FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Goce Delčev Skoplje - Debar 85/86 06.01.15 17:42
Bio sam u Goce Delčev 5 meseca u maju 85. do septembra i posle sam otišao u prekomandu u Debar, na granici Karavula Mireš 7 ako ima nekog iz te klase neka se javi. Zovem se Vlada Radosavljević (Paraćinac) Poručnik komandir čete Milivoje Simić
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Bio sam u Goce Delčev 5 meseca u maju 85. do septembra i posle sam otišao u prekomandu u Debar, na granici Karavula Mireš 7 ako ima nekog iz te klase neka se javi. Zovem se Vlada Radosavljević (Paraćinac) Poručnik komandir čete Milivoje Simić
pozz Arkham, koji rod si bio, v. posta, jel se sjecas jos ponekog oficira, zgrade u kojoj ste bili, imas li koju fotografiju. Ja sam bio "82
Zdravo Zovem se Marjan Kotnik i nekako mi se čini da sam znao nekog Paračinca Ja sam bio kot kapetana Lemeza, mitraljesko odeljenje četa C.
Znao sam i Simiča.
LP Marjan
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Goce Delčev Skoplje - Debar 85/86