Crkvi ako kojim slučajem se tijekom liturgije desi krvna pretvorba,
liturgija se odmah prekida i to se spaljuje. Ovo se smatra velikim iskušenjem.
Zaključujem da nešto onda nije u redu. Euharistija je uvijek beskrvna, te bi shodno tome krvna pojava
bila opomena, pokazatelj da nešto nije u redu.
Moram priznati da baš ne razumijem što ste htjeli objasniti?Može li malo podrobnije?
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime18.03.18 19:41

Stvarna pretvorba iz tvoga linka je nešto što je iskušenje i opomena, a ne čudo o kojemu se trubi.

PS. Nema potrebe me persirati.

gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Jaska

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime21.03.18 22:12

90-godišnja starica iz Valdresa u Norveškoj dobila je viziju od Boga 1968. godine.

Evanđelist Emanuel Minos držao je bogoslužja u mjestu gdje je živjela. Imao je priliku osobno je susresti, a ona mu je rekla ono što je vidjela. On je to zapisao, ali je mislio je bilo tako nerazumljivo pa je papir stavio u ladicu. Sada, gotovo 30 godina kasnije, shvatio je da mora podijeliti ovu viziju s drugima.
Žena iz Valdresa je bila vjerodostojna kršćanka s dobrom reputacijom među svima koji su je poznavali. Evo što je vidjela:
“Vidjela sam vrijeme neposredno prije dolaska Isusa i izbijanja Trećeg svjetskog rata. Vidjela sam događaje svojim prirodnim očima. Vidjela sam svijet kao svojevrsnu kuglu i vidjela Europu, zemlju po zemlju. Vidjela sam Skandinaviju. Vidjela sam Norvešku. Vidjela sam neke stvari koje se događaju neposredno prije povratka Isusa, i neposredno prije posljednje nesreće koja će se dogoditi, nesreće kakvu nikad prije nismo doživjeli.

Spomenula je četiri vala:
[list="box-sizing: border-box; padding-right: 0px; padding-left: 0px; margin-bottom: 26px; color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 15px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]“Prvo, prije nego Isus dođe i prije nego Treći svjetski rat izbije, nastat će opuštenost kakve dotad nije bilo. Između supersila na istoku i zapadu bit će mir, i to će biti dugotrajan mir. (Sjetite se, da je ovo bilo 1968. godine kada je hladni rat bio na vrhuncu. -E. Minos) U tom razdoblju mira desit će se razoružanje u mnogim zemljama, također u Norveškoj, te nećemo biti spremni kada rat dođe. Treći svjetski rat će započeti na način na koji nitko ne bi očekivao, i na neočekivanom mjestu.

[/list]

“Važno će biti imati uspjeh, imati nešto, imati materijalne stvari, stvari koje nam Bog nikada nije obećao na ovaj način. Crkve i molitveni domovi će biti prazniji i prazniji. Umjesto propovijedanja na kakvo smo se u prethodnim generacijama naviknuli – npr. o uzimanju svoga križa i slijeđenju Isusa – zabava, umjetnost i kultura će se uvući u crkve gdje bi trebalo da je okupljanje za pokajanje i probudu. Ovo će se povećati značajno neposredno prije povratka Isusa.
“TV će biti ispunjen strašnim nasiljem koje uči ljude da ubijaju i uništavaju jedni druge, i bit će nesigurnosti na našim ulicama. Ljudi će kopirati ono što vide. Neće biti samo jedne “stanice” na TV-u, već će biti ispunjen “stanicama”. (Nije znala za riječ ‘kanal’ koji mi koristimo danas. Zato ih je zvala stanice. -E. Minos.) TV će biti poput radija, gdje imamo mnogo “stanica”, i bit će ispunjen nasiljem. Ljudi će ga koristiti za zabavu. Vidjet ćemo strašne scene ubojstva i uništavanja, i ovo će se širiti u društvu. Scene seksa također će biti prikazane na zaslonu, najintimnije stvari koje se čine u braku.” (Prosvjedovao sam i rekao, “Imamo zakon koji zabranjuje takve stvari.” -E. Minos.) To će se dogoditi, i vi ćete to vidjeti. Sve što smo prije imali će se razbiti, a većina nedoličnih stvari će se se puštati pred našim očima.
Suze su tekle niz staričine obraze. “Ja ovo neću doživjeti, ali vi hoćete. Onda iznenada, Isus će doći i Treći svjetski rat će izbiti. To će biti kratak rat.” (Vidjela ga je u viziji.)
“Sve što sam od rata prije vidjela samo je dječja igra u usporedbi s ovim ratom, i on će se završiti s nuklearnom atomskom bombom. Zrak će biti toliko zagađen da se ne može disati. To će pokriti nekoliko kontinenata, Ameriku, Japan, Australiju i bogate zemlje. Voda će biti uništena (kontaminirana?). Više nećemo moći obrađivati zemlju. Rezultat će biti da će samo mali dio ljudi ostati. Oni koji preostanu u bogatim zemljama će pokušati pobjeći u siromašne zemlje, ali će oni prema nama postupati surovo kao i mi prema njima.
“Meni je tako drago da to neću vidjeti, ali kad se vrijeme približi, morate skupiti hrabrosti i ovo reći. Ja sam ovo dobila od Boga, i ništa od toga ide protiv onoga što Biblija govori.”
”Oni kojima su grijesi oprošteni i imaju Isusa kao Spasitelja i Gospodina će biti sigurni.”
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime22.03.18 17:23

Eto zašto se treba čuvati novih "objava". Navodi se da će prvo doći Isus, pa onda treći svjetski s atomskom bombom, postoš na zemlji... Ništa od toga nije točno.

gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Jaska

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime29.03.18 12:40

Sveta Faustina Kowalska za svog života često je uranjala u tajne Isusove. Obljubljena dubokom mistikom i milošću Božanskom prisustvovala je i Posljednjoj večeri gdje je spoznala tajne koje je trebala poslati svijetu. Jedna od njih je ta da je žrtva spasenja već bila ostvarena u svojoj punini.
Evo što je sveta Faustina zapisala:
Sveti sat. – Četvrtak. Za vrijeme tog molitvenog sata Isus mi je dopustio stupiti u dvoranu Posljednje večere i doživjeh sve što se tamo događalo. Najdublje sam bila obuzeta trenutkom, u kojem je Isus prije pretvrobe podigao Svoje oči prema nebu i ušao u razgovor sa Svojim Ocem. Taj trenutak tek ću pravo upoznati u vječnosti. Njegove oči bile su kao dvije vatre, lice usplamtjelo, bijelo kao snijeg, cijeli lik pun slave, Njegova duša u čežnji. U trenutku pretvorbe mirovala je ispunjena ljubav. – Žrtva je bila ostvarena u svoj svojoj punini. Sada se još treba samo ispuniti vanjska ceremonija umiranja – vanjsko vršenje. Bitno se dogodilo u dvorani Posljednje večere. Cijeli moj život nisam imala tako duboke spoznaje ove tajne, kao u ovom satu klanjanja. O, kako čeznutljivo želim, da cijeli svijet upozna tu neizmjernu tajnu.
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime29.03.18 20:35

Cuj u cetvrtak bila pretvorba, a stvarna zrtva raspeca samo "ceremonija umiranja" - "vanjsko vrsenje".
Eto zbog cega se treba cuvat "naknadnih objava" jer odvode od biblijskoga nauka.

gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Jaska

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime29.03.18 21:53

Neka te blagoslovi Gospodin i neka te čuva...
Jezidima su svašta lijepili pa su ubijani ili završavali po zatvorima'Valjda je i za njih prošlo vrijeme progona i straha?
..Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i mir ti podari..
Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime30.03.18 19:36

Takodjer!

Sponsored content

Naknadne objave Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Naknadne objave   Naknadne objave Icon_minitime

Na vrh Go down

Naknadne objave
Na vrh 
Stranica 1/1