FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 12655 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Problemi kod prijave 02.05.09 22:08
Kod prijave na forum može nastati problem jer password mora imati najmanje 6 znakova, dok obavijest koju možete dobiti tvrdi da je password predugačak umjesto da je prekratak.
Dakle ukucajte password od najmanje 6 znakova!
IgorK Razvodnik
PV BROJ POSTOVA: : 200 ČLAN OD: : 2016-02-15
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 9:44
Evo, danas dobio ovo [You must be registered and logged in to see this image.]
SveJug voli ovaj upis
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 75
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 12:19
IgorK (citat):
Evo, danas dobio ovo [You must be registered and logged in to see this image.]
Tudi jaz
SveJug voli ovaj upis
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 12:55
Meni isto samo na Svedski.
Doktor Živago KONTRA ADMIRAL
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 55 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 13:47
Obojica pokušajte kontaktirati nač.teh.službe druga Mikulu 67.
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2952 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 13:55
Sedaj je vse v redu. Mi pa je pokazalo isto kot na slikah zgoraj. Profesionalno deformoran kot sem sem že mislil, da mi nekdo hoče vdreti v računalnik. pa sem vklopil vso diagnostiko. Ker mi ni pokazalo ničesar sumljivega sem mislil, da je potekla spletna stran, potem sem mislil, da datum ne odgovarja, pišem evropski način, ameriški je drugačen. Pa sem zamenjal. Pa se ni nič spremenilo. Imam 10 črkovno geslo, vmes so še številke. Geslo ki nič ne pove sem ga zamenjal. Pa še vedno ni delalo.
saj je možno kljub gornjemu opozorili vstopiti na spletno stran, pa rajši nisem poskušal, dokler ne bi ugotovil kaj je narobe. Se pa to okno pojavi tudi pri drugih programih. Posebej še pri tistih, ki jim ne dovolim inštalacije, če pa že, ker vem za kaj gre, se običajno pokaže napis, da ne gre za varno povezavo.
Svetujem pa, da se takšen napis ne ignorira kar tako. Lahko nastane velika škoda, posebej še, če imaš na računalniku banko net ali vstop v vso svojo medicinsko dokumentacijo in tudi ostalo (upravne enote, sodišča - glede nepremičnin i t d). Srednje dober heker ti v trenutku pobere denar z računa v zelo kratkem času pa izve tudi vse tvoje osebne podatke. Da o elektronski pošti in ostalem dopisovanju, ki je shranjeno na disku, sploh ne govorim. Ali pa slikah. Na srečo nimam nekih čudnih slik, sem že prestar, so pa mi spomin zato bi jih pogrešal, če bi mi jih kdo namerno izbrisal.
Tako, še enkrat, previdno pri kakšnih opozorilih.
SveJug and Doktor Živago vole ovaj upis
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 14:04
Ovo sto je Arci napisao, potpuno tano. To se pojavljuje i na drugim sajtovima gde se treba logirati. Dali je ovo bilo napad (attack) na forum ili ne, to bi odgovorni mogli objasniti i informirati nas.
Vec poodavno nam je generelstab anoniman, pogotovo VBC. Sta li se to dogodilo (ili dogadja)?
Doktor Živago voli ovaj upis
arcibald01 Poručnik
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 14:24
SveJug ima popolnoma prav. Mogoče ne bi bilo narobe, da bi nekdo spletno stran foruma malo pregledal. Da ni kdo naložil kakšnega trojanca. Upam, da ne. Se pa ne bi čudil. Marsikoga moti vse kar je v zvezi z SFRJ in JNA.
Saj ni nujno, da ti trojanec uniči disk. Dovolj je, da kakšen trojanec upočasni delovanje računalnika ali kaj podobnega.
Doktor Živago voli ovaj upis
Doktor Živago KONTRA ADMIRAL
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 55 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 17:32
Poštovani kolege. Obavijestio sam privatno Gorana9030, pa nam ostaje samo da čekamo. Vjerujem da će se smetnje otkloniti...
arcibald01 Poručnik
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 19:47
Pa imam občutek, da bo vse v redu!
SveJug and Doktor Živago vole ovaj upis
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 57 Đakovo
Naslov komentara: Re: Problemi kod prijave 11.03.23 20:04
Doktor Živago (citat):
Poštovani kolege. Obavijestio sam privatno Gorana9030, pa nam ostaje samo da čekamo. Vjerujem da će se smetnje otkloniti...
Pozdrav svima, ja se ispričavam/izvinjavam/opravičujem zbog malo dužeg odsustva sa foruma. Razlozi su svake vrste po malo ali ne bih da vas time zamaram. Čim sam pročitao doktorovu poruku, ja sam se ulogirao i nisam imao nikakvih problema pri tom. Pretpostavljam da je problem riješen, ali ću svakako malo pripaziti, pa ako netko ima problema javite mi na neki način, makar kao i Doktor danas Želim vam ugodno ćaskanje i puno tema.