FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez
 
HomeEventsRegistracijaLogin

 

 KNIN

Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
AutorPoruka
Đono
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2016-12-06

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime06.12.16 23:15

Pozdrav svima.
Septembarska sam klasa 90/91.vp 8830 vojna policiija.Služio sam u četi poručnika Nedžada Camića.a komandir voda mi je bio potporučnik Miroljub Petronijević.k-dant bataljona kapetan.a poslje major Milorad Radić.Ostali naši oficiri kapetan Željko Šiljeg.vodnici Uzelac .Torbica.Ranisavljević.Mirčetić.Hadžijaj i Baljan i poručnik Paravlić Sead koji je nažalost poginuo u nesretnom ratu.Još smo imali jednog vodnika kojem sam zaboravio ime i prezime radio je nešto kao ćato.Preko fb sam pronašao većinu svojih klasića i bila mi je čast poznavati te momke.
Ps.Pozdrav za Jovicu Dudukovića ako se dobro sjećam iz Miokovićeva !
Na vrh Go down
januarac84
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2016-12-24
M(j)esto Sarajevo

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime24.12.16 17:28

@Kaplar M (citat):
@inzenjerac (citat):
@Kaplar M (citat):
Bio sam na radnoj akciji u Kninu 1982.g. Omladinsko naselje je bilo u Golubiću, par kilometara od Knina, a u neposrednoj blizini je bio neki vojni objekat (kasarna ili magacin, nisam siguran). Ispred ulaza su par dana bili poređani kontejneri sa sadnicama za
pošumljavanje koje smo nosili na trasu po okolnim brdima. Čitam komentare Inženjerca kako je prekomandovan iz Karlovca u Knin i pretpostavljam da je iz moje kasarne (Kamensko, ja sam bio u B bataljonu)... Upravo zbog radne akcije i lepih sećanja sam želeo da odem u prekomandu u taj mali gradić, međutim, ispalo je drugačije. Moje odredište je bio Štip.

Druze Kaplar M sve si tacno napisao .Omladinsko naselje u Golubicu bilo je tacno u neposrednoj blizini vojnog magacina i bio sam tamo nekoliko tjedna posle prekomande,billi svo celi vod i secam se prenosili smo sanduke sa municijom.ne secam se dali smo iznosili ili unosili,vazno je bili su neki veliki hangari.
I drugi deo tvog posta je tacan podatak iz Karlovca-Kamensko D bataljon masinska inzinjerija,prekomanda Knin.
I na kraju secam se da smo u julu 1983 posetili naselje radne akcije"KNIN 83"na kojoj na zalost nisam bio,i ako sam i ja akcijas.Ovom priliku koristim i da te pokanim na forumu o radnim akcijama,na kojima smo proveli mnogi od nas isto tako lepih trenutaka svoje mladosti.

ps.poslacu ti pp,tog foruma da ne bi ispalo da ga ovde reklamiram.

Postoji informacija na ovom biltenu o Forumu akcijaša kao što postoji i na tom forumu informacija o nama. (Postavio ga je Goda, isto ime i ovde i tamo) Mislim da niko ne shvata kao reklamu jer mnogo akcijaša ne zna za ovaj forum, kao što mnogi od nas nisu upućeni u to da funkcioniše "akcijaški" forum. Goda je učinio pravu stvar i već sada primećujem određeni broj akcijaša na ovom našem Forumu. Pozdrav.  cheers

Pozdrav.

Slucajno naletih na ovaj forum.Ja sam sluzio vojni rok u Golubicu koji spominjete.V.P 1397 Golubic kod Knina.Baza je bila dugacka oko 5 kilometara.Bli su tu samo nadzemni magacini nismo imali nista isopd zemlje.Kroz bazu je tekao veliki potok na kojem je bila mala brana tako da smo se tu citavo ljeto kupali.Nije bila neka disciplina posto su kapetani i ostali cinovi radili do 15 h i onda isli kuci.Mi smo ostajali samo sa starjesinom koji su pretezno bili stariji zastavnici.Sjecam se dobro tog brigadirsko naselja u selu.Naspram njega je bila jedna mala zgradica u kojoj je bila posta.Godinu dana sam tu proveo od marta 1984 do marta 1985 kada sam se i skinuo.Komandir mi je bio Glumicic Miorad.Sjecam se i vodnika Zec bas se tako prezivao i mislim da je stanovao u selu Golubic.
Na vrh Go down
jomujc 8603/5 1tpoab
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-01-10

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime12.01.17 5:40

Južna kasarna ,obuka topovska 100 mm vp 8603/5 ,komandir voda Vuković Milija ,komandant baterijelini mi se kapetan Pavlović.. Prekomanda u Tehniku (benzinska pumpa) , ista zgrada samo sprat niže kod poručnika Mirkovića.. KNIN skraćenica je kod mene 100% bila na mjestu.. Ima li neko iz te oktobarske klase artiljeraca ili iz tehničkog voda
Na vrh Go down
ŠRO veza
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2017-02-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime01.02.17 17:16

Zdravo svi, mnogo loše se sečam JLA, ali evo par stvari, koje sam zapamtio:
U Knin sam došao u prekomandu iz Beograda u martu 1987. Sa još jednim drugarom, mislim da se zvao Predrag a otac mu je bio vojno lice u Splitu, došli smo kao mlađi vodnici u četu veze, gde je bio komandir kapetan Vukičević ili nešto slično.
Zbog potresa godinu prije nismo grijali i bilo je stvarno hladno, a leti smo izgoreli od vručine.
Sa poručnikom sam stalno imao probleme i kad je bio v.d. komandira, zabranio mi je odlazak u grad. Kad sam za 1. maj bio kuči, vratio sam se sa oko 10 jointova, koje smo sa drugarima u poručnikovoj kancelariji popušili za nekoliko dana. Jedan Crnogorac je sve ispričao, kad se razdužio i od tada sam imao probleme i poslednji dan JLA, to je bilo 16.9.1987, sam bio na raportu u gradu kod komandanta celog Knina. On mi je oduzeo činove zboj unošenja droge u kasarno. Bio je dobar čovjek i pustio me kuči, iako je naš komandir želeo, da me zatvori za duže vreme. 

Po imenu se samo sečam Turka iz Slovenije, a sve ostalo sam zaboravio.

Ako usporim prvih 6 meseci u Beogradu, u Kninu je bio užas. Kasnije sam saznao, da so me slali u Knin samo zbog toga, što nisam kao ŠRO pitomac, hteo da idem u partiju.
Na vrh Go down
dpuric
GENERAL JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ
GENERAL  JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ
dpuric

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
JM10 JM
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 3444
REPUTACIJA : 564
ČLAN OD: : 2012-10-22
DOB : 54
M(j)esto Kraljevo

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime01.02.17 18:40

I komandir je kriv? Sta si ocekivao? U to vreme dobro si prosao...
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime01.02.17 19:28

@ŠRO veza (citat):
... vratio sam se sa oko 10 jointova, koje smo sa drugarima u poručnikovoj kancelariji popušili za nekoliko dana. Jedan Crnogorac je sve ispričao, kad se razdužio i od tada sam imao probleme i poslednji dan JLA, to je bilo 16.9.1987, sam bio na raportu u gradu kod komandanta celog Knina. On mi je oduzeo činove zboj unošenja droge u kasarno. Bio je dobar čovjek i pustio me kuči, iako je naš komandir želeo, da me zatvori za duže vreme.
@dpuric (citat):
I komandir je kriv? Sta si ocekivao? U to vreme dobro si prosao...

Nisam siguran da je upotreba droge odnosno zloupotreba za vrijeme odsluženja vojnog roka u JNA, posebice marihuane, uopće bila posebno propisana /regulirana/ predviđene jasne sankcije.
Zašto?
Zato jer u to doba ipak malobrojni (registrirani) narkomani nisu upućivani na odsluženje već na liječenje, a ostalo je prolazilo ispod radara. Ako je naknadno bio otkriven neki ovisnik u krizi, koji je prošao regrutaciju, uklonili bi ga iz jedinice i uputili na medicinsku obradu. Za blaže slučajeve ovisnosti, JNA je bila prilika da se sami skinu s toga, ali je to bilo pitanje individualne volje i želje.
Našao se pokoji joint i kod nas u Kumboru 1987., ali nitko nije tome pridavao veću pažnju.
Da je netko i cinkao, ne znam što bi bilo, vjerojatno ništa, pojeo vuk magare.
Naravno uz pretpostavku da se zaista ne bi radilo o velikim količinama, da ne kažem o nekoj većoj organiziranoj preprodaji unutar kasarne, to bi bilo nešto drugo.
Hoću reći - pretpostavljalo se da droge u JNA jednostavno nema, ne postoji (to je bila stvar dekadentnog Zapada), za raziku od alkohola, društveno prihvatljivog i široko i duboko svuda raspostranjenog, a sankcioniranog tek ako bi se radilo o teškim slučajevima alkoholizma i povredama propisa i radnih obaveza s tim u vezi.

Na vrh Go down
dpuric
GENERAL JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ
GENERAL  JNA - Zam(j)enik Načelnika GŠ
dpuric

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
JM10 JM
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 3444
REPUTACIJA : 564
ČLAN OD: : 2012-10-22
DOB : 54
M(j)esto Kraljevo

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime01.02.17 19:53

Zasto bi neko propisivao vojnim pravilima-propisima  ako je to vec bilo propisano Krivicnim zakonicima. Posedovanje kolicine za sopstvenu upotrebu bilo je dekriminalizovano. Ali snabdevanje drugih (ma i besplatno) predstavljalo je krivicno delo.I zato je dobro prosao.
Na vrh Go down
ŠRO veza
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2017-02-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime02.02.17 11:17

Znam i sam, da sam dobro prošao i zahvalan sam onome pukovniku, da me je pustio.
Otišao sam se presvuči, razdužiti i odmah na željezničku stanicu, da slučajno nebih sreo kapetana.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime02.02.17 11:37

@ŠRO veza (citat):
Znam i sam, da sam dobro prošao i zahvalan sam onome pukovniku, da me je pustio.
Otišao sam se presvuči, razdužiti i odmah na željezničku stanicu, da slučajno nebih sreo kapetana.

Ipak bi me zanimalo što je pukovnik upisao kao službeni razlog zašto ti je oduzeo činove i po kojoj osnovi.
Sumnjam da je izrijekom naveo 10 jointova.
Zato sam htio reći da (mi) je nejasno kako je to bilo regulirano, što se lakih droga tiče.
Jer da si se napio kao zvijer i napravio neku pizdariju, napisao bi - alkohol. Smile

A da je stvarno naveo jointove, vjerojatno bi ti imao većih problema, ali i on!
Neki sijedi general bi možda napravio veću frku oko marihuane kao da je najveće zlo svijeta.
Ili bi bilo sasvim suprotno - pukovnik, tj. poručnik bi dobio packe zašto je oko toga napravio problem, jer realno oko (rijetkih) jointova u JNA u cjelini nije bilo nevolja. Dobar primjer gdje je bilo nepotrebno 'talasanje'.

Na vrh Go down
ŠRO veza
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2017-02-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime02.02.17 18:20

@Max Blitz (citat):
@ŠRO veza (citat):
Znam i sam, da sam dobro prošao i zahvalan sam onome pukovniku, da me je pustio.
Otišao sam se presvuči, razdužiti i odmah na željezničku stanicu, da slučajno nebih sreo kapetana.

Ipak bi me zanimalo što je pukovnik upisao kao službeni razlog zašto ti je oduzeo činove i po kojoj osnovi.
Sumnjam da je izrijekom naveo 10 jointova.
Zato sam htio reći da (mi) je nejasno kako je to bilo regulirano, što se lakih droga tiče.
Jer da si se napio kao zvijer i napravio neku pizdariju, napisao bi - alkohol. Smile

A da je stvarno naveo jointove, vjerojatno bi ti imao većih problema, ali i on!
Neki sijedi general bi možda napravio veću frku oko marihuane kao da je najveće zlo svijeta.
Ili bi bilo sasvim suprotno - pukovnik, tj. poručnik bi dobio packe zašto je oko toga napravio problem, jer realno oko (rijetkih) jointova u JNA u cjelini nije bilo nevolja. Dobar primjer gdje je bilo nepotrebno 'talasanje'.


U knjižici su mi sve sa crvenom precrtali in na poslednjoj strani napisali: "Oduzimanje činova zbog unošenja droge u jedinicu."
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime02.02.17 18:40

@ŠRO veza (citat):
U knjižici su mi sve sa crvenom precrtali in na poslednjoj strani napisali: "Oduzimanje činova zbog unošenja droge u jedinicu."

Uh, nije šala.
Mogli su te bezveze obilježit za cijeli život, da je to i kasnije bilo nešto bitno.

Jesi imao poslije 'posla' sa Slovenskom vojskom odnosno je li tko od njih to vidio i je li bio kakav komentar?

Na vrh Go down
Motalica
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2016-01-24
DOB : 55
M(j)esto Beograd

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime04.02.17 21:28

Pozdrav SRO veza.Rekao si da si dosao u Martu mesecu u vezu.Ja sam u tom periodu otisao u komandu garnizona-centar veze kao ispitni vojnik-telegrafista,teleprinter,sifre...Posto sam sluzio vojni rok sa rodjenim bratom-nismo blizanci,on je otisao u Vojnu policiju kod Latinovica,a ja kod Mirkovica.Spomenuo si vojnika Turka.Sa mnom je kao septembarac bio Turk Alis iz LJubljane ili Maribora,i Prosen Mitja .Turk je ostao u Severnoj kasarni.Od mojih klasica gore u vezi su ostali-Ravancic Fahrudin,Mucibabic Milan,Brajovic Smajo,Ziza Dejan,Veselji Sani,Bektesi Sultan,Karajankovic Miodrag...Od oficira mislim da je tu u vezi ostao kapetan Vukicevic,porucnik Marinkovic,vodnici Milojkic,Zec,Surlan.Ja sam u centru veze jedno vreme radio i na telefonskoj centrali i sa civilnim licem Milanom Sijanom na prijemu sifrovanih telegrama.To je bilo vreme boljeg sluzenja vojnog roka obzirom da sam 6 meseci nosio motalicu kao telefonista i upoznao sva mesta oko Knina.
Na vrh Go down
MKD 1969
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-02-05

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime05.02.17 13:31

Vojni rok sam sluzio u KNINU Septembar 88/89 god.Severna kasarna Slavko Rodic,VP 1318/7,nezaboravno iskustvo kojeg se secam kao juce.Bilo je momaka iz svih krajeva, Bogicevic Dejan,Petrovic Aca i Petrovic Srdjan iz BG,Stiglic Srecko iz ZG,Ruman Mirko iz Rume,Rasis Milenko iz Smedereva,Lalic Durica iz Kule,Suboticki Stevan itn.,vozac Gustonj Laslo,desetari Mezic Creten,Kobasica Nebojsa,Katura Zeljko,pitomac Bardak Amir,Vodnik Pauljevic Miodrag,porucnik Smajlovic Suad,Kapetan Radomir Rodic,Major Jandrija Cupac,komandant kasarne Borislav Djukic,komandant korpusa Tomislav Trajcevski.Dinara, pa Crvena zemja,Kistanje, Drnis i sta jos nije bilo.Pozdrav klasicima ako ima kojeg iz ove klase neka se javi!!!!!Dogodovstina je bilo skoro svakog dana.Pozdrav!!!!
Na vrh Go down
ŠRO veza
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2017-02-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime06.02.17 18:47

@Max Blitz (citat):
@ŠRO veza (citat):
U knjižici su mi sve sa crvenom precrtali in na poslednjoj strani napisali: "Oduzimanje činova zbog unošenja droge u jedinicu."

Uh, nije šala.
Mogli su te bezveze obilježit za cijeli život, da je to i kasnije bilo nešto bitno.

Jesi imao poslije 'posla' sa Slovenskom vojskom odnosno je li tko od njih to vidio i je li bio kakav komentar?

Ni prije ni kasneje nisam pošio trave, tako da u civilu nisam imao nikakvih problema.
Sa SLO vojskom ista tako ne, čak sam bio i onih 10 dana u ratu, ali jasno bez čvorkova Smile
Na vrh Go down
ŠRO veza
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2017-02-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime06.02.17 18:52

@Motalica (citat):
Pozdrav SRO veza.Rekao si da si dosao u Martu mesecu u vezu.Ja sam u tom periodu otisao u komandu garnizona-centar veze kao ispitni vojnik-telegrafista,teleprinter,sifre...Posto sam sluzio vojni rok sa rodjenim bratom-nismo blizanci,on je otisao u Vojnu policiju kod Latinovica,a ja kod Mirkovica.Spomenuo si vojnika Turka.Sa mnom je kao septembarac bio Turk Alis iz LJubljane ili Maribora,i Prosen Mitja .Turk je ostao u Severnoj kasarni.Od mojih klasica gore u vezi su ostali-Ravancic Fahrudin,Mucibabic Milan,Brajovic Smajo,Ziza Dejan,Veselji Sani,Bektesi Sultan,Karajankovic Miodrag...Od oficira mislim da je tu u vezi ostao kapetan Vukicevic,porucnik Marinkovic,vodnici Milojkic,Zec,Surlan.Ja sam u centru veze jedno vreme radio i na telefonskoj centrali i sa civilnim licem Milanom Sijanom na prijemu sifrovanih telegrama.To je bilo vreme boljeg sluzenja vojnog roka obzirom da sam 6 meseci nosio motalicu kao telefonista i upoznao sva mesta oko Knina.

Sa Alisom smo zajedno pušili a Mučibabić je bio onaj, koji je dobio 15 dana nagradnog i skidao se u sredini avgusta te zacinkao sve nas Smile

Žiža Dejan je mpravio samoubistvo i pustili su ga prted krajem, a ostalih se ne sečam.

Oficiri su pravi Smile
Na vrh Go down
jurga
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-02-08

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime10.02.17 11:12

ima koga među vama koji je služio u južnoj kasarni  junska klasa1978-79 mešovita barerija  bijo je to baterija za kurs desetara  UB120mm i brtski top.
tražim drugove iz te generacije STJEPAN ANDRAŠIĆ iz okoline  Apatina
                                           ZLATIMIR VELIČKOVIĆ iz  Beograda

pozdrav svima
Na vrh Go down
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime10.03.17 14:31

Mart 88/89 Izvidjacka ceta  salutiranje
Na vrh Go down
Srdjan Avramov
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 97
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2009-10-10
DOB : 54
M(j)esto Novi Sad - Churug

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime10.03.17 21:35

@ŠRO veza (citat):
@Motalica (citat):
Pozdrav SRO veza.Rekao si da si dosao u Martu mesecu u vezu.Ja sam u tom periodu otisao u komandu garnizona-centar veze kao ispitni vojnik-telegrafista,teleprinter,sifre...Posto sam sluzio vojni rok sa rodjenim bratom-nismo blizanci,on je otisao u Vojnu policiju kod Latinovica,a ja kod Mirkovica.Spomenuo si vojnika Turka.Sa mnom je kao septembarac bio Turk Alis iz LJubljane ili Maribora,i Prosen Mitja .Turk je ostao u Severnoj kasarni.Od mojih klasica gore u vezi su ostali-Ravancic Fahrudin,Mucibabic Milan,Brajovic Smajo,Ziza Dejan,Veselji Sani,Bektesi Sultan,Karajankovic Miodrag...Od oficira mislim da je tu u vezi ostao kapetan Vukicevic,porucnik Marinkovic,vodnici Milojkic,Zec,Surlan.Ja sam u centru veze jedno vreme radio i na telefonskoj centrali i sa civilnim licem Milanom Sijanom na prijemu sifrovanih telegrama.To je bilo vreme boljeg sluzenja vojnog roka obzirom da sam 6 meseci nosio motalicu kao telefonista i upoznao sva mesta oko Knina.

Sa Alisom smo zajedno pušili a Mučibabić je bio onaj, koji je dobio 15 dana nagradnog i skidao se u sredini avgusta te zacinkao sve nas Smile

Žiža Dejan je mpravio samoubistvo i pustili su ga prted krajem, a ostalih se ne sečam.

Oficiri su pravi Smile

Ziza Dejan iz Djurdjina? Ako je to taj, bili smo cimeri u srednjoj poljoprivrednoj skoli u Vrscu, 84/85
Na vrh Go down
Motalica
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 5
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2016-01-24
DOB : 55
M(j)esto Beograd

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime15.03.17 19:12

Za Zizu Dejana sam znao da je iz Subotice-odnosno iz mesta Djurdjina.Kakav je bio u civilstvu ne znam ,ali u askari je bio totalno otkacen.Znam samo da je pre dolaska na sluzenje vojnog roka premlatio neke turiste iz Poljske ,pa ga je nakon odsluzenja JNA cekala neka kazna kada se vrati kuci.Imali smo zajedno dosta dogodovstina po Kninu ,a jedna je bila i sledeca.
Otisli smo u konobu gde smo kao sivonje pojeli dosta sardele i zalili sa ko zna koliko litara vina ,da bi na kraju tu konobu totalno razlupali.Razlog je bio u tome da kada se pusti neka pesma od Elvis Prislija ,Ziza totalno poludi i sve razlupa oko sebe.NJega su pesme od Elvisa dosta pogadjale u dusu-tako je govorio.Sva sreca pa je u vojnoj policiji koja je dosla bio moj brat,tako da su nas doveli do komande gde je Dejan poceo da igra Sotu i kada su videli koji je ludak otpremili nas nazad u kasarnu.To vece je bilo totalno ludilo u Kninu.Posle nekoliko dana sve smo to ponovili,ali u kafe piceriji AS prema Kninskoj tvrdjavi.Ovde su u pitanju sada bili neki podoficiri iz Splita.Opet vojna policija ,komanda itd...
Na vrh Go down
Srdjan Avramov
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 97
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2009-10-10
DOB : 54
M(j)esto Novi Sad - Churug

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime15.03.17 22:44

To je taj, Lud jednostavno, to za Elvisa me ne cudi, svirao je i gitaru, pio do granice samoubistva . . . Nije bio zao, ali je najgori bio sebi pa svima oko sebe . . .  Teska godina, svakako . . . i skolska i vojnicka . . .
Na vrh Go down
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime23.04.17 13:50

vojničina Knin - Kuci Nikad Ici Neces
Na vrh Go down
Ajkula
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 3
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-05-12

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime12.05.17 12:09

Pozdrav svima.

Klasa septembar 1990, komandir 3 čete Stevan Soković, komandir 3 voda Halil Selimbašić. Ekipa koje se sjećam iz 3 čete su Ljubiša Bosanac, Roman Cerkvenik iz Kopra, Mirdsad Šehić zvani Šeha, Nenad Milovanović zvani Beli, Zdravko Sokić, Goran Nikolić iz Beograda, Miloš Opalić, Vlada iz Pančeva, Srđan Bugarčić iz Beograda, Milija Ralević iz Podgorice, Boban Cvrkotić iz Prijeboja, Guta Smail iz Uroševca/Ferizaj, Sead Omanović iz Mostara, desetar Lajoš i Subotice, stariji vodnik Džaja, Nenojša Vučković Vučko iz Novog Sada, Bogdan Kukovec iz Mislinje, Janez Pečjak, Zvonimir Mikulić iz Virovitice, Franc Poberžnik iz Radgone, ...... ako se tko sjeti ove ekipe neke dopuni ......
Na vrh Go down
Ajkula
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 3
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-05-12

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime12.05.17 12:10

@Delboy (citat):
vojničina Knin - Kuci Nikad Ici Neces
KNIN - Kurac neću idem noćas .....
Na vrh Go down
Srdjan Avramov
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 97
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2009-10-10
DOB : 54
M(j)esto Novi Sad - Churug

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime12.05.17 19:28

Vučko iz N. Sada, opak zvezdaš. Živi na Limanu 3
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime14.05.17 4:10

S otvorenja nove bolnice u Kninu 1986.

KNIN - Page 10 Knin_b10


KNIN - Page 10 Knin_b11

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime18.05.17 17:51

Tito u posjetu Kninu 1954.

KNIN - Page 10 Tito_k10


KNIN - Page 10 Tito_k11

Na vrh Go down
PORUCNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
PORUCNIK

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 9168
REPUTACIJA : 136
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 58
M(j)esto Bijelo Polje

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime28.05.17 23:08

Kuvari iz "Severne" u Kninu 1989. godine

KNIN - Page 10 Kn2a10


KNIN - Page 10 Kn1a10

_________________
Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda.
porucnik ness
Na vrh Go down
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime01.06.17 15:38

Ovo su znaci ti trovaci iz severne kasarne No
Na vrh Go down
PORUCNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
PORUCNIK

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 9168
REPUTACIJA : 136
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 58
M(j)esto Bijelo Polje

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime02.06.17 6:54

@Delboy (citat):
Ovo su znaci ti trovaci iz severne kasarne No

Da. Ne da su rintali više nego što je propisano, nego su bili i dobri momci. Kuvarski vod nikad nije bio popunjen po formaciji, plus odutni, pa kuvari u otkomandi kad dođu neke jedinice iz drugih garnizona na teren, na poštedi itd.

_________________
Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda.
porucnik ness
Na vrh Go down
Ćato prašinar 85
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-06-28

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: PRAŠINARI    KNIN - Page 10 Icon_minitime28.06.17 19:00

Došao u Sjevernu kasarnu novembra 1985 godine i ostao do kraja roka oktobar 1986. Ko se sjeća Cvene zemlje neka se javi!
Na vrh Go down
Ćato prašinar 85
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-06-28

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime11.07.17 17:06

@Ćato prašinar 85 (citat):
Došao u Sjevernu kasarnu novembra 1985 godine i ostao do kraja roka oktobar 1986. Komandant garnizona Smiljanić!
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL


Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24335
REPUTACIJA : 657
ČLAN OD: : 2012-10-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime11.07.17 21:29

1980-tih godina...

KNIN - Page 10 Knin_810

Na vrh Go down
Drasko
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-07-20

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime20.07.17 13:33

@Đono (citat):
Pozdrav svima.
Septembarska sam klasa 90/91.vp 8830 vojna policiija.Služio sam u četi poručnika Nedžada Camića.a komandir voda mi je bio potporučnik Miroljub Petronijević.k-dant bataljona kapetan.a poslje major Milorad Radić.Ostali naši oficiri kapetan Željko Šiljeg.vodnici Uzelac .Torbica.Ranisavljević.Mirčetić.Hadžijaj i Baljan i poručnik Paravlić Sead koji je nažalost poginuo u nesretnom ratu.Još smo imali jednog vodnika kojem sam zaboravio ime i prezime radio je nešto kao ćato.Preko fb sam pronašao većinu svojih klasića i bila mi je čast poznavati te momke.
Ps.Pozdrav za Jovicu Dudukovića ako se dobro sjećam iz Miokovićeva !
Zdravo, ja sam septembarska klasa 89-90 mozda smo se i sreli, zavrsio sam kao mladji vodnik Stojanovic, ceta komandir Porucnik Camic Nedzad, komandir voda p.porucnik Paravlic Sead ja sam bio komandir prvog odeljenja. Oficir za koga se ne secas je vodnik Milovac Ivica.
Na vrh Go down
Đono
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2016-12-06

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime20.07.17 21:46

Ja sam dosao u Knin 16.9.1990.,sa večinom klasića sam u kontaktu preko fb.Ivica je bio ok ali sam zaboravio njegovo ime i hvala na podsjećanju.I ako je bilo teških dana uvjek se rado sjećam Kninskih dana i dobrih drugova.Drago mi je da si se javio na moj komentar i mogli bi sigurno da razgovaramo danima na ovu temu.Ja se sječam i većine martovaca kojima si ti bio komandir.Veliki pozdrav i još jednom hvala na info .
Na vrh Go down
Majac
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-07-25

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime25.07.17 1:03

Pozdrav svima Smile
Maj 1989/90 potporučnik Šunkić Nikola - zna li itko išta o njemu?
Na vrh Go down
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime26.08.17 10:16

salutiranje salutiranje salutiranje salutiranje salutiranje
Na vrh Go down
Sloba1
Poručnik
Poručnik
Sloba1

Medalja za Vojne Zasluge VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2649
REPUTACIJA : 88
ČLAN OD: : 2014-12-21
DOB : 57
M(j)esto Petrovaradin

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime09.11.17 12:05

@Ćato prašinar 85 (citat):
Došao u Sjevernu kasarnu novembra 1985 godine i ostao do kraja roka oktobar 1986. Ko se sjeća Cvene zemlje neka se javi!
Evo je, Badanj, Crvena zemlja. Maj mesec 1988 godineKNIN - Page 10 23376310
Na vrh Go down
Zumba
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 6
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2016-02-18
DOB : 50
M(j)esto Zagorje ob Savi

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime08.12.17 13:27

Motalica znam Turka Alisa, on je pola brat od mog skolskog druga, pitao sam ga jer mu Alis služio u Kninu i potvrdio mi
Na vrh Go down
kemis
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2017-09-10

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime05.02.18 20:10

KNIN - Page 10 _mg22511
Pozdrav svima.

Klasa mart 1991, komandir 3 čete Stevan Soković
Na vrh Go down
Caki-SK
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2018-04-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime30.04.18 23:17

Zdravo svima sluzio sam u severnoj kasarni slavko rodic 85/86 u izvidjace , komandir cete bio kapetan prve klase Jankovic Dusko, komandir 1 voda porucnik Branko Trubarac pa posle vodnik Zeljko Petko a komandir 2 voda bio vodnik 1 klase Mihai Kokai
Na vrh Go down
VBČ
GENERAL JNA NAČELNIK GŠ Administrator
GENERAL JNA   NAČELNIK GŠ   Administrator
VBČ

Član foruma od prvog dana SP
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 8766
REPUTACIJA : 180
ČLAN OD: : 2009-05-01

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime30.04.18 23:54


Dobrodošao!

salutiranje

_________________
Ni smrt, ni život, ni angjeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost,
ni sile, ni visina, ni dubina, ni bilo koje drugo stvorenje nas neće moći rastaviti od ljubavi Božje...
Na vrh Go down
https://jna-sfrj.forumbo.net
Caki-SK
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 2
REPUTACIJA : 1
ČLAN OD: : 2018-04-30

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime30.04.18 23:58

Dobrovasnaso
Na vrh Go down
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime16.07.18 22:05

zima zima zima zima
Na vrh Go down
PORUCNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
PORUCNIK

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 9168
REPUTACIJA : 136
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 58
M(j)esto Bijelo Polje

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime17.07.18 8:42

Naloži, Delboy smijehx 
Dugo te nije bilo...

_________________
Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda.
porucnik ness
Na vrh Go down
M76
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 10
REPUTACIJA : 2
ČLAN OD: : 2014-01-15
DOB : 52
M(j)esto SLOVENIJA

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime26.07.18 23:56

Puno pozdrava iz Slovenije cijeloj generaciji 88/89 - južna kasarna KNIN
Na vrh Go down
http://snegolovi.si
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime09.08.18 14:07

Hvala na pozdravima druze snajperisto . Lep pozdrav i za tebe a i za sve ostale iz nase cete iz Srbije .
Na vrh Go down
M76
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 10
REPUTACIJA : 2
ČLAN OD: : 2014-01-15
DOB : 52
M(j)esto SLOVENIJA

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime12.08.18 21:20

što ima novo kod vas u Užicama druže? ako imaš vremena piši mi koji mail na Uklonjenou skladu sa pravilima o zastiti licnih podataka (Licni podaci ukljucujuci E-mail adrese i br. telefona preko pp) - dp

Puno pozdrava
Na vrh Go down
http://snegolovi.si
Delboy
Džomba
Džomba


BROJ POSTOVA: : 165
REPUTACIJA : 7
ČLAN OD: : 2013-03-14
DOB : 51
M(j)esto Uzice

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime13.08.18 14:54

Imas privatnu poruku druze Frenk
Na vrh Go down
romanoti
Gušter
Gušter


BROJ POSTOVA: : 1
REPUTACIJA : 0
ČLAN OD: : 2018-08-27

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime03.09.18 9:09

Ima li ovdje neko, ko je služio vojsku 1988/89 - marec u Kninu južna kasarna, vez Vojna policija.
Najprije smo došli za nekoliko dana u severno kasarno, a zatim u Split na usposobljivanje za vojno policijo. Mislim da smo došli u Knin-južna kasarna negdje u julu ili avgustu 1988, gdje smo bili do kraja vojničkog roka, i bili smo prva generacija VP sa bijelim opasačom.
Na vrh Go down
PORUCNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
GENERAL POTPUKOVNIK
PORUCNIK

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 9168
REPUTACIJA : 136
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 58
M(j)esto Bijelo Polje

KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime03.09.18 21:36

@romanoti (citat):
Ima li ovdje neko, ko je služio vojsku 1988/89 - marec u Kninu južna kasarna, vez Vojna policija.
Najprije smo došli za nekoliko dana u severno kasarno, a zatim u Split na usposobljivanje za vojno policijo. Mislim da smo došli u Knin-južna kasarna negdje u julu ili avgustu 1988, gdje smo bili do kraja vojničkog roka, i bili smo prva generacija VP sa bijelim opasačom.
Dobro došao na forum!
Nadam se da će se neko jaiti, a i ti možda prepoznaš nekog po predhodnim komentarima...

_________________
Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda.
porucnik ness
Na vrh Go down
Sponsored content
KNIN - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: KNIN   KNIN - Page 10 Icon_minitime

Na vrh Go down
 
KNIN
Na vrh 
Stranica 10/11Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA 22.12.1941 - 18.07.1991 :: SLUŽBA PO BIVŠIM REPUBLIKAMA I POKRAJINAMA :: SR HRVATSKA-
Idi na: